^ ne znam na koji G3 mislis (ima i onih sa manjim ekranima) ali onaj 5,5'' G3 ima odlicnu kameru i kamkorder (mada ne mozes nista posebno da ocekujes od kamere u low light uslovima, znas i sam da je na androidima i ip sve to smesno u odnosu na kompakte). G3 ima jedan od najboljih 4k kamkordera a kamera je odlicna dok je svetlo iole povoljno.
Od Z3c takodje ne mozes da ocekujes ne znam ni ja kakav kvalitet ali mozes sasvim solidnu kameru na telefonu
https://www.flickr.com/photos/77295839@N04/sets/72157648437551502/
Sto se zvuka tice G3 nisam probao ali jesam G2 i moj utisak je da je zvuk odlican ali mozda samo za nijansu glasniji od Z1, ako je uopste glasniji. Ali zvuk sa Z1 vise odgovara mojim usima, zvuk je ''topliji'' i ''zabavniji'' za slusanje uz po mom misljenju malo kvalitetniji bas od G2 ali razlika uopste nije velika.
Zanimljivo je to sto na gsm areni stoji da G3 ima malo cistiji zvuk od Z3/c a na head fi (uglavnom) i u whathifi testu pise da Z2-Z3 imaju malo kvalitetniji zvuk preko slusalica (mozes da procitas testove na whathifi) ili da pretrazis head fi.
Inace zvuk glasan kao na iphone ima bas malo androida.. uglavnom M8/par telefona sa wolfson dac su tu najbolji za sada.
Napisao sam vec da uopste nisam zadovoljan jacinom zvuka preko vecine telefona kada se slusa muzika sa over ear otvorenim/poluotvorenim slusalicama, za kucne uslove to je ok ali cim izadjes napolje losa izolacija tih slusalica, buka i nedovoljna jacina zvuka uvere coveka da su in ear zakon za prenosive plejere, posebno van kuce/stana
🙂 Imam i zatvorene over ear ali je izolacija zbog velurskih zastucica opet kilava pa ni sa jednim plejerom (razni android telefoni, ip4s, 3gs, 5s, stari sony plejer..) nisam zadovoljan jacinom zvuka u tim uslovima.
E zato uskoro kupujem ovo
🙂 Ili onu malo jeftiniju verziju i eto prilicno kvalitetne ulaznice u pravi hi-fi svet
http://www.fiio.com.cn/products/index.aspx?ID=100000038732625&MenuID=105026001
Tesko da ce telefoni u skorije vreme imati ovakav dac/amp. A ovo moze da se koristi i za komp i za prenosive plejere, racunajuci i sve popularnije telefone. Mozda nije bas prakticno ali meni ne smeta.