Otvorih i ja račun u poslovnici na Brdu, nekako su uspeli njih troje udruženim snagama. Što se tiče vezivanja za PayPal i plaćanja, može i na svako plaćanje ide 25 din na starter paketu ako na računu ima valute u kojoj se vrši plaćanje, inače se radi konverzija. Pitah i za Google Wallet i Tap&Pay, ali špansko selo.
Kako će skinuti sa računa kada na računu inicijalno nema ništa?
može i na svako plaćanje ide 25 din na starter paketu ako na računu ima valute u kojoj se vrši plaćanje, inače se radi konverzija.
Posto u novembru punim 18 I planiram uzeti karticu na svoje ime I otvoriti racun (trenutno imam internet karticu komercijalne banke, ali je na kevino ime), da li se isplati otvoriti u Telenoru, ili se ne razlikuju puno od drugih banaka po pitanjima provizije. I, mozda I najvaznije pitanje za mene, da li mogu uplatiti novac (posto jelte ne radim jos uvek pa ne primam platu) na svoj racun u bilo kojoj poslovnici, ili uvek moram ici na NBG u tu njihovu jedinu poslovnicu (za mene je to ogromno cimanje zato sto sam sa vozdovca) ??
Iskreno mrzelo me je da citam 34 strane, pa ako neko moze da mi kaze u par recenica bio bih mu zahvalan![]()
1. Da
2. Da, ne.
P.s. Ako ima nas koji ovde pisemo makar malo ceni druge...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari