Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ni to losa opcija, zasebni racuni su samo preferans onda.

Credit agricole ima tan kodove, koji su vremenski ograniceni. Smaranje.

Inace, uplata na broj, samo ukucas ime i prezime kome saljes i broj tel. Toj osobi stigne poruka i linka ako nema racun u TB, gde unese svoje podatke i to je to, legnu na tekuci

Ta osoba moze da na linku da ostavi svoj TR u drugoj banci tako? Extra.

Ima li neko informaciju sta ce biti za firme? Da li ce imati mBanking ili ce morati preko racunara, kao i druge banke?

Jel probao neko ko koristi Skrill da prebaci parice na Telenorovu karticu?

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Pitanje za one koje koriste e bank:
kad vrsite placanja da li je moguce da se vrse placanja i za druge osobe ,( tako funkcionice ebank komercijanle banke , gde mogu ne samo sebi vec i drugima da placam racune )?

Pitanje za one koje koriste e bank:
kad vrsite placanja da li je moguce da se vrse placanja i za druge osobe ,( tako funkcionice ebank komercijanle banke , gde mogu ne samo sebi vec i drugima da placam racune )?

A ko moze da ti ospori da platis komsiji racun? Bitno je da uplata je prosla, racun pokriven.

Da li u samoj aplikaciji za placanje mogu da se ubace drugi podaci i tako platiti racune i za druge ljude ili je predefinisano placanje samo sa vlasnika racuna? Kod komercijalne kao uplatilac moze da se stavi bilo ko...

Ti brkas online placanje i trajne naloge... To svuda moze, ne samo u komercijalnoj

Mozes da upises bilo cije podatke i platis komsiluku racune :)

Placeni racuni se proknjizavaju po pozivu na broj, a ne po onome sto pise u polju uplatilac.

Pozdrav

Gde je u mobilnoj aplikaciji polje "Poziv na broj" kada se vrsi placanje? Vidim samo broj racuna.

Dodirni polje "Iznos" i ispod će se pojaviti, između ostalog, i "Poziv na broj".

Jel postoje trenutna email obavestenja o transakcijama?

Da naravno email, push i sms i mozes lepo podesiti po kategoriji koja obavestenja zelis a koja ne.
Ma full, ja sam zadovoljan.

Super, blagodarim. Sad samo da odlucim koji racun da uzmem u TB.

Pazi ovako ako vrsis puno uplata, onda je bolji taj od 300dinara.
Ako ne onda svakako ovaj bez odrzavanja, izvodi u pdfu, potvdu lako odstampas ma milina, obavestenja na sve strane, a ne kao neke banke naplacuju ti neke SMS Card Alarme i to jos dodatno uz odrzavanje racuna...

Ako placas racune i vuces kesh sa tudjih bankomata - onda je Progresiv ok izbor.

Ako samo cepas po kartici u prodavnicama - dovoljan je osnovni Starter

Poslednja izmena:
Kalkulisem upravo pa da otvorim racun. A jel app moze istovremeno da se koristi i na tel i na tabletu?

Moze na vise uredjaja.
Nisam probao na tabletu.

Papiri potpisani 11.09. i dalje nema kartice.... Zvaničan rok je do 15 dana, tako kažu...

Hm po bankama se ceka i po 3 nedelje..
Kako,dolazi ostave u posti samo ili mora da se direktno nekome uruci sa potpisom nekoga iz kuce/stana?

u postansko sanduce ostavljaju zato sto sam na sajtu telenorbanke generises pin kod za bankomate i radnje.

Hm po bankama se ceka i po 3 nedelje..
Kako,dolazi ostave u posti samo ili mora da se direktno nekome uruci sa potpisom nekoga iz kuce/stana?

Samo ostave u poštanskom sandučetu, jer kartica ništa ne vredi dok je ti sam ne aktiviraš.

u postansko sanduce ostavljaju zato sto sam na sajtu telenorbanke generises pin kod za bankomate i radnje.

Karticu aktiviraš (preko mobilne aplikacije ili web sajta), pa tek onda biraš PIN.

Fino Fino, samo da stigne ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno