Šta je novo?

LG Nexus 5

Koliko bluetooth koristi bateriju? Planiram da uzmem bluetooth portable zvucnik pa me zanima da li je bolje da koristim line out na nexusu i line in na zvucniku ili da ostavim vezu bluetooth-om? Sa kojom od ove dve metode bih imao bolju autonomiju?

Ja sam pre neki dan skoro ceo dan puštao muziku preko bluetootha na neki Logitechov bluetooth stereo. Nije ispalo ni malo strašno po bateriju, kako sam očekivao. Imam lg optimus g, starijeg brata G2.

@trenje
Koji Gapps uz Velocity? Da li mora njegov ili mogu da koristim PA Gapps?

Devojci danas ispao njen Nexus 5 na beton i staklo je postalo krcko oraščić... Ekran radi, digitajzer radi, a preko je folija tako da stakliće drži u komadu. Znam da su ekran, digitajzer i staklo spojeni na N5, ali da li ima neki servis koji se zeza sa tim da ih odvaja i zameni samo staklo? Ako nema, koliko košta zamena celog ekrana u servisu? Trenutak nepažnje i ćao...

Prilozi

• IMG_20140723_173232.jpg
    IMG_20140723_173232.jpg
    726 KB · Pregleda: 299
S obzirom kakvi su naši servisi i koliko su stručni, nikako ne može biti dobro da ti zamene samo deo, jer sigurno neće uraditi dobro, čak ti možeš bolje da uradiš od njih (jer oni se ogradjuju tipa, to sve ide zajedno, ne možemo da garantujemo da će biti isto kao i da se zajedno uzelo, pa onda možeš da platiš to, pa ako ne urade, opet platiš sad duplo, jer si platio staklo, pa drugi put komplet)

Opet na tebi je šta ćeš da uradiš...

Znam da su ekran, digitajzer i staklo spojeni na N5, ali da li ima neki servis koji se zeza sa tim da ih odvaja i zameni samo staklo? Ako nema, koliko košta zamena celog ekrana u servisu? Trenutak nepažnje i ćao...

S obzirom da kod nas ne može da se nabavi samo digitajzer (staklo), onda će teško moći da se zameni samo staklo. Tačnu cenu zamene displeja i digizajzera ne bih znao, ali verovatno nije ispod 120-130e.

Skup je taj sajt. Plus je siping 20e fazon. Kacio sam ja link sa ebaya gde je dosta jeftinije

Ja sam instalirao novu verziju Play Store-a "ručno" sa linka iz teme o aplikacijama.

Super izgleda novi dizajn :)

Prilozi

• Screenshot_2014-07-23-22-36-35.png
    Screenshot_2014-07-23-22-36-35.png
    714.7 KB · Pregleda: 346
  • Screenshot_2014-07-23-22-37-22.jpg
    Screenshot_2014-07-23-22-37-22.jpg
    277.7 KB · Pregleda: 314
  • Screenshot_2014-07-23-22-37-41.jpg
    Screenshot_2014-07-23-22-37-41.jpg
    303.9 KB · Pregleda: 309
  • Screenshot_2014-07-23-22-38-17.jpg
    Screenshot_2014-07-23-22-38-17.jpg
    307.5 KB · Pregleda: 289
  • Screenshot_2014-07-23-22-41-16.jpg
    Screenshot_2014-07-23-22-41-16.jpg
    243.1 KB · Pregleda: 279
Slažem se. Vrlo je lep i praktičan.

This rumor gets a confidence level of 6.5 out of 10. Points are deducted simply because hardware plans can change very quickly, even when a prototype device already exists. We are confident that Shamu is a real device under active development, and fairly confident that it is a contender for the Nexus program, but are just slightly less confident about its specs, simply due to the information at our disposal.

Ultimately, we'll have to wait a few more months to find out if Google is really planning on launching two Nexus devices with Android L. But evidence seems to be mounting that we can expect a tablet, and with new information that Motorola might bring forth a (rather hefty) Nexus phone, it looks like the Nexus program might be perfectly healthy after all.

opa !!! ipak se ceka nexus telefon :) mislio sam da ga nece izbaciti..

Poslednja izmena:
This rumor gets a confidence level of 6.5 out of 10. Points are deducted simply because hardware plans can change very quickly, even when a prototype device already exists. We are confident that Shamu is a real device under active development, and fairly confident that it is a contender for the Nexus program, but are just slightly less confident about its specs, simply due to the information at our disposal.

Ultimately, we'll have to wait a few more months to find out if Google is really planning on launching two Nexus devices with Android L. But evidence seems to be mounting that we can expect a tablet, and with new information that Motorola might bring forth a (rather hefty) Nexus phone, it looks like the Nexus program might be perfectly healthy after all.

opa !!! ipak se ceka nexus telefon :) mislio sam da ga nece izbaciti..
Steta, ja hteo htc nexus:D

Ma može i Motorola, samo da razbije monotoniju.
A svakako je to počelo da se planira još dok je Motorola bila kod Google.

Trzalica za gitaru :)

Malo se teze skida donji deo jer je zalepljen satro nekim lepkom.

Uhhh bas će ga preterati ako bude 5,9 inča...Ako tako bude tesko ću promeniti moj N5 za N6....

Nabacio sam aicp rom, da probam malo lokalne romove.
Zadovoljan sam kako radi, ali su mi URLovi beli (u whatsapp, fb messenger, ime jezika u chrome kada pita da prevede stranu).
Da li se dešavalo nekome to? Na bilo kojem romu.

Nadam se da nece praviti 5.9, ali vidim da konacno ljudi shvataju da je zlatna granica od 4.7 do 5.5...
Ako je Nexus 5 telefon imao ekran od ~5 inča (4.95"), a Nexus 6 phablet će imati ekran od ~6 inča (5.9"), da li to znači da će Nexus 7 telefon za sledeću godinu imati ekran od 7 inča? :d
Već mogu da zamislim korisnike koji se javljaju na poziv na uređaju od 7 inča... ;)
[YOUTUBE]ClEnydJk7_o[/YOUTUBE]

Vrh Dno