- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
imao sam neki flickerig s vremena na vreme sa ekranom tako nesto...
Flickering se javlja kada staviš CAF kernel na AOSP ROM i obrnuto. Verovatno si tu nešto pomešao, jer Elemental postoji u obe verzije.
imao sam neki flickerig s vremena na vreme sa ekranom tako nesto...
Pitam pošto ja imam tu kombinaciju i nemam problema za sad.Slabo mi drzala baterija, imao sam neki flickerig s vremena na vreme sa ekranom tako nesto...
Mahdi takodje preporuka, bas je dobar, kernel je njegov, ma vrh
Flickering se javlja kada staviš CAF kernel na AOSP ROM i obrnuto. Verovatno si tu nešto pomešao, jer Elemental postoji u obe verzije.
mahdi ima konstantan battery drain...po tome dodje i poznat nekako...Probaj poslednji PA
Takodje, koji kernel koristis da menjam njegovja ga koristim mesecima i uopste nemam problema sa baterijom ili bilo cim...
Mahdi nikad nece biti kvalitetan kao CM ili Slim ili PA. Jednostavno kad ubacis gomilu stvari, to ne moze da ne bude gresaka. Tako je bilo i sa PAC ROM-om ako se neko seca. Mahdi je nastavio njegovu tradiciju.
Pa i slim ima gomiletinu opcija kao i mahdi,ne vidim neku bitnu razliku a oba roma rade podjednako dobro u svim segmentima.
Ne znam, ja ne volim kad ima gomilu stvari. Probao ga dva puta na N4 i odustao.
Pričam već mesecima, probajte Velocity od starog PSX dev-a, nema ga na XDA pa potražite njihov forum. Ubedljivo najbrži i najminimalniji, tako da kome treba gomila opcija nek' zaobiđe![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari