Šta je novo?

LG Nexus 5

koji apn koristiš, proxy? ako nisi, stavi gprsinternet i obriši proxy

Vojčo upisao sam taj apn i obrisao proxy..
Ikonica sa H se prebaci na 3G, pun signal bude, ali net ne radi, kad se vrati na H radi... Ili bude tako ili stoji 3G, pa kad npr nešto otvorim u browser-u, automatski se prebaci na H.

Pazi 3g je da kažeš idle mod, kad prenosi podatke tek tad prelazi na H... tako da je ovo drugo što si napisao ok. E sad šta znači ovo "nema neta"? Probaš nešto da otvoriš a gore ostaje 3g i nema protoka, ili ti ne stižu mailovi i sl dok ručno nešto ne otvoriš?

...probam da otvorim, gore ostane 3g i nema protoka.

Cini mi se da je bilo reci oko led-a, al ne mogu da pronadjem. Ja sam postavio boje led-a u aplikacijama, uglavnom u vecini aplikacija ima da se podesi. Ali cini mi se da recimo ako mi sad stigne notifikacija za TT svetli plavo, i ako posle toga stigne poruka i svetli zeleno, plavo vise ne svetli i ako nisam pogledao. Dakle svetli samo poslednja notifikacija. Jel to ok tako da radi? I da li vi led notifikacije podesavate isto tako u podesavanjima u aplikaciji ili sa nekom posebnom apk?

Скини апликацију са нета, зове се Light Flow. Пронађи фул верзију, пошто са лајт (коју можеш наћи на плејстору) не можеш мењати светла апликација већ само системских нотификација/порука/позива.

Poslednja izmena od urednika:
Odlican je slim...jedino mi fali sto iz lockscreena ne mogu da oozovem odmah kameru...ili mogu? Nisam nasao podesavanja za stavljanje precica na lock

Ljudi jel vam se greje nexus, meni bas dosta u gornjem delu oko kamere, jel moguce da je do androida L

Odlican je slim...jedino mi fali sto iz lockscreena ne mogu da oozovem odmah kameru...ili mogu? Nisam nasao podesavanja za stavljanje precica na lock

ne9equte.jpg

5ygunyqe.jpg

vu9u5uzy.jpg

Ciril...ziv bio majstore, nije mi palo na pamet da pogledam tu

iz lockscreena samo provuces prstom s desne ivice ekrana na levo i ulazis u kameru...

Poslednja izmena:
Koja je bila priča što se tiče dvoklika na ekran za paljenje? Jel koristi to neko i kako? Da štedim power dugme koliko je moguće.

Neki kerneli podrzavaju ali mnogo trosi bateriju. Probaj elementalX.

Onda cu iskulirati, trenutno sam na slimkat kernelu, ne bih ga jos menjao, a i zbog baterije.

Interesuje me jos , secam se da je neko spominjao kad gasim aplikaciju na back, krenu da se pojavljuju neke druge aplikacije koje su bile otvarane, ali ne uvek. Koja je fora bila sa tim?

Bug u AOSP code-u ;)

Da, ali dok mi se to redovno dešava na stock romu, na paranoidu nije nijednom za 10ak dana koliko sam ga koristio...

Ja sam stock koristio 2 dana pa nisam obratio paznju na to, a dešava mi se na slimkat-u.

Da, ali dok mi se to redovno dešava na stock romu, na paranoidu nije nijednom za 10ak dana koliko sam ga koristio...

Hmmmm... To je bas cudno. Slim ima neki svoj kod, CM svoj, a ne znam od koga PA uzima ili i oni prave svoje?

Ni ja na PA mislim da nisam iskusio taj bug sa back, dok recimo na Mahdi-ju se desava, ko ce ga znati. Mene to nesto posebno ne nervira posto koristim greenify i skoro stalno kada izadjem iz necega uradim hibernate now postala mi navika :D

Hmmmm... To je bas cudno. Slim ima neki svoj kod, CM svoj, a ne znam od koga PA uzima ili i oni prave svoje?

CM uzima CAF za bazu, a PA i Slim AOSP. Jedino mi pada na pamet da je PA tim ispravio taj bug, a da ga Slim nije još inkorporisao u svoje buildove. Ali da je iritantan bug, jeste :) Evo treći dan na stocku i počeo da me nervira.

Poslednja izmena:
Ali cudi me da jos nisu merge-ovali to, jer je taj bug cini mi se od 4.4, a izaslo je vec 4 verzije i nisu to sredili pogotovo Google.

Druga mogućnost koja mi pada na pamet je da neki PA future svojom funkcijom "blokira" bug, tj. default ponašanje aosp-a.

Ljudi kakav je mahdi rom probao bih i koristi li neko neki mod za kameru ili neku drugu od google kamere

Nazad
Vrh Dno