Šta je novo?

LG Nexus 5

Omekšaće vremenom. Ili ćeš ojačati vremenom, pa šta pre bude. :D

Jel normalno da mi google servisi drze telefon awake toliko?

gumururu.jpg

Naravno da ne.. Ali i u n4 temi su juce javili da su ih pojeli servisi.. Udari restart i vidi da li ce biti bolje

Zbog čega mi aq nije preko celog ekrana? Od sinoć kad sam stavio slimkat ovako se ponaša.

ymydytyp.jpg

Promeni dpi u SlimKat. U build.prop stavi ro.sf.lcd_density=480 i restartuj telefon.

Promenio. Sad mi je sve veće, ikonice i sve ostalo. Taman sam se navikao na sitno:)
A koja je fora sa tim, mislim zbog čega kad flešujem slimkat to bude na 370 po defaultu?

Zato što ovi iz slima znaju šta je najbolje za naše oči :D

Meni je 420 idealno, 370 mi je previše sitno.

Kako vi držite onu paletu za wifi, mobile net...ja sam navikao kad spustim notification bar da mi bude na vrhu. Jel to može i ovde?

Скини power toggles па ће моћи :)

Evo kako se pokazala baterija kod mene, slimkat rom i kernel, poslednja verzija. 2g, wifi sve vreme, i osvetljenje prilično nisko. Interesuje me koliko su ovi google procesi uticali na bateriju?
ahy6yde2.jpg

pana2ude.jpg

aqanugys.jpg

ysuruju6.jpg

Nije losa batt, mada 2g trosi znatno znatno manje od 3g, em si imao slabije osveljenje. Google Services da ugasis, imao bi barem 20% bolju batt.

Ugasim google service pojacam osvetljenje i 3g i dodjem na isto :) Mada iskreno ne znam ni sta su mi bili ti google servisi, kad sam skontao rece mi loznica da restartujem telefon i posle toga vise nisi drzali telefon awake. Btw, da li drzite location ukljucen ili iskljucen?

Super baterija samo nemoj više tako da je cediš da bi i ostala super :)

Meni je location uključen zbog google now, google maps kad mi zatreba...

I pored prelaska na ART i update-a na 4.4.4 meni nekako i dalje isto drži baterija, možda je malo bolja, ali nije neki preterani pomak, više bih rekao da je primetno ubrzanje nego produženo trajanje baterije.

n5batt.jpg

Drži mi 2-3 dana sa oko 1-1,5h SOT na dan (3-4 ukupno), nekoliko razgovora i SMS-ova, pročitam vesti i mail, malo pratim berzu i sl. WiFi ne gasim, 3G možda radi 1-2h na dan kad mi baš zatreba.

U principu sam jako zadovoljan sa N5, za ovih 6 meseci nije bilo nikakvih problema i stvarno je jako brz telefon, ali i dalje mi je N7 primarni uređaj.

Poslednja izmena:
Razmišljam se da li da stavim L.
Da li ga neko koristi svakodnevno? Kako vam se čini?

I mene to zanima.Ako ima nekih vecih bagova zaobisao bih ga neko vreme.
Sramota reci,ali jos nisam rutovao telefon:)

Mozete da ga probate preko multiroma, tako sam ja ubacio u moj N4 malo da ga istestiram.

Imam problem par nedelja sa viberom sa slimkat romom. U toku razgovora mi se upali ekran ponekad i pojača sam od sebe brightness na max iako ga držim na 20ak procenata. Ili mi ugasi wifi pa prebaci na Mobile data, upali bluetooth sam od sebe i slično. Sve ostalo radi besprekorno.

Poslednja izmena:
Sve ostalo pa ovo je sasvim dovoljno ili za ponovno flashovanje istog ROM-a ili da ptedjes na neki drugi, ovo spada medju grube greske :D

Mislio sam da je do roma, pre par dana samo flashovao 4.4.4 slimkat i opet imam problem sa viberom. Ostale aplikacije rade savršeno.

Ja sam ga stavio preko Multirom-s malo njega koristim malo Purity....
Dobar je L skroz,ima par manjih bagova tj neki programi ne rade....Sem toga dobro radi i dosta je fluodan,da jos nesto nece da mi prikaže u Speed dial telefone koje cesto zovem neznam dali je samo kod mene ili je kod svih tako.....
U svakom slucaju vredi ga probati,meni se dopao....

Dobar je L, vredi probati, ima nekih bagova i pucanja programa iz cistog mira, bateriju mnogo trosi miscellaneous, mnogo vise nego sam ekran tako da meni jedva dan izdrzi, vizuelno prelep, to je po meni najveci pomak

Na 3G izgleda da mi ne radi net, kada je H radi normalno.. Mts mreža.
Kako je ovo moguće ima li neko ideju?

Poslednja izmena:
Pa koja fora to ne kapiram?
U nekim delovima grada gde je jak signal stalno mi stoji 3G i ne radi data net?

Nazad
Vrh Dno