Šta je novo?

LG Nexus 5

Jel ima kod nas da se nađe 32GB verzija ovog telefona? Koliko vidim sve su 16GB.

Dobro to i nije tako strašno. 350 eura, u NS-u sam našao samo 16GB a to mi je malo. Videću još kada se odlučim šta da uzmem.

Jesi koristio slimkat, ako jesi da daš neku paralelu?

Samo sam bas probao ali nisam mogao da koristim previse mi sitno i nema skoro nista od dodatni podesavanja na koja sam navikao po ostalim romovima. I ne svidja mi se sto je sve tako u dark fazonu...

Što se tiče tog što je sitno, to se jako lako reši, corvux je objasnio. E sad što se tiće podešavanja, ne znam šta sve ima mahdi.

Mahdi ima sva podesavanja koja se mogu naci na svim romovima za n5.

On je po tome i poznat,preuzima sva podesavanja i opcije koje se pojave kod drugih romova.

Jeste najbolji.

Poslednja izmena:
Znam da je to nezavisno od roma dpi se uvek moze podesiti... Mahdi ti dodje kao Dream team Romova barem sto se tice tih opcija...

koristio sam mahdi na 4.4.2 ali za 4.4.4 je izbacio neka (meni bitna) podesavanja tako da sam sada na xposed i modulima (elementalx kernel)...
da li je normalno da na antutu mi daje skoro 10k manji rezultat?
ps. probao sam i slim ali nesto tu meni ne odgovara.... i slim nema hdr kameru (koliko se secam)...

Uf Mahdi safrsen samo jedan bag sam primetio, kada mi je zakjlucan telefon svetli notifikaciona lampica, ne mogu da je iskljucim

Moja greska zaboravio sam da koristim light flow za notifikacije

Mozda ti je battery light ako je baterija na izdisaju ili ako si ga stavio na punjac, proveri.

Kod mene ne postoji taj bug, imas ugradjen manager za te diode kako da se ponasaju, za svaku app itd... Pa pogledaj tamo... Ima search gore kada se udje u settings i samo ukucas sta trazis ne moras da se gubis po menijima, to je sad najnoviji feature ;)

Poslednja izmena:
Imam malo cudan problem. Nekada se desi da udjem u galeriju slika i pojavi se neki album sa tudjim slikama. Slike nisam ja slikao. Obrisem ih ali se posle nekog odredjenog vremena opet pojave neke drugacije slike, opet kazem koje ja nisam slikao i nikada u zivotu nisam video.

Jesi li kupio polovan telefon? Da li imaš još neki nalog na svom telefonu? Da li si prodao neki svoj telefon bez brisanja Google naloga?

Nije polovan.
Da.
Ne.

Inace taj album se zvao 'cache'

Poslednja izmena:
Sa nekog naloga povuce slike, ili iz neke aplikacije. Drugo ne moze biti.

Pa to ti od neke aplikacije tipa novosti ili blic prikuplja cache.

Ja cu sad roknuti mahdi da vidim kakav je,imam backup slim-a pa ako zaskripi,vracam se nazad :)
Jel mi bolje da ostavim kernel koji dolazi uz mahdi li da flesujem elementalx odmah?

Mozes ostaviti slobodno nije los mada ja koristim code blue u zadnje vreme, elemental slabo updajtuje a imao sam prpblema sa ovom zadnjom verzijom kao da nije kompatabilna sa 4.4.4

Poslednja izmena:
Evo i ja da preporučim Mahdi furam ga par zadnjih dana....Kernal Code-Blue,dobar je i ElementalX....

Slabo mi drzala baterija, imao sam neki flickerig s vremena na vreme sa ekranom tako nesto...

Poslednja izmena:
Mahdi takodje preporuka, bas je dobar, kernel je njegov, ma vrh

Nazad
Vrh Dno