Šta je novo?

LG Nexus 5

Flickering se javlja kada staviš CAF kernel na AOSP ROM i obrnuto. Verovatno si tu nešto pomešao, jer Elemental postoji u obe verzije.

Ne nije to, pazim na to, nego sam cackao undervolt i takt, pa sam se verovatno malo zaneo.Uglavnom bio je nestabilan i odlucio sam da batalim...

mahdi ima konstantan battery drain...po tome dodje i poznat nekako...Probaj poslednji PA

Mahdi nikad nece biti kvalitetan kao CM ili Slim ili PA. Jednostavno kad ubacis gomilu stvari, to ne moze da ne bude gresaka. Tako je bilo i sa PAC ROM-om ako se neko seca. Mahdi je nastavio njegovu tradiciju.

ja ga koristim mesecima i uopste nemam problema sa baterijom ili bilo cim...

Kao sto sam rekao nemoj menjati pa ces videti da li ti odgovara ili ne, trenutno sam na code blue nije los ali ono 4.5 SOT odprilike za 1 dan

Mahdi nikad nece biti kvalitetan kao CM ili Slim ili PA. Jednostavno kad ubacis gomilu stvari, to ne moze da ne bude gresaka. Tako je bilo i sa PAC ROM-om ako se neko seca. Mahdi je nastavio njegovu tradiciju.

Pa i slim ima gomiletinu opcija kao i mahdi,ne vidim neku bitnu razliku a oba roma rade podjednako dobro u svim segmentima.

Sto CM nije popularan za ovaj telefona? Jel lose radi ili je jednostavno tako manje popularan?

najsiromašniji je opcijama već dugo vremena za sve nexuse

Pa i slim ima gomiletinu opcija kao i mahdi,ne vidim neku bitnu razliku a oba roma rade podjednako dobro u svim segmentima.

Ma gde bre, slim je nula u odnosu na Mahdi :D

Ne znam, ja ne volim kad ima gomilu stvari. Probao ga dva puta na N4 i odustao.

Slim je bombonica, ima taman toliko koliko treba.

CMod nije popularan za nexus uredjaje, i vrlo retko ih neko i koristi bas zbog manjka opcija i sto je to u sustini isti/slican rom kao onaj fabricki.Ja recimo koristim CMod na 4 od 5 uredjaja i veoma sam zadovoljan, poslednja verzija za nex5 radi odlicno i stabilno baterija je ista kao na factory romu, tu su jos i teme koje bas fino promene telefon, xposed i gotovo...nema potrebe za kojekakvim frankestajnima od romova sa tonom djubreta i potencijalnih isusivaca baterija.
Slim je dobar i stabilan rom tu nema sta da se prica, ali mi je isti bolje radio na nex4, nemam pojma kako ali tako je...Carbon je bas los, neocekivano los, spor, trom sa onim lag-om kao na jadnom samsungu, PURITY je opet daleko od onog roma za nex 4...Ostade mi PA i CM,stabilni PA je solidan ali opet daleko od onoga za nex 4...dodje mi da uzmem zeni nex 4 i dam nex5...Ona tera neki prastari paranoid sa hibridnim podesavanjima i ne pada joj napamet da nesto menja...

Pričam već mesecima, probajte Velocity od starog PSX dev-a, nema ga na XDA pa potražite njihov forum. Ubedljivo najbrži i najminimalniji, tako da kome treba gomila opcija nek' zaobiđe :)

Pričam već mesecima, probajte Velocity od starog PSX dev-a, nema ga na XDA pa potražite njihov forum. Ubedljivo najbrži i najminimalniji, tako da kome treba gomila opcija nek' zaobiđe :)

Da da...i psx je odlican rom BIO na nex 4 lai ga je napustio...i psx sajt je ugasen bas sam skoro trayio psx...Ja nisam uspeo da iskopam taj Velocity ya nex 5...ako imas link do njega mogao bi da mi dostavis ili okacis ovde...

Nasao sam taj sajt, ali mi je delovao konfuzno..Hvala

meni ne ide od ruke da na xposed namestim led notifikacije za propusten poziv ili za sms... nasao sam neki modul ali nesto nece (ili ja ne znam da namestim :))

Zamenio sam beli nexus serija 312k, za crni nexus serija 406k.
Beli sam zamenio jer su bocne stranice apsolutno magnet za masnocu, prasinu i izgrebline.
Izuzetno je nezgodno odrzavati beli model, jer se na onim sjajnim stranicama vidi svaka tackica i najsitnija izgreblina, a na kraju dana je potrebno brisanje alkoholom i svaki put otkrijem neki novi "trag", na kraju vrlo je klizav zbog gloss ivica, dok pozadi
ono belo nema grip kao black varijanta, vec skoro kao obicna mat plastika.

Poslednje sto me je snasno je ovaj problem, i to ne znam kako, u roku od sat vremena, sedim u kancelariji za sto, promenim sim, posle 1h vratim i imam sta da vidim, za sve vreme za stolom:

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/help/hairline-crack-phone-t2717845

Uh uzas.. I ja sam se zentao da mi ne pukne ta tanka plastika kod dugmeta. Ali cenim da nece to bas tako samo od sebe.. Mozda je vec bilo prsnuto kada si ga uzeo ?

Ma jok, taman posla, videlo bi se.. Ja sam previse pedantan i stalno zagledjujem i briskam telefon ***, primetio bih da je bilo ranije, drugo na onoj gloss plastici mnogo se vidi. Mislim da se to desi prilikom stavljanja/vadjenja iz kejsa.
Citao sam malo ovu temu sto sam postavio, i jos neke druge - svima kojima je ovo puklo imali su case. Ili je puklo kod volume, ili kod sim, nekima na oba mesta.

Pa da.. I onda mene ljudi ovde loze uzmi kejs bla bla :) mobilni je pravljen da se nosi takav kakav je :)

Sluzi te god,dve eventualno tri poklonis ga nekome ili prodas i opet iznova..

Jedina stvar koja je počela da me nervira je što kad fon pređe nekih 250 sati uptime-a drastično krene da mu se povećava standby drain. Znači sve isto, nikakav wakelock, sve provereno. Ali umesto dosadašnjih 2% u toku noći ode 10. Stock rom, rutovan.

ljudi postavicu jedno verovatno glupo pitanje , na mts mrezi sam i promenio sam dosta modela telefona sada sam na nexus 5 i na svakom od njih kada je na netu pokazuje samo H a ne kao kod svih drugih H+ . neki pad brzine i nisam primetio e sad da li ovo nesto znaci ili ne , nemam pojma. Znaci nikad mi nije nigde prikazalo H+

Mislim da je tako na KitKat-u.
Preko GravityBox-a možeš mislim da prikažeš te ikonice.

Не показује плусић код "H" на фабричком рому.

Nazad
Vrh Dno