Ako je Nexus 5 telefon imao ekran od ~5 inča (4.95"), a Nexus 6 phablet će imati ekran od ~6 inča (5.9"), da li to znači da će Nexus 7 telefon za sledeću godinu imati ekran od 7 inča? :d
Da odgovorim sam sebi, naravno pored custom Launcher-a, tipa nova itd, moguće je ovo postaviti sa XGELS, sada vidim, iako koristim, nisam znao da ima tu opciju, odlično funkcioniše.Jel moguce sakriti ovaj sat gore iz status bar-a, ali samo dok sam na home screen-u, odnosno launcheru?
A jel neko od vas probao da rutuje na ovaj nacin? Citao sam malo komentare i vidim da vecina pise o ugrozenoj sigurnosti. Takodje me zanima ako rutujem telefon na ovaj nacin da li ce bukvalno sve ostati isto sto se tice okruzenja? Ako sam dobro skontao prateci postupak u stvari se pravi image file koji bi trebalo posle rutovanja da vrati stvari kakve su bile pre toga?Da li.. ?
www.reddit.com/r/Nexus5/comments/288bdj/guide_rooting_the_nexus_5_without_losing/
Znam i da na xda ima slična tema..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari