Šta je novo?

LG Optimus G

Takodje jos jedan bez KK:(

Moja verzija koja još uvek nema kk...
evyteqe7.jpg

Screenshot_2014-07-11-08-04-43.png
Ovo je moj optimus za koji je stigao update.

I meni je ista verzija kao ovima gore sto nisu dobili, pa tako i ja nisam dobio :)
@radera - napisi neke tvoje utiske, fluidnost, baterija?

Ovo je moj optimus za koji je stigao update.
SEA, Singapur...kao i moj(koji je otisao da nekome sluzi bolje :) )
Koliko ti je slobodnog RAMa posle update, meni na G2(4.4.2) ima slobodno 650-300MB, na OG sam imao oko 1,2-1,3GB. Oba imaju 2GB RAMa...

Evo sad sam restartovao telefon i krece sa skoro 1,5 gb slobodnog rama, ali da kazem da se vrti ru negde oko 1,2 gb. A to opet zavisi sta radis na telefonu.
Moram da kažem da telefon sada nekako trzne s vremena na vreme iz cista mira - npr, okrenem po subway surfersima i u skoro svakoj partiji sada zaginem na nekom glupom mestu, jer se malo-malo telefon zakoci, trzne i zbog toga puknem. To mi se ranije, na 4.1.2 nikad nije događalo, a sad se ponasa kao cerkin s3 mini, koji redovno stuca na subwayu.
Sto se tice baterije - tesko mi je da kazem da li je bolje ili losije jer telefon drugacije koristim na letovanju (vise surfa na plazi, vise igrica, a koristim ga i kao book reader) , a drugacije u "stvarnom" zivotu. Plus losi wifi signali dodatno crpe aparat.
Sve u svemu, nekako sam više očekivao i mislim da nema potrebe za nekom nervozom sto vam 4.4.2 jos nije stigao. Pogotovu što mu nisu uradili knock code.
Sad sam uradio i Antutu test, koji mu je dao oko hiljadu poena više, pa je sad 18.300, a bio je na oko 17.500 peona sa 4.1.2.

Poslednja izmena:
Negde sam procitao na netu da je neki lik napisao da mu baterija duze traje na kit katu..
Zar knock code ne radi kad mu prvo upalis ekran pa onda kuckas kombinaciju?
Knock on i off ne rade?

Evo sta sam ja dobio pre neki dan:
105134231020458494808701.jpg

E sad me ovo kompletno zbunjuje - na mom OG Antutu daje 2.000 poena manji rezultat?! Kod mene je 18.425!
A koliko sam shvatio ni sa updateom na 4.4.2 nema ni knock on i off, kao ni knock code...

Pa svaki put drugaciji je rezultat, tako i meni nekad zna da bude 17, 18k. Ali pre neki dan sam dobio ovaj rezultat..

Inace, imam problem sa baterijom, kad telefon koristim baterija se trosi kao i kad sam kupio telefon, ali desava mi se, kao jutros npr. skinem sa punjaca, cackam ga malo, ostavim ga kad sam imao 95%, posle sat vremena vidim telefon ono 90%, a pipao nisam, udjem tamo da vidim sta mu je potrosilo bateriju, u sustinu nista specijalno, sve standardno, imam androide vec 3-4 god i znam toliko da mi ne ostane nesto upaljeno pa da trosi ali nista ne ostane upaljeno.. Pa me to malo buni, i to se uglavnom desava na oko 90,80% baterije, ne nize. Jednostavno ne znam gde mi ode 5-6-7% odjednom.. To mi se ranije nije desavalo..

Poslednja izmena:
Meni se to redovno desavalo na OG, android OS proces kad vuce preko 20~30%...restartujem ga i sve ok. Najčešće se desava kad ga nakacim na komp, mada znalo je i ovako. Posto android os ima puno procesa nisam uspeo da utvrdim sta je u pitanju.
Znaci, kad android os trosi 9~15% sve je ok, sve preko toga znaci da nesto cedi bateriju. I mediaserver zna da zabode i cedi.

Neka ga, valjda mora tako.

Evo danas ulazim i vidim dosao update.
V20a- JUL-07-2014 (537.00MB)

Inace verzija softvera je:
E97510d-466-92

Kom *****u je na pamet palo da casove i minute odvaja jednom tackom? Samo jedna tema ima, ostale tri su nestale iz telefona, tastatura laguje... Ako je ovo napredak, pisam se u njega.

Neka ga, valjda mora tako.

Evo danas ulazim i vidim dosao update.
V20a- JUL-07-2014 (537.00MB)

Inace verzija softvera je:
E97510d-466-92

Ista verzija softvera ali nista jos uvek.
Da li imas ova lagovanja koja se spominju?
Ako su tako ukenjali onda bolje i da ne radim update...

Nisam jos update-ovao, bas iz tog razloga, dok ne budem bio siguran da telefon ne radi gore nego na 4.1.2 ja nista ne radim.

Meni sve radi ok, jedino sam primetio da mu treba malo više vremena da se upali i ugasi...

Laguje pomalo sa 4.4.2. Nije nista strasno, ali je besmisleno da posle apdejta telefon malo-malo pa stucne. Ovo je ipak i dalje zver od telefona i ne bi trebalo da se to dešava.
Razmišljam ozbiljno da se vratim na 4.1.2 - da li će factory reset to da odradi?

Ovo se i ja razmisljam. *** kk

Pa kako onda se vratiti na 4.1.2? Neki savet?

Preko LG-ovog flash toola. Ne znam kako se zove.

Poslednja izmena:
Jel imate vi problema sa baterijom, pošto vidim da mi na wireless-u cepa bateriju?!

Ne mogu da procenim bateriju na ovim bezveznim wifijevima na odmoru. Ali mi je generalni utisak da je li to lošije nego pre.

Ja ne bih to radio...

Ja nisam, jel mora?

Nazad
Vrh Dno