Uradio sam update na 4.4.2.
Iskreno, koliko mi je i drago sto sam uradio, isto toliko mi je i zao.
Od nekih prednosti naveo bih:
1. Kamera popravljena malo, snimanje po noci hvala bogu normalno, vise se ne srami da snima nocu.
2. Baterija cini mi se da bolje drzi. Za sat vremena ukljucenog ekrana otislo mi 14% i to sa podosta slikanja.
3. Neke aplikacije fluidnije rade, ne sve ali neke..
4. Nasminkaniji je malo, ubacene neki dodaci ali nista bitno..
Od nekih mana naveo bih:
1. Baterija drzi bolje dok se cacka telefon ali kad sam ga ostavio za pola sata mi je nesto pojelo 6% baterije, i malopre ga opet ostavim 15-ak min otislo 3%.
2. Kad drzim home dugme da mi otvori aplikacije koje rade u pozadini, nekad otvori a ne prikazuje, i moram da izadjem pa da ponovim, ima taj bag.
3. Ovo je mozda sitnica ali mene mnogo nervira, ikonice za poruke, poziv i ulazak u meni su pomereni malo ka gore, i sad em imam manje ekrana, em navikao sam da kliknem skroz na dole i sad uglavnom promasim i moram ponovo malo iznad da kliknem da bih pogodio..
4. Kalkulator fabricki vise nema one opcije sinus, kosinus, koren..
5. I uopste koliko je nesto fluidnije toliko nesto i koci i secka sto nije kocilo na 4.1.2.
To bi valjda bilo to, ne mogu vise da se setim, uglavnom da nisu malo kameru sredili, i da baterija losije drzi, sad bih plakao verovatno sto sam presao
Ovako, ne znam. Opet mislim da sam znao sve ovo, verovatno ne bih prelazio..