Šta je novo?

LG Optimus G

Dovoljno je tako za dokumenta, slike i ostalo (npr iGo folder sa mapama).

Za aplikacije i sms treba ti Titanium Backup i Root.

Kontakte drži na gmail-u i posle se samo loguješ sa tim nalogom i on povuče sve kontakte.

Ja sam odradio backup kontakata,sms,aplikacija, slika, videa itd. Preko njegovog programa za backup i sve mi normalno radi.

u poslednje vreme imam jedan problem sa telefonom koji me strasno nervira...

Naime, ekran posle odredjenog vremena se zamrne i prestane da se odaziva... kada ugasim ekran i ponovo ga upalim (telefon je svo vreme upaljen) on ponovo pocinje da radi, ali oper posle nekoliko sekundi se zamrzne...ne znam koji mu je ...,.
probao sam sa drugim romovima, ista je situacija... cak sam i odradio clean install medjutim isti problem se desava...

Da li je ekran u fayi crkavanja ili se moze nekom intervencijom to popraviti?

Mislim da ti je crkao touch.

da li se na ovom telefonu moze zameniti samo touch ili mora i ekran zajedno sa njim

Ima li nekih novosti sto se tice kitkat-a, prvenstveno mislim na bateriju?
Jos uveh nisam odradio update, ne smem zbog baterije, jer neki pricaju bolja, neki ista, neki losa..
A rado bih updateovao ali ne smem..

Pokusavao sam da nadjem jos neka iskustva ali nista ne mogu da nadjem jer je bas redak telefon, na stranim sajtovima nisam nesto pokusavao jer ne baratam engleskim toliko dobro da mogu sve da provedim..

Ekran je tamniji po default podesavanjima ali pri normalnom koristenju baterija ipak traje duze. Trebas ga odmah resetovati posle updatea da bi ti radili led notifikacije na viberui whatsappu, ja to jos nisam uradio, mrzi me da bekapujem sve. Pozdrav.

Uradio sam update na 4.4.2.
Iskreno, koliko mi je i drago sto sam uradio, isto toliko mi je i zao.
Od nekih prednosti naveo bih:
1. Kamera popravljena malo, snimanje po noci hvala bogu normalno, vise se ne srami da snima nocu.
2. Baterija cini mi se da bolje drzi. Za sat vremena ukljucenog ekrana otislo mi 14% i to sa podosta slikanja.
3. Neke aplikacije fluidnije rade, ne sve ali neke..
4. Nasminkaniji je malo, ubacene neki dodaci ali nista bitno..

Od nekih mana naveo bih:
1. Baterija drzi bolje dok se cacka telefon ali kad sam ga ostavio za pola sata mi je nesto pojelo 6% baterije, i malopre ga opet ostavim 15-ak min otislo 3%.
2. Kad drzim home dugme da mi otvori aplikacije koje rade u pozadini, nekad otvori a ne prikazuje, i moram da izadjem pa da ponovim, ima taj bag.
3. Ovo je mozda sitnica ali mene mnogo nervira, ikonice za poruke, poziv i ulazak u meni su pomereni malo ka gore, i sad em imam manje ekrana, em navikao sam da kliknem skroz na dole i sad uglavnom promasim i moram ponovo malo iznad da kliknem da bih pogodio..
4. Kalkulator fabricki vise nema one opcije sinus, kosinus, koren..
5. I uopste koliko je nesto fluidnije toliko nesto i koci i secka sto nije kocilo na 4.1.2.

To bi valjda bilo to, ne mogu vise da se setim, uglavnom da nisu malo kameru sredili, i da baterija losije drzi, sad bih plakao verovatno sto sam presao :D
Ovako, ne znam. Opet mislim da sam znao sve ovo, verovatno ne bih prelazio..

Kalkulator ima te opcije koje si naveo, samo zarotiraj telefon u wide mode...

Ljudi, jel postoji neka solucija da se vrati sa 4.4.2 na 4.1.2.
Ja sam nesto trazio na netu ali nisam mogao da nadjem.. ?!

Nazad
Vrh Dno