Šta je novo?

LG Optimus G

misli na 32 vs 16

I cini mi se da je malo bolji displej na optimusu

Boje su realnije na N4 posto sam fotograf i uporedjivao sam . A ostrina je na strani optimusa za malo.

Jedino ako si amater. Pošto fotograf je onaj koji i ima znanja. N4 display je baš ispran i jedna serija vuče na hladnije, druga na toplije.

Aha ja sam malopre flash ovaj modifikovan... kad je stavljen automatski mod ide i na 2g.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2760328

Moze idi mako unlock

Pusten valjda za Koreju, Vijetnam itd... i to nije ni tu jos uvek svima polako ide. Jesi li menjao firmware ili ti je na korejskoj verziji od pocetka nista nisi dirao ?

Bolje probaj neki zip dok cekamo da izadje zvanicno za e975 verziju pa onda

Nisam nista menjao, koreja od pocetka... :)

Ja nigde nisam rekao da su realne i da su odlicne na n4. Rekao sam da su realnije u odnosu na G. Uporedjujuci ova dva telefona koja imam kod sebe.

Poslednja izmena:
Opet netacno. Ti si jedini u galaksiji koji to tvrdi.

Ja necu prelaziti na kitkat dok ne budem video neke prednosti u odnosu na default verziju koja radi savrseno. Drzim se one - sta radi dobro, ne menjaj.

Meni nece ni da ponudi update:mad:, inace imam neku tajlandsku verziju ESA-XX 10f

Polako ljudi, kao da vam zivot od toga zavisi. Bice...

Ljudi imam opet problem,
instalirao sam novi KK, sve super radi, ali sam zaboravio da prilikom instalacije instaliram i SUperSU...elem to nije predstavljao problem da normalno radi.Elem, hteo sam da istaliram novi ROM, ali sam se setio da moram imati CWM da bi ga instalirao.
Pokusao sam da ga rootujem, ali mi je izbacio sledecu poruku

-----------------------------------------
Secure Booting Error
Cause: boot certification verify

Posle toga sam pokusao da udjem u DOWNLOAD mode, ali mi non stop izbacuje prethodnu poruku,
sta god da uradim izbacuje napred navedenu poruku...,

Cak nece ni punjac da odreaguje

Sta da radim?

Mislis nece ni da puni? Mozes li uopste da upalis telefon, radi li normalno? Ako mozes skini supersu i instaliraj ga, probaj tako.

problem je sto ne mogu dalje od
Secure Booting Error
Cause: boot certification verify
to stoji cim ga upalim

Rešeno....

Caka je da se u download mode držeći zajedno dugme za up/down BEZ power dugmeta

ps. Hvala drazon

Prilozi

• Screenshot_2014-05-26-13-05-23.png
    Screenshot_2014-05-26-13-05-23.png
    224.2 KB · Pregleda: 119
  • Screenshot_2014-05-26-13-05-40.png
    Screenshot_2014-05-26-13-05-40.png
    70.2 KB · Pregleda: 114
  • Screenshot_2014-05-26-20-20-03.jpg
    Screenshot_2014-05-26-20-20-03.jpg
    115 KB · Pregleda: 117
  • Screenshot_2014-05-26-20-51-08.png
    Screenshot_2014-05-26-20-51-08.png
    785.8 KB · Pregleda: 114
  • Screenshot_2014-05-26-23-00-28.png
    Screenshot_2014-05-26-23-00-28.png
    403.1 KB · Pregleda: 113
Poslednja izmena:
Ko hoce da proba samo prvo nek proveri da mu je sistemska particija 2gb+ ...da ne bi bilo errora i da bi uopste mogao boot

Kako da se reparticioniše sistemska particija da bude 2gb+ ?

Pa cek ti si vec (bio?) na onom stock kitkat ? kolika ti je sistem particija? 1.5 gb? 2 ?

Ne znam kako da prosiris. Verovatno ti je 2 cim si vec bio na kitkatu. Sta ti pise u titanium backup za system rom?

uploadfromtaptalk1401208753347.jpg

Zaista je 2gb. Pa koji mu je onda k..ac kad neće da se instalira. Ok. instalira se ali prijavljuje kernel crash na LG logo.

Nazad
Vrh Dno