Imam mali problemcic.
16.04 na bankomatu sam imao 2000 dinara.
17.04 legne plata
18.04 bankomat pokazuje 2000 i znam da nije skontao verovatno jos platu. Podignem te 2000, znaci cela plata treba da ostane.
22.04 idem sada da podignem neki iznos, podignem i uzmem onaj papiric i pise da imam 2000 manje nego sto sam ocekivao nakon danasnje isplate.
Ulogujem se sada na online nalog da proverim sta je i u nedospele obaveze 18.04 imam 2 puta po 2000. A nisam blesav i znam da nisam 2 puta uzeo 2000.
Da li je neko imao slican problem?
Ne bih da se zalecem odma da idem u banku pa reko da vas priupitam, a nisam lud valjda bem ga :O
Sad Google-am inace postove za placanje u dolarima i stavljacu ih u ovaj post dok mogu:
http://forum.benchmark.rs/showthrea...tva-i-Saveti&p=3258945&viewfull=1#post3258945
Za sada nista konkretno od iskustava ali sam siguran da je neko imao otvorenu dolarsku partiju, samo dolare i placao u dolarima bez konverzije Visa Internet karticom.
Дакле, небитно им је да ли вам долази рачун за наплату у доларима и ви имате доларе на рачуну, они ће то све да пребаце у еуре, по неповољном(по нас, наравно) курсу и да изврше тако трансакцију.
је••но ”генијално”
Il ima neka expozitura Inteze u Beogradu da nekad nije guzva?
Svaki put kad idem da uplatim pare na internet karticu cekam 45 minuta jer 30ak ljudi ceka isto da uplati nesto............
Ali to kosta
A devize ne mozes sem na salteru da uplatis.
Jes da nije intesa vec aik, ali samo tako i podizem!Dok botovi budu dizali pare na šalteru (često i sa samim platnim karticama), bice gužve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari