Rhisonicus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2014
- Poena
- 225
Stari dobri Kevin
Izgleda da je vreme da se skuplja lova za PS4:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Japan Studio/From Software, najverovatnije Miyazaki-ev projekat.
Jer ima taj deluxe paket i za PS3 ili samo za PS4?
****ga uvek sam imao jedva dvojku iz maternjeg jezika.Sada sam pogledao na base.com piše da je kompatibilno sa PS3 i PS4 nešto sumnjam da ćeš dobiti i za jedno i za drugo verovatno isti kod važi i za jedno i za drugo pa gde ga iskoristiš.
Ja vise mislim da je igra cross platform, i kada uneseš kod veze ti se za nalog i onda možeš da skineš i na PS3 i na ps4.
Oni izgleda stvarno ne znaju da urade dobru grafiku. Ali je zato gejmplej vrhunski, tako da nije ni bitno. Samo mi nije jasno cemu novi naziv kada sve na slikama vristi Souls. Ako vec imaju ekskluzivni dil sa Sonijem, neka nalepe dvojku na Demon Souls, to je ionako Sonijev IP. Mada mislim da nece biti ekskluziva.
Intellectual property ili intelektualno vlasnistvo. Taj pojam je jako zastupljen u konzolnom svetu zbog rata konzola, borbe oko ekskluziva itd.
Auuuuuuu "Stick it to the man" je fenomenalan!!!!
Ovo nisam uopšte očekivao. Ovo je dosad najbolja PS+ igra.
Evo jedne smešnije scene
Cool stvar je što kad čitaš misli moraš da prisloniš DS4 na uho jer se čuju preko njegovog zvučnika, ali je tiho pa ga koristiš kao mind read slušalicu
Ili da pojacas zvucnik na dzojpedu? 🙂
Hm, pitam se kako bi to igrao sa onim izolujucim Sony slusalicama. Verovatno nikako.
Po svemu sudeći mi je konzola crkla...ima li neko iskustva sa reklamacijom u Complandu?
^
U petak sam koristio normalno, u subotu nisam mogao da upalim. Zavrte se ventilatori i posle 1-2 sekunde se samo od sebe ugasi. Celo prepodne sam pokušavao svašta - kabl od PS3, da izvadim HDD, ostavim konzolu neko vreme bez struje; ništa. Sasvim moguće da bi se moglo opraviti relativno jednostavno, ali pošto je pod garancijom, ne mogu da ga otvorim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari