Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[YOUTUBE]jEQDTCwNR4U[/YOUTUBE]

Meni ovo izgleda isto kao onaj smor od killzone-a :/.

Zar ovo nije trebalo da bude Xbone ekskluziva?

Meni najvise lici na Warframe.

Bungie (tj. Activision-Blizzard) ima poseban deal sa Sonijem sto se tice Destiny-a, nisu vise u Microsoft taboru.

Poslednja izmena:

Predobro izgleda. Sutra ce izbaciti jos detalja o igri na PSBlog-u.

Project cars izgleda fantasticno ali Driveclub po pitanju grafike je jos za jedan nivo bolji, nevjerovatno.

Izgleda dobro, samo sa godinu dana zakasnjenja 🙁

Well, pitanje je sta je trebalo orginalno izaci na launchu a sta ce sada izaci u oktobru... Da je stari plan bio odrzan mozda bi PS+ korisnici dobili svega par automobila i par staza, i time bi orginalno obecanje bilo ispunjeno. Puna verzija igre nikad nije bila obecana za launch.

Sto se mene tice bitno je da i dalje ne odustaju od free PS+ paketa, opet su ga potvrdili danas.

PCARS i NFS Shift su kao 2 kompletno razlicite igre.

Dobro izgleda ovaj Driveclub, samo steta sto ce najverovatnije biti 30fps.

Izašao je sad za ps4, ja ga skidam.

Da da, tu je vec

Share Fabriku još moraš dodatno da skineš 😉
Ja mislio sastavni je deo update-a. Inače OS klizi kao po loju sa novim update-om. Nisam ni do sada imao zamerki, ali primećujem mnogo mnogo fluidniji rad u browseru. Takođe sam i DS4 svetlo odmah stavio na Dim. Baš da vidim koliko će se to odraziti na bateriju, jer i ovako sam bio prilično zadovoljan s obzirom na to koliko se naigram od punjenja do punjenja.

Pozdrav ,imam jedno pitanje da li postoji kombinacija da se nabave WiFi gamerske slusalice koje mogu da povezem sa samsung S3 i sa ps4.trenutno koristim Sony Gold Wireless Headset koje su tesko djubre zero bass, cenovni opseg mi je 150 eura u norveskoj gde sam trenutno znaci po nasim(srpskim) cenama 200eur

Poslednja izmena:
Dodali su i voice komandu "Playstation, Save Video Clip" koja ce automatski snimiti trenutni video buffer na hard disk. U opcijama se moze namestiti koliko ce trajati uvek aktivni pozadinski recording [izmedju 1 i 15min].

Jel i pre postojala opcija da se ukljuci usb power kada je konzola u standby modu i svetli ono narandzasto svetlo?

Update je fenomenalan, video editor perfektan ali ljudi moji Child of Light je da se najezis koliko je dobro odradjena igra, kad ona naratorka prica (ko je igrao zna o cemu pricam) dodje mi da se sklupcam i placem. Nije mi jasno zbog cega je toliko jeftina igra na pss.

DriveClub:

PS+ korisnici ce imati 10 automobila i 5 staza. Moze da se igra MP sa ostalima, ali samo na tih 5 staza. Zbog tog ogranicenja nece moci ni SP da se predje na DriveClub Tour-u, ali moci ce da se igra do odredjene etape.

Znaci razlika ce biti sto ce free verzija imati ovaj limit i samo ovih gore navedenih 10 automobila i 5 staza.

Nema ni platinuma, mislim ni ostalih trofeja (mozda se varam), i tako... Malo su mi osecanja pomesana 😀

Najvise bi voleo kada bi nam pruzili mogucnost NADOGRADNJE NA FULL VERZIJU PO MALOJ CENI.

http://www.dualshockers.com/2014/04...on-car-customization-tracks-realism-and-more/

http://www.playstationlifestyle.net...-cars-5-tracks-trophies-still-unlockable-more

Update je fenomenalan, video editor perfektan ali ljudi moji Child of Light je da se najezis koliko je dobro odradjena igra, kad ona naratorka prica (ko je igrao zna o cemu pricam) dodje mi da se sklupcam i placem. Nije mi jasno zbog cega je toliko jeftina igra na pss.

Joj, nemoj zazubice da mi praviš 😀
Čekam sa base-a (pon-utorak) onaj deluxe paket.

Mnogi korisnici širom sveta se žale na mnoge probleme tj. crashovanja, flickering, black screen, errore nakon poslednjeg updatea sistema

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno