Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskreno, i ne čudi me da je prestao da radi. Od prvog dana mi je bio sumnjiv, nekad nije hteo da se upali (s tim što je onda svetleo plavo, samo sliku nije davao) ali je posle par pokušaja radio pa nisam hteo da ga vraćam. Nazvaću ih danas pa ću videti šta i kako.

Ovaj novi update spominje i da ce od sada biti moguca kupovina koriscenjem Paypal, sto bi bilo olaksavajuce za kupovinu u USA PSN store (da ne moram da prvo kupujem PSN vaucere na Amazonu pa time punim PSN wallet). Da li je neko mozda vec probao kupovinu u USA PSN store preko non-US Paypal naloga?

Ne radi,probao sam isto kao i ranije prođe transakcija i ostane na pending zaglavljena🙂

Kako se u fifi prekida stara da bi se zapičela nova karijera. U opcijama ima samo continue career a nema start new isl..

Izgleda da je vreme da se skuplja lova za PS4:

2NhiI9V.jpg

8wdsZ

8wdr7

8wdsg

kYntMAz.jpg

d7nuABO.png

DrMT22w.jpg

wjWGezH.png

CYdoKFf.png

Japan Studio/From Software, najverovatnije Miyazaki-ev projekat.

Konačno nešto zbog čega vredi uzeti PS4.

Malo tračeva šta Sony sprema za E3.....

Uncharted PS4 3 Minute Trailer showcasing ”In-engine” footage interspersed with gameplay segments. Visuals are supposedly unprecedented and set a benchmark for console graphics. Summer 2015 release date. It looks absolutely stellar. Features tropical setting and differing time periods with Nate/Francis.
Media Molecule’s new title will be a landmark title for Morpheus. 3D world building, beautiful, quirky visuals.Extremely creative and fun. Possibly related to the ”Entwined” trademark filed last week by SCE (not sure). Late 2015.
Gran Turismo 6 is coming to PS4 as 1080p 60FPS repackaged title in the vein of Gran Turismo 7: Prologue. Stunning visuals, extra features (social connectivity, new tracks, dlc etc). Coming mid-late 2015.
God of War 4 teaser will be present – will be CG with snippets of in-engine footage. A little early for reveal, but is designed to offset negativity surrounding canceled new IP and generate excitement – also to partially offset CG announce of Gears of War at Microsoft presser. Late 2015. Date wont be announced.
Kill Strain trademark is related to Syphon Filter reboot for PS4. Sony Bend working on revamping the franchise. Stealth, beautiful visuals and a possible Winter 2014 title. Bend finally getting to join the big boys.
Wipeout is also making the transition to PS4. Source is unsure of who is developing it, but hints that it could be Sony London, Evolution, or Firesprite.
Quantic Dream has a trailer prepared – unsure whether it is penciled in for Gamescom or E3. Sony will be watching Microsoft’s presser earlier in the day to gauge whether additional titles will need to be slotted in to dampen hype. Expect Dark Sorcerer- like visuals in real time. Off-topic, but still relevant – they are close to deal to become a Worldwide Studios developer, along with Ready At Dawn.
Speaking of Ready At Dawn, The Order:1886 will get a stage demo. Big title for Fall 2014. Sony is expecting great things from said title – franchise hopes rest on its performance.
Ninja Theory working on a PS4 exclusive – possible Heavenly Sword sequel which was shelved a number of years ago. Quite far into development.
Sony London will be at E3. First AAA title in many years. 3rd person title. Gorgeous. They’re back with a bang,
Guerrilla Games bringing their RPG to E3. Provocative setting – very interesting. Insane visuals as usual. A good reaction to the title is expected. Will please the hardcore.
Sucker Punch busy at work on an inFAMOUS: Second Son DLC. Really cool. New powers. Possible new setting. E3 debut.
Sony Japan Studios debuting two, maybe even three titles. Project Beast – spiritual successor to Demon Souls. The other is The Last Guardian. Retooled for PS4, possible Winter 2014 title. The Other title is shrouded in secrecy.
Evolution will give Driveclub some time in the limelight. It’s shaping up to be incredible with jaw-dropping visuals. Demo release will be timed with the press conference.

Najzad, dajte mi WipeOut......
A još kako bi izgledao na Morpheusu ...... 😀

Ima jos 😀

The source also mentioned that the following publishers will be on stage: Rockstar (with Grand Theft Auto), Ubisoft, Electronic Arts, Konami, Capcom, Warner Bros, Activision, Square Enix, Take Two.

(Update: our source followed up saying that he’s actually not 100% sure if Rockstar will actually be on stage or Sony will just announce the next generation Ground Theft Auto V on their behalf)

There will also big titles announced for the Instant Game Collection, a segment on Project Morpheus, one on the Sony Entertainment Network and a re-introduction of PlayStation Now. Price drops will also be unveiled for the PS3 and PS Vita.

We’ll also see several smaller-scale, downloadable titles. PS Vita Vita will get some attention, but not much – as it’ll be a PS4 show. PS3 will get a montage and few new titles. Finally, the show will close with a teaser of a sequel of The Last of Us.

Again, everything mentioned above should be taken with the skepticism usually reserved to rumors, but much of it is so specific that it’s hard to completely disbelieve it. Unfortunately we’ll have to wait for June to see if everything will check out, but one thing is for sure: Personally I really hope it will, because if this is really what Sony’s presser will look like, we’re in for a real treat.

Strpite se sa mazanjem bejbi ulja, E3 je za 33 dana a ova lista je predugacka. Ako dobijemo pola ovoga treba da budemo srecni. Pola sata ce otici samo na demoe od Destiny i Assassins Creed-a, plus uvod/Morpheus/PS3/Vita/PSNow razgovor ce sigurno uzeti jos pola sata. Ostaje sat vremena ili malo jace od toga za sve ostalo. DriveClub, Order1886 i Uncharted su zagarantovani, sto daje jos manje vremena ostalim igrama.

Bolje da udjete u ovaj E3 sa otvorenim ocekivanjima, ova lista je "realna" u smislu da nema prevelikih iznenadjenja, ali je definitivno predugacka.

Pozdrav za forumase , odlucio sam da kupim PS4.Naletio sam po forumu na neke vlasnike konzola koji su se zalili na veoma bucan ventilator , kako ne mogu upalit konzolu itd .Da li su se te stvari iskristalisale u smislu da se zna uzrok problema i kakva su iskustva sa garancijom? Ovo sve pitam jer sam u mjestu , tacnije drzavi gdje nema ovlasten servis , tako da nisam ni planirao kupit tu PS4 , a na karti mi je relativno najblizi Pecuh ,a vidio sam da imaju u Meidamarkt. Bio bii problemcic u materijalnom smislu 🙂 , kada konzola ne bi radila kako je namjenjeno da radi. Da li je neko vec kupovao tu konzole da mi napise iskustva ?

Drugo sto se tice igrica Fifa ide definitivno , a za BF4 konekcija u stanu mi je 5mb , ne znam koliko je to dovoljno za igru u MP radi potencijalnog laga u igri ?

Kod mene je malo glasniji kad igram infamous, kad igram fifu se uopšte ne čuje. Mada to je možda i zato što ga držim u polici, kapiram da mu treba više ventilacije.

Meni je uglavnom otvoren prozor u sobi, a i koristim sluske dok igram, tako da ne cujem nista drugo osim onoga sto treba 😀 Inace ovako nisam ni primetio da je mnogo bucan, nista vise od PS3...

Pozdrav za forumase , odlucio sam da kupim PS4.Naletio sam po forumu na neke vlasnike konzola koji su se zalili na veoma bucan ventilator , kako ne mogu upalit konzolu itd .Da li su se te stvari iskristalisale u smislu da se zna uzrok problema i kakva su iskustva sa garancijom? Ovo sve pitam jer sam u mjestu , tacnije drzavi gdje nema ovlasten servis , tako da nisam ni planirao kupit tu PS4 , a na karti mi je relativno najblizi Pecuh ,a vidio sam da imaju u Meidamarkt. Bio bii problemcic u materijalnom smislu 🙂 , kada konzola ne bi radila kako je namjenjeno da radi. Da li je neko vec kupovao tu konzole da mi napise iskustva ?

Drugo sto se tice igrica Fifa ide definitivno , a za BF4 konekcija u stanu mi je 5mb , ne znam koliko je to dovoljno za igru u MP radi potencijalnog laga u igri ?

Ne boj se, neces pogresiti. Nije glasan uopste, ja ga jedva i cujem.

I prilicno sam siguran da sa 5mbita neces imati nikakvih problema sa battlefieldom i generalno za MP.

Kod mene npr dok igram infamous cuje se kao jatov atr a dok igram killzone skoro nista.

Razlika izmedju koriscenja resurasa izmedju launch igre i igre 5 meseci posle launcha LOL.

nece meni smetat normalan zvuk ispuhavanja vazduha u zavisnosti od inteziteta rada ventilatora , ali ta neka poredenja sa radom motora aviona me plase , jer je to ocigledno neki poremecaj na konzoli .... a ja je zelim kupit u mjestu 300 km udaljeno od mjesta gdje zivim. Onda nastaju muke oko garancije , transporta konzole , troskova koji su ravni jednom novom naslovu .. i umjesto uzivanja nastaje nocna mora 🙂
Pa sam se javio ovdje cisto da vidim iskustva vlasnika konzola.

https://www.youtube.com/watch?v=sbcNsnW8KIc

najbolje se primjeti na 1:00 , je li se pod ovim podrazumjeva normalan rad ili je ovo previse bucno ?

pa slusaj, zna lepo da se zavrti taj ventilator ali kad tako nabijes uvo sa zadnje strane naravno da ce se cuti "motor aviona". misilm, iz samog klipa se vidi razlika kad snima iznad konzole i kad stavi kameru uz auspuh 🙂

jedino mi tu nije jasno, jel to ljudi igraju igre u apsolutnoj tisini i drze konzolu pored glave pa da im smeta (taj) zvuk? posle par sati bf4-ke (a on lepo zagreje konzolu) moje iskustvo je da je ne cujem ni malo dok igram i tek kad krenem da izlazim iz igre pa ostane samo zvuk konzole i tek onda cujes kolko se zaleteo ventilator.

isto je vazilo i za moj ps3, koji je najbucniji od svih koje sam imao prilike da vidim (tj cujem), dok sam u igri cujem samo gamesound

edit
Znaci za godinu dana stavljamo cepove u usi? :d

nadam se da ce ih za godinu dana besplatno isporucivati uz konzolu, a mi pokusni kunici sto smo uzeli na launch-u.. ko nas j*** 🙁

Poslednja izmena:
Haha, i dalje se ignorise fen za kosu zvuk sa opravdanjem, "pojacas zvuk ili stavis slusalice i ne cujes ga" 😀 Ladno je opet isto kao na PS3.. Iskreno, stvarno nepodnosljiv zvuk sto se mene tice, 'dobra stvar' je sto se na PS3 javio tek posle mozda godinu dana kod mene, a ovde odma, u zavisnosti koliko je zahtevna igra?

Kimi, naravno da ne cujes samo zvuk iz igre dok igras lol 🙂 Ili tvoj nije bio tako bucan, ili lozis narod 🙂 Zvuk je apsolutno cujan i glasan, bez preterivanja kao fen za kosu, oni stariji..

Poslednja izmena:
Nisi u pravu Borise, kao i uvek.....
To sto si ti imao problema ne znaci da ima svako.....
Cak i posle par sati BF-a na PS4 ili sin kad gasi Infamous, ja ne cujem nista, a narocito ne fen o kom ti pricas.....
E sad, jedino moze da bude do mojih godina, pa mi oslabio sluh 😛 😛
PS. Kuler na mom PC-ju se 50 puta jace cuje kad se ukljuci nego hladjenje na PS3/PS4....

Ocekivao sam taj odgovor 🙂 Moj kuler iz potpisa, za 2 i nesto hiljade, pod maks opterecenjem, se ne cuje ni blizu PS3 nivou, ma uopste je smesno porediti... ne kazem da su svi iskusili nivoe kao ja, ali YT i internet je prepun slucajeva kao ja sto sam imao..

Ja sam iskusio sve nivoe kao sa ovog klipa..

Mukice... Tebe bas nece 😛 😛 :d

Mozda je to zbog toga sto si igrao na 20 cm od PS-a, a ne kako treba zavaljen u lazy bag 3-4 m?

Haha, i dalje se ignorise fen za kosu zvuk sa opravdanjem, "pojacas zvuk ili stavis slusalice i ne cujes ga" 😀 Ladno je opet isto kao na PS3.. Iskreno, stvarno nepodnosljiv zvuk sto se mene tice, 'dobra stvar' je sto se na PS3 javio tek posle mozda godinu dana kod mene, a ovde odma, u zavisnosti koliko je zahtevna igra?

Kimi, naravno da ne cujes samo zvuk iz igre dok igras lol 🙂 Ili tvoj nije bio tako bucan, ili lozis narod 🙂 Zvuk je apsolutno cujan i glasan, bez preterivanja kao fen za kosu, oni stariji..

PS4 NEMA VEZE sa tim zvukom, cisto da znas (a i da ne siris dezinformacije, posebno kao neko ko nema konzolu). Bilo koji PS4, ne one price negde ovako, negde onako. Odlican je po tom pitanju.

A tvoj PS3 je bio neispravan, to je poznat slucaj. Taj mod se na ispravnim konzolama ne pali nikad, ni na jednom ispravnom PS3.

Ovo sam napisao zbog drugih, da ih ne sputavaju ovakve stvari u razmisljanju.

Nije fora da banes tako i odvalis ogromnu dezinfomraciju kad je vrlo bitna stvar u pitanju, sa sve tim "Ha-ha, al vas trolujem, ladno je opet isto kao na PS3.. ." Niti je ovo isto ko ps3, niti je tako na normalnoj PS3 konzoli.

Neko ko planira da kupi PS4 ce zakljuciti da se cuje kao tvoj neispravni PS3-usisivac, a to nije tacno. Sto zelis da se to desi?

Poslednja izmena:
Naravno da ne zelim, ali moraju ljudi da cuju i tu stranu price, ogroman broj 'trojki' je imao isti problem kao ja, a evo shooter je potvrdio da se slican ili isti slucaj ponavlja i sa ps4. Samo me nervira kad ispadne da moras da nabijes uvo pozadi da bi cuo ovo, skroz netacno, cuju ga jako dobro ukucani i u drugim prostorijama..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno