DieH@rd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2008
- Poena
- 495
UPDATEOVANA lista, da se malo bolje vide multiplatform i ekskuzivne igre
http://i.imgur.com/gT5kpTb.png
http://i.imgur.com/gT5kpTb.png
sada 3
Koliko će dugo share moći da funkcioniše? Zanima me vase mišljenje, jer su na taj način igre po sasvim ok ceni.
Pogledajte samo koliko u temi je postova oko podešavanja računara da bi se igrala igra... koliko je postova o preporučenim konfiguracijama i periferalima da bi se igra igrala normalno.... pogledajte samo koliko postova ima vezano za čitere i koliko je ljudi odustalo od igranja BF4 zbog toga.....
Da bi igrao CoD ili BF4 na PC-u i da možeš da barem budeš blizu po brzini onima koji npr. igraju igru i po čitavu noć, moraš uzeti neki miš od 70ak € i mehaničku tastaturu od 100tinjak.
Tek tada si na istom nivou sa njima
A i nekako mi je već izazov izveštiti se u FPS-u na joysticku. Ipak je teže, čak će i okoreli PC gameri priznati.
A ono pozivanje rame da ga u PC sobi nazivaju konzolašem je skoro pa patetično, budući da u svakoj diskusiji ističe kako su konzole inferiorne, da je PC bolji za skoro sve, kako nema boljeg i jeftinijeg igranja od onog na PCju i kako ne pamti više od 2-3 dobre igre na konzolama, udara thumbsupove na najhejterskije moguće postove i slično. Niti se sećam da ga je iko ikada prozvao konzolašem, a i zašto bi kada stalno ističe to što ističe.
Ono što rama i leon ovde ističu je kao kada bih ja išao u PC sobu i objašnjavao ljudima kako je igranje na PS4 najjeftinije jer eto ja uzimam igre od Ištvana upola cene pa ih prodajem nakon prelaska i budem na nuli ili čak zaradim. I to je legalno igranje, ***.
I isto kosta na akciji i na Steamu i na PSNu?
Ono što rama i leon ovde ističu je kao kada bih ja išao u PC sobu i objašnjavao ljudima kako je igranje na PS4 najjeftinije jer eto ja uzimam igre od Ištvana upola cene pa ih prodajem nakon prelaska i budem na nuli ili čak zaradim. I to je legalno igranje, ***.
. Nisam hejter ni jednog ni drugog, kazem samo istinu, izgleda nisi ni procitao mojih zadnjih 5+ postova u ovoj temi, generalno govorim i mislim da kupovina igara u tim uvjetima koji sam ja naveo ranije se ne moze demantovati, jer je jednostavno tako, ali stalno dobijam odgovore mozes ovako, pa onako koje uopste nema veze s mojim postovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari