Jeste, oboriena je voltaza. Kao sto smo diskutovali, X11 ni priblizno ne opterecuje grafiku kao scrypt. Recimo za scrypt sam voltazu morao da drzim na 1,081V na 1050/1500 i to je max stabilan klok na ovom naponu.Stavi pause na kraju bat fajla pa vidi gde je greška
@Sajber Proverio sam i preko Gpu-z. To je taj napon i ti klokovi. Asic je smesan 71,9%![]()
daj link do tog biosa ili ga okaci negde ili na PM da ga probam posto i ja imam par DUAL X-a..Meni obe moje 7970 Sapphire Dual X rade skriptu na 0.988 na 1000/1350 isto mesecima (zalio sam se davno na forumu da su davale jako malo, oko 520 khash sta god im radio, pa sam pre par meseci nasao neki modovan bios za njih, gde su stavili def napon 1000 mV i zategli latencije... ja sam napon malo smanjio na 0.988 V i lepo rade, mislim da moze to jos dole, ali me mrzi sad da ih testiram, daju oko 660 khash u GUI mineru). Asici su im oko 75%.
daj link do tog biosa ili ga okaci negde ili na PM da ga probam posto i ja imam par DUAL X-a..
jel jos uvek kopate drk na drk.coinmine.pl?? meni se cini da je tamo nekako veliki share diff????
^ Bio je. On i Max su se smenjivali po isplativosti pre par meseci. Milina. I do 20$ dnevno sa 1.3Mh/s je išao Dark.
nikada nije bio 20$ mogao si sa tom brzinom da iskopas 6 DRK-a dnevno koji je tad vredeo 0.6%-0.8$
Nesta si se ti istripovao ... Pre pvpg pump-a 16-18DRK-a nikada nije vredelo 16-20$ ..
P.S. Izbaci ove fore "Znači da lažem?" nismo mala deca
Zaboravljaš da je BTC tad bio 700 a dark je i tad imao pump na 0.002
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari