Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

To sam napisao zato da bi ti pomogao a ne zato da bi ti *****o. Ja ne dolazim na ovaj forum da se kurcim nego da razmenim misljenja / iskustva i da podelim ista, a ne da 'ga merim' sa nekim drugima (kao sto ti predpostavljas da ljudi rade)

http://www.pohrani.com/f/d/Of/3Q7FRedP/untitled.png

6670 je i na scrypt kopala 6 puta sporije od moje 280x isto je otprilike i u x11 ...

Covek je pisao kako njegove 6870, rig od 4 komada daje 1300k Scrypt brzine, sto ce reci da svaka u proseku kopa s 320kh.
Ja sam pitao kojom magijom to uspeva jer moje neec preko 280kh scrypta nikako, krenu sa 3xx i padnu na 280 i tako rade trajno.

Onda ti uleces i kazes kako je to slabo jer tvoja 6670 daje 370kh!?

Ocigledno gluvi telefoni i to opasno :)

Ja ti kazem da trebas da dobijas vise sa njima.

Nemoguce je da ja dobijam sa svojom 6670 vise nego ti sa 6870. Dakle negde gresis (ne znam gde).

Ostavio sam ti podesavanja gore probaj.

Ako racunam da 6870 daje 2.5 puta manje od 280x (sto je slucaj na scryp-u) onda bi ovde treba da daje barem 700k.

Ne znam gde ali negde gresite ljudi ...

Ovde pise da treba da dobijate 1M/s

https://bitcointalk.org/index.php?topic=507171.0

Poslednja izmena:
Coinmine.pl je mrtav celo vece. Dali ce uopste da se vrate online ne znam. Kakav sam maler propasce mi i to novcica sto imam :d
Razlog vise zasto nam treba krsten pool.

Imam sjajne vesti iz Poljske :)

I'm working on it :) ( about 70% of work done)

Best regards,
Coinotron

jedva cekam
ja sam trenutno na drkpool.com koji trenutno ne radi (bar kod mene) .. kad sam vec tu ima li ko takodjer ko kopa (ili kopao) i moze da mi kaze da drkpool.com od jutros ima problema ?

To sam napisao zato da bi ti pomogao a ne zato da bi ti *****o. Ja ne dolazim na ovaj forum da se kurcim nego da razmenim misljenja / iskustva i da podelim ista, a ne da 'ga merim' sa nekim drugima (kao sto ti predpostavljas da ljudi rade)

http://www.pohrani.com/f/d/Of/3Q7FRedP/untitled.png

6670 je i na scrypt kopala 6 puta sporije od moje 280x isto je otprilike i u x11 ...

Covek je pisao kako njegove 6870, rig od 4 komada daje 1300k Scrypt brzine, sto ce reci da svaka u proseku kopa s 320kh.
Ja sam pitao kojom magijom to uspeva jer moje neec preko 280kh scrypta nikako, krenu sa 3xx i padnu na 280 i tako rade trajno.

Onda ti uleces i kazes kako je to slabo jer tvoja 6670 daje 370kh!?

Ocigledno gluvi telefoni i to opasno :)

optimalno je da 6870 daje oko 300 kh/s, e sad sve sto je vise je overclock koji ne radi na svakoj karti

Da i darkpool.com i coinmine.pl ne rade

Takodje radi,pa ne radi i http://dark.suchpool.pw ,ma sva tri sam od pola noci do sada promenio,kako na koj pocnem da kopam radi malo i gotovo,evo ce se ugasi opet ovaj suchpool treperi nesto

Mora da je zbog toga pao i dif kad ne rade pool-ovi,sad trk na neki dobar,ali koji?

Poslednja izmena:
Jel kupujete ili cekate da jos padne?

Ako je ddos onda nije strasno, zivi su novcici.
Dali je moguce da su napali sve pool-ove u isto vreme? Nekome bas mnogo smeta DRK. To je meni razlog vise da ga kopam svom snagom. Jedva cekam coinotron, oni tih problema nemaju.

optimalno je da 6870 daje oko 300 kh/s, e sad sve sto je vise je overclock koji ne radi na svakoj karti

Da, jasno, ali kazem da mene nesto zezaju. Verovatno bi trebalo da reinstaliram sistem i drajvere, nesto tu verovatno ne stima.

Isto je i pri kopanju MAX-a, kamenih 143mh i ni mrvicu gore. Interesantno je da navijanje klokova nema nekog uticaja.

Ali necemo vise o tome u ovoj temi.

coinmine.pl
proradilo

Što se mucite, kopajte p2pool dok ne prođu napadi

Ma nema veze, kopa se normalno samo sto sajt ne radi. Ne pada mi na pamet da se setkam svaki cas.

Ok,nego ja sam zbog nekog testa puštao dark,pa sa one liste poolova ni jedan nije radio danas,nisam znao da sad rade stratumi.

Do mojega, vise ni to ne radi :d
Mozda sam dosadan ali veruj mi da ne mogu da docekam coinotron bas zbog ovakvih gluposti.
Izgleda da cu kopati max malo dok se ovo ne sredi.

Što se mucite, kopajte p2pool dok ne prođu napadi

pool je obično vrlo jednostavan za setup - point & mine.
P2Pool zahteva ipak neko znanje poput setovanja diff-a, queue, scan-time i sl. da bi reject bio podnošljiv. Ko zna P2Pool da podesi, nema boljeg rešenja.

Ja sam na p2pool dva dana i radi ok,neki nemacki nod

Ja sam jutros proveravao rudare sve je radilo normalno. Juce ih nisam kontrolisao, moguce da pool nije radio u nekom momentu, pa su nakon toga opet karte same krenule da majnuju.

Drkpool nije radio juce od 7.45 ujutru do sinoc navece. Nekih 10 15 sati otprilike.

Nazad
Vrh Dno