Šta je novo?

Battlefield 4

Pozdrav, interesuje me da li neko zna ima li jos uvek Premium da se kupi po ceni od 2500 dindzi, posto ne mogu da nadjem lika koji je prodavao na KP?

Kazu krajem februara.A bas je i vreme vec da se pojavi.

@G!!!

A jel ti to stalno izbacuje ili ponekad?Mene je skoro zezalo,mislio sam da je zbog mantle-a,a ono nisam update-ovao PB.

pa pazi stalno izbacuje, u medjuvremenu je pocelo u sred igranja da se gasi komp o_O (ugasi igru lepo gasi sve programe i regularni shutdown, nakon provera temepratura i drugih igara to ne nigde ne desava sam u bf4)
nasao sam error log i sta pravi problem i resio nakon guglanja

onda je nastavio dalje da izbacuje na desktop

apdejtovano sve igra punkbuster drajveri tamtevamte, odjednom preko noci posle patcha igra neigriva vise

smorih se ko pecurka... na kompu igram 3-4 igre i to je to, nije da menjam hardver ili da krljam sa nekim softverom pa da je prso win ili nesto sl

Poslednja izmena:
Pozdrav, interesuje me da li neko zna ima li jos uvek Premium da se kupi po ceni od 2500 dindzi, posto ne mogu da nadjem lika koji je prodavao na KP?

Ako mislis na onog lika na KP sto je prodavao za 22-23e ja sam hteo od njega da kupim ali sam dobio upozorenje od KP administracije da je pod krivicnom istragom odeljenja za visoko tehnoloski kriminal zbog koriscenja ukradenih kartica za kupovinu na interentu.

Ako mislis na onog lika na KP sto je prodavao za 22-23e ja sam hteo od njega da kupim ali sam dobio upozorenje od KP administracije da je pod krivicnom istragom odeljenja za visoko tehnoloski kriminal zbog koriscenja ukradenih kartica za kupovinu na interentu.

Lele, gde je onaj sto je " tvrdio " da je poznat i pouzdan :d Al dobro nije valjao kradene kljuceve, karticu su kradene :d Sta sve nece ovaj narod zarad " 10 eura " rizikovati.

Poslednja izmena:
Znas kako on je davao ispravne kljuceve sad kako ih je nabavljao to je vec za drugu pricu :D Evo sta mi je stiglo:

Postovani Nikola
od administratora KP smo dobili informacije da zelite kupiti nesto od korisnika Misko. Njegovo ime je Niaz Jeina i on je pod policijskom prismotrom jer kupuje razne stvari na internetu tudjim bankovnim racunima i prodaje ih ovde. U koliko ste uplacivali novac na njegov racun u Banka Intesa i u koliko zelite pomoci pri daljoj istrazi javite se a ja cu vam dati dalje upute kako bismo ga mogli odvesti pred lice pravde.
Hvala.

Svi njegovi podaci su lazni preko imena i prezimena email adrese broja telefona. Ovde niko nije prevaren i kupci mu daju najvise ocene. Prevareni su oni sa cijeg je racuna skidan novac za kpovinu ovih igara koje kostaju vise desetina eura. Vi kao kupac ste poslednji u lancu ovog kriminalnog dela. Tuzilastvo za visoko tehnoloski kriminal ima prijavu protiv pocinioca ovog dela. Na nama je da vas upozorimo i u koliko ste kupovali od njega nekada da vas zamolimo za eventualnog svedoka u daljem procesu.
Hvala.

PRAVDA ZA MIŠKA! Daj, ljudi, neke proteste da organizujemo. A, ja lika pitam odakle mu ključevi tako jeftino, on kaže da je kupio neku karticu i ima na sve 50% popusta. :D

Ostaje vam da kupujete preko meksičkog store-a.

Eeee, hvala na odgovoru, drugaru preporucio pre 2 meseca, sve proslo kako treba, ja bio lenj I sada cu morati duplo vise da platim :(

Pozz

Znas kako on je davao ispravne kljuceve sad kako ih je nabavljao to je vec za drugu pricu :D Evo sta mi je stiglo:

Postovani Nikola
od administratora KP smo dobili informacije da zelite kupiti nesto od korisnika Misko. Njegovo ime je Niaz Jeina i on je pod policijskom prismotrom jer kupuje razne stvari na internetu tudjim bankovnim racunima i prodaje ih ovde. U koliko ste uplacivali novac na njegov racun u Banka Intesa i u koliko zelite pomoci pri daljoj istrazi javite se a ja cu vam dati dalje upute kako bismo ga mogli odvesti pred lice pravde.
Hvala.

Svi njegovi podaci su lazni preko imena i prezimena email adrese broja telefona. Ovde niko nije prevaren i kupci mu daju najvise ocene. Prevareni su oni sa cijeg je racuna skidan novac za kpovinu ovih igara koje kostaju vise desetina eura. Vi kao kupac ste poslednji u lancu ovog kriminalnog dela. Tuzilastvo za visoko tehnoloski kriminal ima prijavu protiv pocinioca ovog dela. Na nama je da vas upozorimo i u koliko ste kupovali od njega nekada da vas zamolimo za eventualnog svedoka u daljem procesu.
Hvala.

Kako je mogu biti svedok u daljem procesu? Nemam pojma odakle mu ti ključevi, bitno je da su ti ključevi OK i da se njima postali premijum user. Samo je pitanje da li mogu da banuju nalog ukoliko je premium acc kupljen od njega, mada mislim da je to ne moguće. Na kraju on je to kupio kako god i potom preprodao za neke pare. Druga stvar bi bila da je čovek uzeo pare a nisi da dobio premium acc.

BTW Battlifield 4 sada radi sasvim OK posle zadnjeg peča. Nemam zamerku, mislim da su poboljšali igru.

Poslednja izmena:
Kako je mogu biti svedok u daljem procesu? Nemam pojma odakle mu ti ključevi, bitno je da su ti ključevi OK i da se njima postali premijum user. Samo je pitanje da li mogu da banuju nalog ukoliko je premium acc kupljen od njega, mada mislim da je to ne moguće. Na kraju on je to kupio kako god i potom preprodao za neke pare. Druga stvar bi bila da je čovek uzeo pare a nisi da dobio premium acc.

Ma nzm. meni su to poslali verovatno kao svedoka da si kupio od njega ili sta vec nzm.

Ma nzm. meni su to poslali verovatno kao svedoka da si kupio od njega ili sta vec nzm.

Mogu se proveriti izvodi iz banke i time ko mu je uplatio novac, ali to je sasvim lelgalna stvar uplatitit nekom novac peko računa. Na kraju taj ko je uplatio račun nije oštećena strana tako da mi ta formulacija svedoka pada tj. ne razumem kakav mogu biti svedok kad prema meni nije pričinjeno nikakavo kriminalno delo šta da posvedočim da sam mu uplatio novac i dobio to za šta sam uplatio? Njima valjda treba svedok kod koga je on uplatio taj novac sa te ukradene kartice, tj prodavac premium acc. To je sve jako komplikovano i teško je sad dokazati tu bilo šta, na nesreću čoveka čija je kartica krivotvorena i poslužila da se igra kupi. Pretpostavljam da je dobio popust na broj kupljenih premijum naloga samo je pitanje o kojoj se cifri radi i da li je on uopšte i dobio neki popust. Da li mogu da banuju ACC ako si kupio od njega premium?

Poslednja izmena:
Pa svjedok je bas onaj, sto je svjedočio necemu. A ne oštecena strana. On je svjedocio prodaju kljuceva koji se mogu dokazati da su kupljeni sa ukradenom karticom. Treba da svjedočiš transakciji. Moze se lagati da si njemu uplatio na racun XY uslugu ali ako se dokaze da je tebi poslata ukradena roba, lagano postaneš saučesnik.

I da, ima slucajeva gdje se povuce kljuc sa ukradenom karticom. Izdavač te obavjesti to je to. Ostaneš bez ključa.

I X je uhvacenih "hakera" sa ukradenim karticama. Nista novo u svijetu.

I po zakonu opčenito, osoba koja kupuje ukradenu robi se smatra saučesnikom. Ljudi su ležali po zatvorima jer su kupovali ukradeno željezo. Samo sto je virtualni svijet siva zona pa se jedva tereti krivac a i moze se uzeti labavost balkanskog tužilastva pa stvari neke vecinom prolaze bez opomene.

Poslednja izmena:
Cek, zaista ste kupovali od nekog kvazi prodavca game kljuceva (pri cemu se ispostavilo da mu je primarna delatnost prodaja bakljave i semenki)?

Ako, ako, nece biti ni prvi ni poslednji nalozi koji su revoked zbog ukucavanja igara kupljenih kradenim karticama...

Jel si probao? Procitao sam negde da posle toga kada vratis proxy tj iskljucis ga zakljucaju ti origin za dalju kupovinu i vise ne mozes da kupujes preko origina ali da igra ostaje

Probao dva puta. Prvo za bf4, potom za premium i nikakvih problema nisam imao. Već sam pisao nekoliko puta o tome u ovoj temi.

Sve i da jeste kupio kljuceve ukradenom karticom kako ja mogu biti saucesnik u necemu ako nisam znao da je taj lik ukrao karticu tj. ukradenom karticom kupio igru. Da ne trujemo ovu temu sa glupostima neka svako radi svoj posao :) moj posao je da igram :D
Sve jedno ne mogu vratiti novac, a ni kupljeni kljuc.

Sve i da jeste kupio kljuceve ukradenom karticom kako ja mogu biti saucesnik u necemu ako nisam znao da je taj lik ukrao karticu tj. ukradenom karticom kupio igru. Da ne trujemo ovu temu sa glupostima neka svako radi svoj posao :) moj posao je da igram :D
Sve jedno ne mogu vratiti novac, a ni kupljeni kljuc.

kupujes svesno na kvazi sajtu od kvazi lika ispod svake rezonovane granice normalne cene robu bez dokaza o poreklu

Isto kao kad bi otisao u neki podrum da kupis bicikl od nepoznatog lika po ceni duplo jeftinijoj od propisane. Drugim recima, svesno kupujes robu koja je sumnjivog porekla.

takodje, - nepoznavanje zakona ne opravdava njegovo krshenje.

Ignorantia legis nocet :)

Elem, zato sam ja dao 2x više para za premium i sad me ne boli glava :D

kupujes svesno na kvazi sajtu od kvazi lika ispod svake rezonovane granice normalne cene robu bez dokaza o poreklu

Isto kao kad bi otisao u neki podrum da kupis bicikl od nepoznatog lika po ceni duplo jeftinijoj od propisane. Drugim recima, svesno kupujes robu koja je sumnjivog porekla.

takodje, - nepoznavanje zakona ne opravdava njegovo krshenje.

Pa kako kako je kupovina na sajtu kupujem prodajem kvazi? Da li je to zabranjeno i ko je to zabranio i kada? Otkud neko moze znati da je ukraden kljuc (gde pise)? Ja ne mislim da je prekrsen bilo kakav zakon time sto kupis nesto na KP sajtu isto kao da kupis na limundu ili bilo kom drugom. Oces da kazes da kupovina osim origina je kvazi? Koji su ti to parametri kada mozes da kvalifikujes sajtove koji su kvazi a koji to nisu. Stvar je vrlo jednostavna postoji prodavac i postoji kupac, posto prodao po tolko kupio. Da li ja kao kupac treba da sumnjam u robu koja se prodaje na sajtu gde ljudi najnormalnije trguju i ko sam ja da proveram bilo sta, na kraju moj problem je ako me prevare tj svesno preuzimam rizik da budem prevaren, a ne da li ja kupujem kradenu robu. Glupo je da mi sada ovde pricamo o necemu gde nije mesto da se prica. Prema tome ne slazem se sa tvojom konstatacijom da sam otisao u neki podrum da kupim bickl o d nepoznatog lika .... Ako neko treba da se cese onda je taj sajt KP koji je dozvolio da se reklamira "pokvarena" roba sumnjivog porekla a ne ja kao kupac koji sam dosao na taj sajt da kupim tu "pokvarenu" robu. Kakvo poznavanje zakona meni treba da bih lupovao on line? To znaci da pre nego kupim nesto on line treba da se posavetujem sa advokatom?

Poslednja izmena:
Upravo tako. Ako nisi siguran da li je tvoje ponasanje legalno, proveris. Nepoznavanje zakona ne oslobadja od odgovornosti jer bi se odma nasla neka budala "nisam znao da je dilovanje gudre protivzakonito, nesum skolovao, oslobodite me".

Upravo tako. Ako nisi siguran da li je tvoje ponasanje legalno, proveris. Nepoznavanje zakona ne oslobadja od odgovornosti jer bi se odma nasla neka budala "nisam znao da je dilovanje gudre protivzakonito, nesum skolovao, oslobodite me".

Da li si kupovao nesto on line? Ako jesi da li si pre nego si kupio robu procitao sta kaze zakon?

Kazem zasto bih morao da znam bilo kakav zakon ako kupujem na sajtu koji nije zabranjen? Naravno ne kupujem drogu niti bilo sta drugo, prema tome kako mozes znati da li je nesto "kvarno" samo mi to pojasni?

Poslednja izmena:
Ignorantia legis nocet :)

Elem, zato sam ja dao 2x više para za premium i sad me ne boli glava :D

Odlicno si prosao cim si duplo platio.

Na temu: nego, i ti si kriv ako si svjesno kupio takvo, zato treba paziti, ali ne treba biti ni blesav pa placati neke sulude cijene kad ima i jeftinije.

Kuku, znao sam da je neka mutivoda cim sam video na uplatnici da se zove Niaz Jejna ili kako vec, al ne lipsi magarce nsm hteo da propustim priliku, ali mislim se gde ja da budem svedok saradnik samo mi jos to fali, a ja sam ga uzeo u razmatranje zbog dobrih ocena, a verujem I Tosa ili Sympathy, I zato sam od njega kupio BF4+BF4 Premium, uplatio mu 4000somica (1500 base igra, 2500 premium) I to je to, posle mi je preko teamviewera aktivirao I patchovao igru na engleski (posto je ruska verzija u pitanju) I to je to, tu se nasa saradnja zavrsila I skroz je bio korektan, e sad to sto je nekom drugom hakovao kartice ili sta vec, nadam se da nas nece to doticati, bar se nadam...

Nego sto se same igre tice, ne znam kako vama svaki dan izbacuje, baguje, radi brzinom traktora, I tako te stvari, kad meni npr radi savrseno, a od vecine imam mnogo slabiji harver, mislim igram se na APU procesoru I grafici na low, na rez 1360x768, o cemu dalje da pricam :D :p

Nego sto se same igre tice, ne znam kako vama svaki dan izbacuje, baguje, radi brzinom traktora, I tako te stvari, kad meni npr radi savrseno, a od vecine imam mnogo slabiji harver, mislim igram se na APU procesoru I grafici na low, na rez 1360x768, o cemu dalje da pricam :D :p

Zato i radi savrseno :p

Resenje je jednostavno, svi kodovi kupljeni laznim karticama moraju biti " revoked " or baned, ne mislite da ce ih ostaviti u prometu ?
Toso ti si sa svojim godinama morao da namirises prevaru neke vrste :) Bilo je predobro da bude istinito pogotovo kad znamo kakve su cene bile.

Poslednja izmena:
Ko ce da mi revokeduje kod? Bas me zanima :) da se razumemo ja nisam kupio kod laznom karticom tako da ste strane ja sam miran ja sam regularno platio kod.

Poslednja izmena:
cek da ti pojasnim,

osoba X plati kradenom karticom digitalnu robu kod zvanicnog distributera koja ima jasnu oznaku, tj zna se koji je kod/produkt kupljen tom transakcijom.. right?
Kada se utvrdi da je kartica kojom je izvrsena ta transakcija ukradena, banka trazi povrat sredstava koja je platila prodavcu, a prodavac gasi u recimo ovom slucaju digitalna prava na taj kljuc/kod.

Sad, u svakom slucaju, na vasu srecu, niko na ovom svetu ne moze kupiti "CD/DVD KLJUCEVE" od EA za BF4,(pogotovo tako neki semenkar bez dva svoja dinara u dzepu) vec samo fizicku kopiju ili digitalni servis koji placa kroz login gde se sve to veze iskljucivo na taj nalog, tako da i sama prica da su kodovi kupovani kradenom karticom je pglu, mada lik je sigurno nesto kupovao (ali to sigurno nisu "CD kljucevi")

CD/DVD Kljuceve mozete kupiti samo na svim tim kvazi shopovima, oni su takodje kradeni ali mnogo sofisticiranije... kradu se u fabrikama nakon stampe na ambalazu, kradu se omoti, fotografisu, skeniraju,.. ali je sistem takav da izdavac nema sanse da utvrdi koji su to kodovi bili u igri. Sad, manje vise svi ti sajtovi barem ne trguju ukradenim karticama pa je sansa da imate probleme minimalna, odnosno gotovo da je nema.

Postoje dva tri servisa (pored steama i origina) recimo greenmangaming, gamersgate, eventualno getgamesgo... ... a ovo ostalo su sve radnje tipa "Gorki List from brat od tetke"..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno