Haha sto bi bio ljubomoran,pa meni rade sve igrice perfektno a vama zelim puno srece sa AMD-om, Mantle-om i njihovim drajverima![]()
Da mi je grafa iz ranga kao tvoja sreca mi ne bi bila ni potrebna
Haha sto bi bio ljubomoran,pa meni rade sve igrice perfektno a vama zelim puno srece sa AMD-om, Mantle-om i njihovim drajverima![]()
Da mi je grafa iz ranga kao tvoja sreca mi ne bi bila ni potrebna![]()
Ljudi, pozdrav, ja evo citam vec par strana unazad, pratim I po battlelog-u I svi imaju problemeja igram vec mesece dana, jednom mi nije igrica zablokirala ili bilo sta sl
desilo se dva puta da server niu radili I to je to. FPS mi se krece oko 60-80 I to je to
![]()
Ljudi jel ima nekih informacija kada ce second assault na PC?
Ljudi jel ima nekih informacija kada ce second assault na PC?
Datum izlaska Second Assault-a je 18.2!
Kod mene pise-not yet released.
Au ala mi puca igra u poslednje vreme, samo izadje na desktop uz poruku Bf.exe has stopped working.
Imam i dosta problema sa hit reg-om, pucam u nekoga a moji pogotci se ne registruju iako smo na metar-dva jedan od drugog.
Jel ima neko problema sa ulaskom u igru fullscreen modu...Nekad mi udje normalno u fullscren a ponekad u windowed mode.....Onda moram da klikcem misom 4-5 puta brzo po ekranu da bi usao u fullscreen...Deluje mi da je bug ...
Jel ima neko problema sa ulaskom u igru fullscreen modu...Nekad mi udje normalno u fullscren a ponekad u windowed mode.....Onda moram da klikcem misom 4-5 puta brzo po ekranu da bi usao u fullscreen...Deluje mi da je bug ...
Za hitreg poigraj se sa network smooth faktorom, prvo probaj na 0 (najbolje radi kod bf 3) kod bf 4 stavi da se podudara sa pingom i namesti google or open dns.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari