gorgilije
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2009
- Poena
- 845
jedno pitanje samo, hocu da instaliram ovaj novi catalyst 14.1 beta, da li moram da obrisem postojece drajvere ili mogu ove preko njih?
Brisi stare,obavezno.
jedno pitanje samo, hocu da instaliram ovaj novi catalyst 14.1 beta, da li moram da obrisem postojece drajvere ili mogu ove preko njih?
Hvala. Vidim na kp ima za 2000Najjeftinije ti je bilo da uzmes kodove sto su ljudi prodavali od AMD Never Settle bundla u oglasima.
posle zadnjeg update sa bilo kojim drajverima, dx ili mantle svejedno, igra puca na desktop posle 10-15 min igranja bilo koje mape
a ovo nisam imao do sada u bf4... neverovatno
Еvo nekih mojih rezultata koje sam uslikao
Mašina je:
Core i7 920 @3.3Ghz
Radeon 7970 @1070/1500 Mhz
12 GB DDR3
Windows 7 x64 SP1
Podešavanja
Pogledajte prilog 134710
DX11 A
Pogledajte prilog 134711
Mantle A
Pogledajte prilog 134712
DX11 B
Pogledajte prilog 134713
Mantle B
Pogledajte prilog 134714
Dakle, ovo je na praznom serveru, što je vrlo loš metod testiranja za Mentl iz niza razloga. Ali rekoh, ima šta da se vidiŠta li će onda tek da ispadne kad pritegnu GCN 1.0 generaciju kako su zamislili. Takođe ovo poboljšanje na slikama je na mestu koje odražava i neko prosečno pobošaljne koje vidim na ovoj mapi dok se šetam unaokolo. Nekih dvadesetak procenata.
Međutim, dva problema trenutno ruše idilu:
- Zeznuli su nešto oko kontrasta, kao što može da se vidi na nebu, pušci i donekle patosu. Na Paracel Storm mapi, imao sam osećaj u prvi mah, ko da je zveknula nuklearka koliko se belelo u odnosu na šta sam navikao! No to će biti ispravljeno po kratkom postupku izgleda: https://twitter.com/repi/status/429985248995467265
- Igra ume da štucne tokom partije. Kao da se zaledi u trenutku (poput drastičnog pada FPSa) pa se istog momenta i povrati. Totalno nasumično se dešava. Ja sam odigrao jednu celu partiju Lokera, i imao sam sreće da mi nikad nije štucnulo u bitnom trenuku. Međutim, imajući u vidi generalno kratak fitilj kod prosečnog igrača, moj savet je da se Mentl prvo isproba na praznom serveru, pa ako postoji ovaj problem, da se vrati nazad na D3D dok ne bude ispravljeno. U suportnom, imam osećaj da se smeši gadno nerviranje kad strefi štuc u nekom kritičnom momentu tokom partijeOvo je, izgleda, jedan od standardnih problema trenutno, tako da verujem da će takođe biti ispravljeno po kratkom postupku.
Sve u svemu, čim isprave posebno ovo štucanje i pritom ako nešto drugo ne polome u tom procesu -- ćao, doviđenja D3D u ovoj igri, što se mene tiče![]()
plus sto jos nema podrske za hd 7970
Kako je on dobio 20 % kad zvanicno 7970 nije podrzana ? Da nisi ti slikao na min fps u DX a na max fps u Mantleu tj sve je to dx ?
Kako je on dobio 20 % kad zvanicno 7970 nije podrzana ? Da nisi ti slikao na min fps u DX a na max fps u Mantleu tj sve je to dx ?
pa ne moze da fejkuje potpuno istu scenu, tj tu ce uvek fps biti isti
imam mantle temu, procitaj zadnjih 3-4 strana i sve ce ti biti jasnoKako ne moze ako stoji na istom mestu na praznom serveru ?? Mislim nisam rekao da je fake-ovo ali mi nije jasno zbog 7970 i " no official drivers " ?
Kako ne moze ako stoji na istom mestu na praznom serveru ?? Mislim nisam rekao da je fake-ovo ali mi nije jasno zbog 7970 i " no official drivers " ?
Kako je on dobio 20 % kad zvanicno 7970 nije podrzana ?
Da nisi ti slikao na min fps u DX a na max fps u Mantleu tj sve je to dx ?
pa kako moze, ako je isti skrin i ista slika, a dx daje tipa 30fps-a, a mantle na istom skrinu, istoj slici daje 50fps-a [lupam], kako moze da fejkuje? ista scena ce uvek davati isti fps na odredjnom API-ju...
I na ovim drajverima ima poboljsanja u fps-u u odnosu na dx11 i to solidno povecanje fps-a, ALI, kao sto covek rece gore, igra stuca, i to previse i nije bas glatko igranje, jer sa ogromnog fps-a padne na 20-ak, 30, i napravi neverovatan lag na po par sekundi. Kontrast je another issue, tako da vredi strpeti se do sledecih drajvera i update-a koji ce uskoro.
Pa kiselo grozdje i suprotni tabor, jel imaju korist od ovoga, nemaju, tako da nicemu ne sluzi ni stoti update drajvera i dalje ce sve to biti fail gaming sa curenjem napona po kucistu i the way it was not meant to be played...
Haha sto bi bio ljubomoran,pa meni rade sve igrice perfektno a vama zelim puno srece sa AMD-om, Mantle-om i njihovim drajverima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari