stankovic82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2009
- Poena
- 405
Pitanje za ''zelene''.
Koje drajvere da stavim?
Sa zadnjim,beta,imam problema.
Koje drajvere da stavim?
Jel velika razlika u grafici izmedju 3. i 4. dela?
Pitanje za ''zelene''.
Koje drajvere da stavim?
332.21, bez problema.
To ja ne kontam, dok BF3 piči na Ultra, nekad mi se desi da BF4 i na low jedva igram sa onim dropovima FPS-a, kojih, za sad, nema na Win8. K'o mi objasni, a da ima smisla, ima pivo.
Ja sa ovim Mantle-om imam manji fps nego sa DX11... WTF!?
Gde je bilo najjeftinije pazariti BF4? Da znam da pratim tu akcije![]()
Da si pratio na casu video bi da driver za tvoju kartu jos ne radi.
EDIT: Izgleda je i sama grafika prilicno drugacija...
http://postimg.org/image/53u7v2c5l/
DX11 lijevo, Mantle desno.
Ja nisam primetio nikakvu razliku sa mojoom 7970 kartom .Ama odakle vama da je losa grafika sa mantle-om? Razlika je minorna izmedju Dx i mantle-a.
Ja nisam primetio nikakvu razliku sa mojoom 7970 kartom .
Potvrđeno je da BF5 radi Viscera pošto su osnivači Criteriona otišli, ostali staff iz crteriona pomaže Visceri. Novi BF5 će biti police-themed nosi kodno ime Havana i očekuje se krajem ove godine.
Potvrđeno je da BF5 radi Viscera pošto su osnivači Criteriona otišli, ostali staff iz crteriona pomaže Visceri. Novi BF5 će biti police-themed nosi kodno ime Havana i očekuje se krajem ove godine.
Novi BF5 će biti police-themed nosi kodno ime Havana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari