Šta je novo?

Battlefield 4

Pitanje za ''zelene''.
Koje drajvere da stavim?
Sa zadnjim,beta,imam problema.

To ja ne kontam, dok BF3 piči na Ultra, nekad mi se desi da BF4 i na low jedva igram sa onim dropovima FPS-a, kojih, za sad, nema na Win8. K'o mi objasni, a da ima smisla, ima pivo.

To ja ne kontam, dok BF3 piči na Ultra, nekad mi se desi da BF4 i na low jedva igram sa onim dropovima FPS-a, kojih, za sad, nema na Win8. K'o mi objasni, a da ima smisla, ima pivo.

To je sustina, da na nekoj osredenjoj GK dodjes do nekog proseka oko 70-80 FPS (realni minimum zbog dropova), BF4 ce izgledati losije... tek neko ko u BF4 moze da popali sve (vecinu) na Ultra videce lepsu igru od BF3...

Sta se cudite za "mantle", drajver jos nije spreman, i jos uvek nisu sve katre podrzane.

Ma znao sam da u ovoj BETI nisu podrzane HD7xxx karte ali se svakako nisam nadao PADU fpsa... Vratio na 13.12 verziju i sve super radi, mnooooogo bolje nego 14.11 (Mantle/DX11).

Gde je bilo najjeftinije pazariti BF4? Da znam da pratim tu akcije :)

Vi sa R kartama kako s mantle-om radi :p

Kad vidim kako je losa grafika sa mantle-om na ovim slikama,dzabe da mi daju najskuplju AMD karticu nebi je uzeo :p

Ama odakle vama da je losa grafika sa mantle-om? Razlika je minorna izmedju Dx i mantle-a.

Kod mene sa HD 7950 ima ubrzanja, na mapama gde je ranije bilo pada fps-a, sada se uopste ne oseti, sad dal je Mantle ili je zbog patch-a igre nisam siguran, ali primeti se razlika.
Grafika je ista sa Mantle-om, ja ne primecujem razliku.

Ja cepam na ultra 4xMSAA i ne vidim ama bas nikakvu razliku . Vidim da se poboljsao malo MAX i MIN fps nakon zadnjeg patcha i to je sve ...

Pa nema razlike kao sto sam reko jedina razlika je jaci kontrast u mantle, ali kako jos nije optimizovan za seriju 7xxx i da ova verzija driver-a koristi neki buffer koji se nalazi na R9 290X, R9 290, i R7 260X tako da je optimizovan samo za ove 3 karte.

Ce vidimo sta ce da bude sa novijim driverima , za sad se drzim DX11 ;)

Potvrđeno je da BF5 radi Viscera pošto su osnivači Criteriona otišli, ostali staff iz crteriona pomaže Visceri. Novi BF5 će biti police-themed nosi kodno ime Havana i očekuje se krajem ove godine.

Potvrđeno je da BF5 radi Viscera pošto su osnivači Criteriona otišli, ostali staff iz crteriona pomaže Visceri. Novi BF5 će biti police-themed nosi kodno ime Havana i očekuje se krajem ove godine.

Nije potvrdjeno, vec se spekulise.

jedno pitanje samo, hocu da instaliram ovaj novi catalyst 14.1 beta, da li moram da obrisem postojece drajvere ili mogu ove preko njih?

Moras obrisati postojece drivere . Imas pisano o tome u ATI temi

Nazad
Vrh Dno