Šta je novo?

Battlefield 4

Kad te pita odakle ces da pokrenes instal,imas da biras nekoliko nacina,a ti odaberi sa DVD-a,posto ti predhodno nudi valjda DVD-MBR,tako nesto.Izaberi onaj skroz dole,obican i onda ne treba da radis tu konverziju.Kad sam uzeo novu maticnu plocu sa tim UEFI sistemom,tamo negde u oktobru valjda,imao sam taj problem.

Kad te pita odakle ces da pokrenes instal,imas da biras nekoliko nacina,a ti odaberi sa DVD-a,posto ti predhodno nudi valjda DVD-MBR,tako nesto.Izaberi onaj skroz dole,obican i onda ne treba da radis tu konverziju.Kad sam uzeo novu maticnu plocu sa tim UEFI sistemom,tamo negde u oktobru valjda,imao sam taj problem.

Instalirao. Imao sam instalaciju i na USB-u, pa odatle samo obrišeš jedan mali fajl i sve normalno radi. Inače, ne mogu da verujem da je ceo Windows bukvalno za 5 minuta instaliran i da je sve podešeno i spremno za 10-15 min.

Da ali su obecana poboljšanja na AMD platformi. Takodjer sam skeptican a i ne tangira me mnogo jer imam zelene, ali biti ce dobro za gejmere ako budu obecani procenti. Jedino je lose sto ce zahtjevati AMD+AMD kombinaciju koju ne planiram n iizbliza.

Uh, pa onda ce mali broj ljudi koristiti Mantle. Koliko se o njemu prica ja sam kontao da ce za to biti dovoljna samo amd grafika. Ovako, nema sanse da cu ikada to probati jer nemam nameru da se selim sa Intel procesora.

Nego, je li ovaj nov apdejt donosi samo podrsku za mantle ili ima jos necega? Neki bugfix na primer?

Imaš negdje patchnotes. Ima par fixeva. Ono sto meni nije jasno, ako trenutna verzija mantlea donosi bolje performanse kod slabijih AMD procesora, kako ne postoji mantlea kombinacija: AMD + Nvidia. Hmm...

Battlefield 4 + Mantle
AMD FX-8350 + R9 290X +23% Performance increase Vs. Direct X
Core i5-4670k + R9 290X +7.5% Performance increase Vs. Driect X

Ispada da bolje koristi proc od grafe?

To i jeste poenta, bolje iskoriscenje procesora. CPU: AMD A10-7700K with Radeon R9 290X - 40.9% improvement at 1080p, 40.1% improvement at 1600p je odlican rezultat.

Samo se nadam da nece biti mnogo bagovito za prvu verziju.

ali ne rekose sa koliko na koliko je to 40%+
na primer, sa 10 na 14 ili sa 50 na 70 ? :)

Aplauz za genijalce u DICE, ubacili su Mantle koji ce mozda moci da iskoristi u poptunosti 20ak posto ljudi a sjebali su TDM gde sada uopste nema zvuka. Way to go!

Vidi, stvarno nema zvuka. Pobednici. A, meni ne radi China Rising DLC sad. Riperovao sam i BF i DLC i ništa i dalje.

Imam problem ne moze da mi se uloguje juce ceo dan u igru? Koristim isti password kao i uvek. Jel treba jos neki info?

Popravili si delay pri spawn - u. Sada je spawn instant, nema više 2-3 sekunde crnog ekrana.

lol meni puca igra posle ovog update-a, sa svakim patchom cini mi se da igra radi sve gore u stvari radi neke neocekivane random stvari kojih cas ima cas nema, pa ovo ce biti ispeglano iole tek za godinu danas od danas :)

kakvi pobednici

Igrao danas 2 sata, nikakvih problema ?

behind wall kill

Uhh na ovo sam se svikao vec ne vidim ga ni kao bug :p Da naravno taj uzasni hitreg ... Mislio sam na login, pucanje igre ...

pa blago tebi sta drugo da ti kazem, pricam o svom iskustvu :) a nije bas da sam jedini
beta je bila jos i najstabilnija verzija izgleda

Pa nije samo meni, imam i nekih prijatelja online sa kojima igram, takodje slicna situacija, mada sam proredio igranje iz drugih razloga.

Iskren da budem, osim totalno ******og TDM-a ostali modovi koje sam igrao su mi bili normalni. Ok, tu je i onaj 0 health bug ali to me toliko ne tangira.

Jel vam se desilo da kada udjete u igru (MP, u SP radi normalno) kao da vam otkazu mis I tastatura, tj ne mogu uopste da ih koristim, evo sad pokusavam da update-ujem najnovije AMD driver-e, ako se nastavi stvarno ne znam sta da radim :/

Nazad
Vrh Dno