Šta je novo?

Battlefield 4

Ljudi, pozdrav, ja evo citam vec par strana unazad, pratim I po battlelog-u I svi imaju probleme :D ja igram vec mesece dana, jednom mi nije igrica zablokirala ili bilo sta sl :D desilo se dva puta da server niu radili I to je to. FPS mi se krece oko 60-80 I to je to :D

Ljudi, pozdrav, ja evo citam vec par strana unazad, pratim I po battlelog-u I svi imaju probleme :D ja igram vec mesece dana, jednom mi nije igrica zablokirala ili bilo sta sl :D desilo se dva puta da server niu radili I to je to. FPS mi se krece oko 60-80 I to je to :D

Sa toliko smajlija ne zna čovek da li da shvati da si ozbiljan ili ironičan :D

Ne, i meni igra radi dobro. Imam i7/AMD R9 270x kombo. Jedino net code zeza po nekad, ali drugih problema nemam; uostalom, svakog zeza net code jer server radi tako kako radi. Radi mi 95% isto kao BF3

Poslednja izmena:
Ozbiljan sam tebra, radi sve kao podmazano :) pa to, kao I bf3. Cak sta vise kao da server na BF3 sada malo "laguju" :D

Posto igras mesec dana nisi video kakve probleme je imala igra na pocetku. I sada ima dosta problema, primetices ih sto duze igras. Na primer, partije ne pucaju toliko cesto kao pre (Sangaj je znao ranije da uvek pukne kada se rusi oblakoder) ali desi se jednom u 50 partija da pukne. Netkod je i dalje traljav, 0-health bug je i dalje tu... A da, u medjuvremenu su uspeli da totalno sjebu TDM, nakon zadnjeg patcha nema zvuka.

Pitanje za ove "graficare", da li vi kupujete kartice po tome koja je bolja ili po tome da li je neka crvena/zelena?

Poslednja izmena:
E to mi rece I drugar, imao je preorder I kaze da je u pocetku bukvalno bilo neigrivo xD znaci izbegao sam taj deo :D ma da li je bitno, vazno da lepo radi I tera sta treba :)

Sa novim updateom su popravili "black screen spawn delay" sto me posebno iritiralo (kad se spawnujete 1s vam je bukvalno crn ekran dok vas neprijatelj sasvim normalno vidi i naravno u vecini slucajeva ili ubije ili otkine bar 70% healtha dok vi "dodjete sebi" ).
Kad na spawn-u gledate conquest pozicije cini se da je mapa Guilin Peaks blago zarotirana (?!).
Trougao iznad glava neprijatelja je sve manji sto su oni dalje od vas, sto je fantasticna stvar!
Brojevi levela igraca na score tabeli su sada drasticno smanjeni i bez rozih 110-ki :)
Broj ubistava tenkom u zadatku Phantom Prospect je sa 300 smanjen na 200.
Igra se cini malo brza, pogotovo u pecinama Guilin Peaks mape (bar meni).
Problem sa konektovanjem na servere (Error game disconnected: could not join server) vise ne postoji, konektuje se iz prvog puta.
Netcode je manje-vise ostao isti.
Bug sa 0 health-a je takodje ostao.
Kad se igra TDM nema zvuka do naredne partije.
Uveli su headshot ikonicu na deathscreenu (sad vas svako ubija sa sve headshotom).

Ima jos toga sto su promjenili ovim zadnjim updateom ali se ne mogu sjetiti...

ok ovo je stvarno neverovatno :)

sad dobijam crash sa porukom iz error loga The program bf4.exe version 1.0.0.0 stopped interacting with Windows and was closed. To see if more information about the problem is available, check the problem history in the Action Center control panel.
Process ID: dd0 - a to *** nisam nikad imao pa ni u samom pocetku kada je svima bilo najgore

sad jedino da vratim neke starije drajvere bete tamte vamte, tuzno ***

Ljudi jel ima nekih informacija kada ce second assault na PC?

Ljudi jel ima nekih informacija kada ce second assault na PC?

Kazu krajem februara.A bas je i vreme vec da se pojavi.

@G!!!

A jel ti to stalno izbacuje ili ponekad?Mene je skoro zezalo,mislio sam da je zbog mantle-a,a ono nisam update-ovao PB.

Poslednja izmena:
[youtube]5nHb1yxnir8[/youtube]

battlefield-4-second-assault-release-date.jpg

Au ala mi puca igra u poslednje vreme, samo izadje na desktop uz poruku Bf.exe has stopped working.

Imam i dosta problema sa hit reg-om, pucam u nekoga a moji pogotci se ne registruju iako smo na metar-dva jedan od drugog.

Za hitreg poigraj se sa network smooth faktorom, prvo probaj na 0 (najbolje radi kod bf 3) kod bf 4 stavi da se podudara sa pingom i namesti google or open dns.

Jel ima neko problema sa ulaskom u igru fullscreen modu...Nekad mi udje normalno u fullscren a ponekad u windowed mode.....Onda moram da klikcem misom 4-5 puta brzo po ekranu da bi usao u fullscreen...Deluje mi da je bug ...

Jel ima neko problema sa ulaskom u igru fullscreen modu...Nekad mi udje normalno u fullscren a ponekad u windowed mode.....Onda moram da klikcem misom 4-5 puta brzo po ekranu da bi usao u fullscreen...Deluje mi da je bug ...

Stavi na borderless i uživaj.

Hvala zeko izgleda da to radi ali me interesuje koja je razlika sad izmedju fullscrena I borderless-a ?

Borderless ti je ustvari windowed mod samo bez okvira, tako da ga ti vidiš kao full-screen, a pritom uživaš u pogodnostima windowed moda (lakše alt tabovanje i dr.). Za druge igre koje nemaju borderless mod postoji program kojim se može ukloniti okvir u windowed modu, pa ljudi koji ga preferiraju, koriste taj program.

Poslednja izmena:

Desavalo se to meni, i prestalo je samo od sebe odjednom.

Za hitreg poigraj se sa network smooth faktorom, prvo probaj na 0 (najbolje radi kod bf 3) kod bf 4 stavi da se podudara sa pingom i namesti google or open dns.

Zar nije najbolje da je na 0 ja drzim stalno tako. Nije mi jasan uticaj net smooth na igru tj sta dobijam kad smanjim a sta kad povecam? Ako je već bilo pitanje o tome ja se izvinjavam.

Poslednja izmena:
Pa samo ti se kaze povecavas i smanjujes smooth

Vrh Dno