almoust evil665
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 445
Tacno, meni preko wifi hoce da zeza Netflix (nece da predje 720p), dok je preko kabla zakucan na 1080p. Iako mi je wifi ruter na 3m od konzole...
A na čemu gledaš Netflix na PS4?
Tacno, meni preko wifi hoce da zeza Netflix (nece da predje 720p), dok je preko kabla zakucan na 1080p. Iako mi je wifi ruter na 3m od konzole...
Hoce sigurno. Ali mislim da je to bio Kojima i jos neki developeri, zvucalo je skoro kao placeni komentar, pa onda precenjivao se esram u diskusijama, i bilo je dosta spekulacija na sve strane.Tesko da je neko ocekivao bas duplo gore performanse. Tek na pojedinim multiplatformama vidi se manje vise proporcionalan odnos. To se i cekalo i sada imamo konacnu potvrdu da je PS4 pocistio pod sa XO.
Tnx, u pravu ste, do autorizacije je. Glavni nalog je autorizovan i onda podnalozi mogu da
koriste sadrzaj ali glavni nalog ne moze njihov. U user guideu stoji da se moze mijenjati
nalog koji je primarni ali mi se ne petlja oko toga jer nijesam siguran oko ceste promjene
autorizacije. Koristicu na drugom nalogu BF. Sto se tice storea mozda je bolje porucivati
diskove, cini mi se komplikovanim razmjena downloada... Inace je li laksi download - jeste
Sumnjivo je mozda i sto nijesam znao pa probao sa original adresommozda je store
najbolji za DLC samo, ne znam. Tnx
Tacno, meni preko wifi hoce da zeza Netflix (nece da predje 720p), dok je preko kabla zakucan na 1080p.
Za 500 evra minimum, te iz USA su rariteri, traze se kod nas.....
Uzeo sam danas PS4 u Segedinu sa jednom igrom i jos jednim DS sve zajedno 520 eura, povrat je oko 76 eura pa racunajte. U segedinu ih ima i u 576 i u Markt media obe radnje se nalaze Arkadu.Ako se bojite carine malo nakupujte u tesku kobasica i curecih batkova cisto da malo zavarate carinike. Moj User je Xerkule pa me dodajte da se igramo.
Ima se naigras sa jednom igrom![]()
Ima se naigras sa jednom igrom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari