Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kreatori Bettlefielda su rekli da on bolje izgleda na PC-u, mada to nije mnogo vidljivo običnom korisniku. PS4 verzija u 1080p je neprimetna dok xbone u 720p je grafički malo lošiji, mada je to takođe relativno. Ali pogledajte optimalnu konfiguraciju (bez monitora) za uživanje u Battlefieldu na PC-u. GF 780Ti ili R9 290x izaberite sami ...mnogo je kume, mnogo je baš baš.

Nesto si ti tu jako pobrkao...
http://www.bf4blog.com/battlefield-4-retail-gpu-cpu-benchmarks/

Još jedna greška. Igra na PS4 je u 900p.

EDIT: I primetna je razlika, nije velika, ali je primetna.

Poslednja izmena:
Pa vidi, nista te ne sprecava da vec danas sve zavrsis preko Sony store web aplikacije na tvom PC-ju, otvori nalog, kupi Plus pretplatu preko amazona i reedemuj code, stavi u download listu sve free igre koje su sada aktuelne i miran si.

Ne može sa PC-a da se doda PS+ ja probao i kaže da mora sa konzole direktno,što je tako nemam pojma ostalo sve radi.

Poslednja izmena:
Treba mi savet u vezi igre uz koju provedem oko hiljadu sati na godišnjem nivou.Da li uzeti digitalnu verziju i tako sačuvati laser (ima logike) ili kupiti disk verziju Fife14?
Nemam iskustva sa konzolama i sad kupujem prvu igru...pa ne znam da li non-stop vrti disk ili samo povremeno kod učitavanja.
Da li je moguće digitalnu verziju kasnije prodati?

Zavisi da li si Nosilac, Fantom ili Guest.... nesto moze se proda, nesto ne... ...

Ja sam isto preko PC vec napravio nalog dok mi konzola ne stigne. Nisam probao da bilo sta kupim ali verujem da moze prvo preko Amazona pa reedem kod u psn nalog. Cuo sam vise prica da zeza sistem preko PC ali uglavnom uspe.
Jedna bitna stvar, video sam poseban sajt (isto Sony-jev) i zove se Sony Awards na koji me je preusmerio sa Sony Entertainment Network (SEN), napravio sam i tamo nalog i cak me je pitao da povezem sa SEN nalogom kad bilo sta kupim da mi skuplja bodove. E sad, nisam jos to probao ali da bi bio siguran da skuplja bodove najbolje bas preko sajta Sony Awards kupovati, tj preusmeravati se odatle. Koliko sam shvatio 1$ je jednak 1 bod. Sto je preterivanje, jer recimo jedna igra kao Battlefield kosta 5000 bodova (mozda cak i vise) sto bukvalno znaci da treba potrositi 5000 dolara da bi dobio jednu igru dzabe. :d Medjutim, kao sto rekoh preko Sony Amards najbolje i kupovati, zbog toga sto sam tamo primetio link gde pise 12 month ps+ kupis i dobijes 250 bodova (a ne 50 bodova koliko bi bilo kada bi racunali 1$=1 bod). Hocu reci, taj sistem nije toliko los ukoliko se stalno prate te promocije pa za odredjenu stvar koja se kupi dobijes 4 puta ili cak vise bodova, jer kada se oduzme i sabere smanjuje se na nekih 20 kupovina da bi dobio jednu stvar dzabe koja u proseku kosta 50-60$.
Da ne zaboravim, ovo sve sto sam naveo bi trebalo da vazi bez obzira gde kupujete, da li amazon ili direktno preko SEN ili PS store, samo napravite nalog i namestite da su vam povezani accountovi i vi dobijate bodove za svaku kupovinu.

p.s. Ajde stvarno vise neko odgovori za Netflix, moze ili ne :D

Poslednja izmena:
Samo što moraš imati adresu da ti dostave to u Kanadi ili Americi ;). Trebalo bi da idu nagrade i za achievemente. Mada možda je i samo digitalno :).

P.S. Netflix - takođe hoću odgovor!

Moguce, mada za Battlefield sam bas video da moze i digital download, ostalo ne znam.

Drugari, sorry sto ovako upadam, verovatno je vec i pisano o tome :(

1. Vidim dosta PS4 na KP za oko 400eur sa 1g garancije. Da li je to ok ili ima neka caka, posto je to daleko nize od cene koja ce biti u prodavnici?
2. Da li na PSN mogu da se kupuju igre iz Srbije ili moramo da se dovijamo?
3. Koliko vi placate igre? Kod nas i online?

Veliki pozdrav i sorry jos jednom

1. Nize je jer taj sto prodaje svakako zaradjuje na povracaj poreza tako da ako on nabavi u HU za 430 evra, dobije povracaj izmedju 90 i 110e pa moze da priusti da spusti cenu na 400e da bi bio konkurentniji, i samim tim zaradice svakako oko 60 evra PO KONZOLI. Nema cake, sve je ok, godinu dana je garancija i u prodavnici. Na kp preko Istvana kupi, on cak sam nosi u HU ako se nesto desi pa treba ispuniti garanciju.
2. Mogu, ali se registrujes na UK ili US account. Digital download iskljucivo.
3. Ovde su 50 evra preko jednog clana na drugom forumu (fizicki blu ray diskovi), ime mu je po suparnickoj konzoli Playstation-a. A online digital download ti je u proseku 50$ manje/vise, dok fizicka kopija isto ali racunaj dostavu i carinu.

1. Nize je jer taj sto prodaje svakako zaradjuje na povracaj poreza tako da ako on nabavi u HU za 430 evra, dobije povracaj izmedju 90 i 110e pa moze da priusti da spusti cenu na 400e da bi bio konkurentniji, i samim tim zaradice svakako oko 60 evra PO KONZOLI. Nema cake, sve je ok, godinu dana je garancija i u prodavnici. Na kp preko Istvana kupi, on cak sam nosi u HU ako se nesto desi pa treba ispuniti garanciju.
3. Ovde su 50 evra preko jednog clana na drugom forumu (fizicki blu ray diskovi), ime mu je po suparnickoj konzoli Playstation-a. A online digital download ti je u proseku 50$ manje/vise, dok fizicka kopija isto ali racunaj dostavu i carinu.
Hvala puno na ovako brzom i detaljnom odgovoru

Sve najbolje

A taj sto mu je ime po suparnickoj konzoli je u stvari Istvan sa KP. :D

Da da :)

i drzi "los pollos hermanos" brzu hranu...i bre heisenberg, hranis se tamo a ne znas coveka... :d

Los_Pollos_Hermanos.jpg

xexexe izvinjavam se za off ;)

Hahaha, uskoro krecem u biznis sa njim ;) A sta ce posle biti, videcemo :-devil-:

Ovaj lik se opasno pravi naivan i lud. :D

Treba mi savet u vezi igre uz koju provedem oko hiljadu sati na godišnjem nivou.Da li uzeti digitalnu verziju i tako sačuvati laser (ima logike) ili kupiti disk verziju Fife14?
Nemam iskustva sa konzolama i sad kupujem prvu igru...pa ne znam da li non-stop vrti disk ili samo povremeno kod učitavanja.
Da li je moguće digitalnu verziju kasnije prodati?

Nema logike.

Jer se cela igra instalira na HDD i Disk u drajvu služi samo za verifikaciju licence. Praktično ga okrene na par sekundi dok se igra startuje i to je to.

Moja preporuka je da uzmeš lepo retail igru i možeš da je prodaš bez problema. Kupovinom preko psn-a (na svom nalogu) gubiš te mogućnosti a ukoliko nisi upoznat, share-ovanje još uvek nije 100% provereno koliko će raditi ukoliko nisi "nosilac"

Sa druge strane, ukoliko kupuješ za USA nalog, igra bi te samog koštala oko 5500din (oko $60usd). Mada rekoh, ako već kupuješ sam, samo retail, praktičnije je i lakše za prodaju a igra će se igrati sigurno u naredne 2-3god tako da će ti se sama kupovina isplatiti.

Ufff, odlicno izgleda!

A ovo izgelda jos bolje, developer koji je na trenutno aktivnom Taipei game show-u prikazao kako radi Neon powers. :D

Bolesno izgleda. Osvetljenje je out of this world... Moracu da zavrsim Infamous 2 pre ovoga.

Imam UK nalog i želim da iskoristim PS+ free 14 dana .Trazi mi podatke o kartici,da li kucam adresu koju sam koristio kod otvaranja UK naloga ili pravu adresu.U podacima o kartici već stoji automatski United Kingdom a traži mi broj kartice,ulicu,grad i kod...može pomoć u vezi ovoga?Imam intezinu internet karticu i nula eura na njoj,da li to može predstavljati problem.
U accountu nisam još ostavljao nikakve podatke o kartici.

koja lolcina
vidim na sajtu gameS-a od danas cena dualshock 4 za ps4 8 ,000
u computerlandu i dalje 10 soma
lol haos

A vredi ~6300din.

Realno vredi mnogo manje i od 60e. Bas je los.

Imam UK nalog i želim da iskoristim PS+ free 14 dana .Trazi mi podatke o kartici,da li kucam adresu koju sam koristio kod otvaranja UK naloga ili pravu adresu.U podacima o kartici već stoji automatski United Kingdom a traži mi broj kartice,ulicu,grad i kod...može pomoć u vezi ovoga?Imam intezinu internet karticu i nula eura na njoj,da li to može predstavljati problem.
U accountu nisam još ostavljao nikakve podatke o kartici.

Moras da stavis svoje prave podatke o kartici. Nema veze ako je 0e, sem naravno ako kupujes nesto, uvek gledaj da je koji e vise na kartici. :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno