Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uf kako ne, wifi nekad gubi vise od 50% brzine, to je taman to sto se tebi desava. Samo probaj kabal, radice na maksimumu. Ali svakako javi ovde da li je pomoglo.

Mislim da je najbolji www.mmoga.com - tamo imas playstation network cards za
sve zemlje UK, US, DE... Platis kreditnom karticom a oni ti u roku od maksimalno
5 minuta posalju kod. Na svoj nalog ides na reedem codes i ubacis taj kod koji ti
popuni wallet za kupljeni iznos. Koristim par godina, radi odlicno.

Gledao sam sad malo taj sajt, jeste on dobar ali DERE brate mili :)
Prosecna razlika izmedju njega i Amazona je 1000 dinara (8,65 evra), a samo sam pogledao vaucer od 50$ i PS+ za godinu dana.
Amazon zakon.

Tomb Raider ce na PS4 biti 1080p 60fps, sa retkim dropovima nanize u zahtevnim scenama. Xbox One verzija ce biti 1080p 30fps sa retkim skokovima na 45fps u manje zahtevnim scenama.
http://www.rocketchainsaw.com.au/exc...ates-revealed/

O boze kakav fail, a rekli su da nece biti drasticne razlike u multiplatformama. TR verovatno bolje radi na mom PC-ju od obe verzije, i kupio sam ga za kilo bureka na amazonu, ali znajuci ovo, osecao bih se prilicno glupo da sam uzeo xbox one.

A ko je to rekao ? Cim je provaljeno da je PS4 hardver znacajno brzi to je bilo jasno valjda. Bolje pitanje je sada kakve ce biti PS4 ekskluzive za par godina. Kapiram da ce i Uncharted ove godine vec da shamara sve...

Gledao sam sad malo taj sajt, jeste on dobar ali DERE brate mili :)
Prosecna razlika izmedju njega i Amazona je 1000 dinara (8,65 evra), a samo sam pogledao vaucer od 50$ i PS+ za godinu dana.
Amazon zakon.

Da ali ja nijesam koristio ovaj Amazon do sad. Evo sad sam mislio da nesto trgujem ali ne mogu da kupim digitl code za US jer
mi na kreditnoj kartici ovdasnja adresa. Kaze nije dostupan digital kod bez za US gradjane. Kako to resavas?... posto cijene
jesu znatno nize

Da ali ja nijesam koristio ovaj Amazon do sad. Evo sad sam mislio da nesto trgujem ali ne mogu da kupim digitl code za US jer
mi na kreditnoj kartici ovdasnja adresa. Kaze nije dostupan digital kod bez za US gradjane. Kako to resavas?... posto cijene
jesu znatno nize

Na nekoj strani pre sam objasnio. Nema veze koja ti je adresa na kreditnoj kartici. Napravi samo nalog na Amazon.com i tamo stavi neku Americku adresu, iz navedenih 5 drzava. Tvoje ime i prezime, ali sve ostalo pravis kao da si u Americi. Posle samo platis svojom karticom, sve ce amazon da prihvati, nema veze sto nije americka.

Ne moras imati karticu iz USA, jedina razlika UK i USA naloga je sto UK kartice direktno koristis preko PS Store, a USA moras preko Amazona. Jer nase kartice NE prepoznaju u Americi. Znaci napravis nalog na Amazonu i tamo ni slucajno ne stavis tvoju adresu vec neku Americku (postojecu), najbolje nekog hotela i pazi da ti se slaze grad i zip code. Izguglaj malo i pronadji se u jednoj od ovih 5 drzava, Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire ili Oregon. Zato sto su to drzave bez poreza na prodaju (States Without a Sales Tax). Sto znaci da ona cena koja pise na Amazonu u dolarima ce da ti tereti karticu, nista preko toga jer poreza nema. Ugradice se malo nase banke na razliku kursa i to je to, mozda nekih 2% manje/vise racunaj.
Kada pravis PSN nalog (ili kako se vec zove), sve u svemu onaj nalog koji pravis kada ukucavas u konzolu podatke, PAZI DA TAMO KAD NAPRAVIS ACCOUNT BUDE ISTA ADRESA KAO STO SI UKUCAO U AMAZON NALOG (zapamti da uvek tu adresu ukucavas u bilo sta, od sad tamo zivis).
Zatim, ti kada kupujes te gift codove preko Amazona, ili ps+ pretplate, ili igrice itd dobijas kodove, znaci gledaj da pored obavezno pise [Digital Code] i te kodove mozes posle naci u nekoj sekciji Amazon naloga, skontaces vec sam, i zatim taj kod ukucavas u PS Store u polje Reedem Code i to je sve. Tako mozes kupovati sta hoces, samo pazi i uvek gledaj cene svega na Amazonu i na PS Store pa uporedjuj jer ce nekad nesto biti jeftinije na jednom a nekad na drugom mestu.

Svaka cast!!! Nije htio sa adresom sa moje kreditne kartice ali sa adresom kako si rekao upravo kupih
kod tamo od 10$. Planiram da kupim 10+50$ pa onda BF4. E sad da ne znas i ovo - ako kupim na US store
da li mogu da ga koristim na moj default account UK? Znam da moze kampanja ali da li moze multiplayer i
na ovaj US account gdje nemam PSN pretplatu? Ako ne da kupim Assasins 4. Hvala za savjet

E misha mu... drugi order (50$ psn card) je pod provjerom koja moze trajati do 4 sata kazu:(
Znacu po sms-u kad uzmu novac... ako ne zaustave transakciju. Ovaj prvi od 10$ sam unio u
wallet normalno.

A ko je to rekao ? Cim je provaljeno da je PS4 hardver znacajno brzi to je bilo jasno valjda. Bolje pitanje je sada kakve ce biti PS4 ekskluzive za par godina. Kapiram da ce i Uncharted ove godine vec da shamara sve...

Hoce sigurno. Ali mislim da je to bio Kojima i jos neki developeri, zvucalo je skoro kao placeni komentar, pa onda precenjivao se esram u diskusijama, i bilo je dosta spekulacija na sve strane.Tesko da je neko ocekivao bas duplo gore performanse. Tek na pojedinim multiplatformama vidi se manje vise proporcionalan odnos. To se i cekalo i sada imamo konacnu potvrdu da je PS4 pocistio pod sa XO.

Svaka cast!!! Nije htio sa adresom sa moje kreditne kartice ali sa adresom kako si rekao upravo kupih
kod tamo od 10$. Planiram da kupim 10+50$ pa onda BF4. E sad da ne znas i ovo - ako kupim na US store
da li mogu da ga koristim na moj default account UK? Znam da moze kampanja ali da li moze multiplayer i
na ovaj US account gdje nemam PSN pretplatu? Ako ne da kupim Assasins 4. Hvala za savjet

Super, eto uspelo sve :) Ne moze multiplayer sa drugog acc, ali mozes singleplayer :) Jedna ps+ pretplata=jedan nalog=jedan multiplayer

Da, ovo proslo super. Skinuo sam BF4 tj jos je instalira. Nego sto mi nije jasno - Killzone sam tako uzeo
i na sinov nalog se moze igrati i kampanja i multiplayer i to full, bez ogranicenja?!?! Zato pomislih da moze
i ovo mozda...

O boze kakav fail, a rekli su da nece biti drasticne razlike u multiplatformama. TR verovatno bolje radi na mom PC-ju od obe verzije, i kupio sam ga za kilo bureka na amazonu, ali znajuci ovo, osecao bih se prilicno glupo da sam uzeo xbox one.

Ja sam jurio najniže cene kako za PC, tako i za PS3. Retko me neka igra oduševi toliko da želim da je pređem do kraja, a TR mi je savršeno legao i zato mi nije bilo žao dati im pare. Još kad sam video koliko je ova "definitivna" ispeglana u odnosu na PC, tek mi sad nije žao dati pare za PS4 verziju. Sviđa mi se i što može baš "pojeftino" da se nabavi, u odnosu na ostale aktuelne PS4 igre koje nisu bolje od nje. AC IV je cool ali jako repetitivan pa mi je malo dosadio (došao do nekih 65%) i hoću malu pauzu da napravim pre nego nastavim dalje.

Da, ovo proslo super. Skinuo sam BF4 tj jos je instalira. Nego sto mi nije jasno - Killzone sam tako uzeo
i na sinov nalog se moze igrati i kampanja i multiplayer i to full, bez ogranicenja?!?! Zato pomislih da moze
i ovo mozda...

Pa ako može jedna igra na dva naloga zašto ne bi mogla i druga.

Ne, njegov nema PS plus. Trenutno na moj nalog ne mogu da je pokrenem vec daje poruku
da samo nalog koji ima autorizaciju za BF4 je moze pokrenuti. Ali mislim da je tako dok se
igra ne instalira do kraja, nakon toga je dozvoljava na oba naloga. Barem sa Killzone je tako
bilo...

Napokon mi stigla konzola evo bas hocu da je dignem (excited) :d :D huh nakon 2 mjeseca cekanja. Samo ja sam pogrijesio sto sam bio budala i cekao na WebbHallen da im stigne u lager, juce evo naruci iz neke dr firme i odmah dodje.
mnogo je tu bilo laganja i petljanja od strane WH da je nevjerovatno al eto rijesilo je se na drugi nacin samo sreca je da nisam uplatio unaprijed jer bi sigurno bio prisljen da cekam.

Ne, njegov nema PS plus. Trenutno na moj nalog ne mogu da je pokrenem vec daje poruku
da samo nalog koji ima autorizaciju za BF4 je moze pokrenuti. Ali mislim da je tako dok se
igra ne instalira do kraja, nakon toga je dozvoljava na oba naloga. Barem sa Killzone je tako
bilo...

Autorizuj konzolu ma oba accounta i trebalo bi da tad može ali se svakako mora instalirati na oba accounta.

Account na kojem je kupljen PS+ mora biti aktiviran. Kada ga aktiviras, taj PS+ i sav kupljeni materijal sa tog accouta se moze koristiti bez ogranicenja svim ostalim accountima na toj konzoli.

Ako 15 ljudi koristi jedan PS4, samo jedan od njih treba da kupi PS+. Ko god autorizuje svoj account, deli svoj content sa svima ostalima na toj konzoli.

E misha mu... drugi order (50$ psn card) je pod provjerom koja moze trajati do 4 sata kazu:(
Znacu po sms-u kad uzmu novac... ako ne zaustave transakciju. Ovaj prvi od 10$ sam unio u
wallet normalno.

Jos ja da prokomentarisem ovo i onda smo kompletirali korisnicko iskustvo. Slutim da je tvoj slucaj podudaran s ovim sto cu napisati, pa je u tom grmu i lezao zeka... nisam znao za Amazon, ali jesam za sajt odakle ja nabavljam kodove da su pojacano sumnjicavi ako se istog dana kupuje vise od jednog koda i onda to prolazi dodatnu proveru. Zato se malo duze ceka i uglavnom sve prodje kako treba. Sad je ocito da oni nisu jedini. Tako da znas da se naoruzas strpljenjem kad u nekom kracem vremenskom periodu pazaris vise kodova ;).

Uf kako ne, wifi nekad gubi vise od 50% brzine, to je taman to sto se tebi desava. Samo probaj kabal, radice na maksimumu. Ali svakako javi ovde da li je pomoglo.

Tacno, meni preko wifi hoce da zeza Netflix (nece da predje 720p), dok je preko kabla zakucan na 1080p. Iako mi je wifi ruter na 3m od konzole...

Tnx, u pravu ste, do autorizacije je. Glavni nalog je autorizovan i onda podnalozi mogu da
koriste sadrzaj ali glavni nalog ne moze njihov. U user guideu stoji da se moze mijenjati
nalog koji je primarni ali mi se ne petlja oko toga jer nijesam siguran oko ceste promjene
autorizacije. Koristicu na drugom nalogu BF. Sto se tice storea mozda je bolje porucivati
diskove, cini mi se komplikovanim razmjena downloada... Inace je li laksi download - jeste:)
Sumnjivo je mozda i sto nijesam znao pa probao sa original adresom:) mozda je store
najbolji za DLC samo, ne znam. Tnx

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno