Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobih mejl od 576 byte (segedin) da su im konzole stigle i da svoju mogu pokupiti najkasnije do ponedeljka uveče.
Mali off:Kupujem Fifu 14 za PS4,ponude na pp.

Dobih mejl od 576 byte (segedin) da su im konzole stigle i da svoju mogu pokupiti najkasnije do ponedeljka uveče.
Mali off:Kupujem Fifu 14 za PS4,ponude na pp.

Kako si komunicirao sa njima? Engleski?
Aj javi u temi dal imaju konzola u slobodnoj prodaji ili su to samo za one što su rezervisali ranije.

Mozes komotno da im pises na Engleskom.Ako sutra odem,javljam kakva je situacija.

Ne kapiram zasto si se cimao da bi ustedeo par desetina eura ? A fifu si mogao da uzmes i za PS3, nema razlike :)

el ima neko kontakt nekog normalnog shvercera, ovi sa kupujemprodajem menjaju ponude i cene iz poruke u poruku. Ili mozda neko ide da pazari pa da pokupi i za mene uz naknadu.

Stomilioniti put: xbox iliti Istvan sa razmene igara.

Ako sam dobro shvatio, za 80e treba da:

Iscimas jos par ljudi da podele gorivo a uvek je naravno lako organizovati vise ljudi
Zesce se iscimas sa voznjom, osim ako ne zivis 20km blizu
Dobijes povracaj tek kada se jednog dana ponovo vratis u istu prodavnicu
Rizikujes da nesto zeznes, jer to ipak radis prvi put i marfi ne spava
Uspesno sakrijes od drzavnih organa svercovanu konzolu
U slucaju kvara, sam nosis nazad u madjarsku

Ne treba biti iskljuciv. Sve ima svoje mane i prednosti. Mnogo toga sto si naveo stoji, ali se uz malo dobre volje, raspolozivog vremena i novca resava relativno lako. Ko uopste nema vremena i kuburi s novcem, on verovatno ni ne razmislja o Madjarskoj. Ako konkretno govorimo o Segedinu, nije PS4 jedino zbog cega se mora otici i postoji jos puno toga sto moze da se uradi, pa da avantura deluje isplativo u svakom smislu. Naravno, nemam nista protiv da se svako snalazi na sebi prikladan nacin, ali kao neko ko je bio i u Segedinu i u Budimpesti (sa tadasnjim PS3 kao delom "radnog zadatka") mogu da kazem da sve to, ili barem pojedini delovi navedenog, ne ispadnu toliko stresni i da sve zavisi od toga kako se covek postavi. Na kraju, racunica za sve varijante je tu, pa ko kako voli.

Odgovara čovek redovno nego kaže da ima likova koji ga smaraju neviđeno, tipa svaki dan ga pitaju isto pitanje"kada će biti konzola" itd...a lepo je rekao da će javiti kada bude imao informacija, ljudi su čudo.

jesam ja corav ili?
glupo pitanje al moram da postavim
kako izlazite iz igrica na ps4?
npr igram fifu ps4 i kada odigram par meceva smorim se hocu da izadjem iz igre nigde nema quit game
lol
i onda izadjem na ps dugme pa close aplication posle ne znam dal gresim ili sta je ovo :D

@stefanm tako se izlazi, i tako se gasi igra.

Nisi imao PS3?

Koje su trenutno dostupne demo igre za PS4?Ne snalazim se bas najbolje na PSN-u.
Konkretno me zanima da li ima demo za FIFU 14 PS4.

Poslednja izmena:
Koliko vidim, FIFA 14, NBA Live 14 i LEGO Marvel Super Heroes su dostupni. Biras demoe/platformu ps4, ne deluje komplikovano.

Hm, na PS3-ju postoji quit game, kada duze drzis PS taster, na PS4 je ekvivalent tome close, s tom razlikom sto moze da se suspenduje zbog vece kolicina RAM-a, kada treba pokrenuti drugu memorijski zahtevnu aplikaciju (npr editor video snimaka, ili neku drugu igru). Uglavnom multitasking za sada super radi, i sto je najbitnije - jako, jako brzo.

@njikolaj
hvala na odogvoru, a inace pun ti je inbox, te nije moguce poslati ti PM

taj ne odgovara na poruke vec mesec dana :D

Kada je na putu, ne nosi fon. Javlja mu se supruga.

Šalji SMS, biće odgovoreno ....

Na poruke na kupujem prodajem slabo odgovara, jer je imao par puta problema ...

I evo šta je čovek napisao:
Konzole stižu 27-og onima koji su preorderovali i koji će preorderovati do 21-og januara.
Posle opet neće biti konzola do marta ove godine.

Poslednja izmena:
Ne vidim zasto bi branili ljudima da se konektuju sa nasim IPevima, isto kao i sto dopustaju UK naloge. Pitanje je samo gde ce da budu serveri i kakav ce latency da bude prema njima.

Bio sam juce do Segedina po PS4.Zivim na nekih 30-tak km od istog i imao sam srecu na granici da nije bilo guzve.Za nekih dva sata sam uspeo da predjem,kupim,overim papir na granici i da se vratim kući.Kazem da sam bio u zurbi pa se nisam setio da pitam da li konzolu imaju na stanju,ali sam ubedjen da je nemaju.
Proba sam Fifu 14 demo i ok mi je sve sem replay scena kada fps pada...Da li je isti slucaj i sa full verzijom?

Jel može neko da ostavi utiske kako se ponaša dulashock4 posle nekih mesec dana korišćenja? Tačnije me zanima analog. Video sam neke klipove kako se žale da brzo propada ona guma. Našao sam dulashock4 za 50 evra pa bi ga uzeo zbog kompjutera ali ne znam da li je pametno kupiti ili sačekati neku noviju seriju tih gamepad-ova.

Posle mesec dana i 70h BF4 ( ne racunam ostalo ) kod mene je guma na padu netaknuta.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno