Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji ti je upload? Treba da bude dovoljno bez problema.

Waltere White-e , i previse, tako da opusteno, nema laga sa tom konekcijom.

Outlast definitivno potvrdjen za 5 februar kao sledeca besplatna igra za PS4 :) :)

Upravo :)

"we had bushes that move" :d

Posto ima puno strana listao sam neke ali svaki danom izlaze nove informacije, jel moze neko molim vas da mi kaze gde je sada najpovoljnije kupiti sony playstation 4 i koja je cena. vidim da ga u USA nema vise mislio sam ad jurim premo drugara na razmeni da mi kupi ali online nigde nema, pa me zanima posle USA gde je najpovoljnija cena u kojoj zemlji i ima li negde kod nas jeftinije od 54000 posto je svuda toliko. Unapred hvala.

Madjarska ili xbox iz subotice, krajem meseca.

Znam ja dobro sve te prodavnice ali ga nemaju na stanju.Bio sam pre desetak dana i narucio u extreme digitalu mega bundle sa KZ4 a u 576 osnovni paket...U obe prodavnice mi je rečeno da konzole stižu krajem januara ili početkom februara najkasnije.Tako da čekam da se jave kad im stignu.
Je li neko od vas bio možda ovih dana pa ih video da imaju na stanju?

Lepo sam napisao. Krajem meseca. Nema ga sad niko.

Sire se price o PS4 VR headsetu. Developeri su danas pricali o tome tokom SteamDevDays konferencije koja je zatvorena za javnost [inace tamo je Valve predstavio svoj VR prototype setup sa 2 ekrana za koga kazu da ima odlican image quality, manji lag od najnovijeg Oculus prototipa, i moguicnost da se kreces po celoj sobi sa preciznim trackingom]:

http://thesonicreblog.com/yes-playstation-vr-not-hmz/

Poslednja izmena:
PlayStation 4 od 29. januara u Srbiji!
Autor: MONDO
Sony je najavio da dugo očekivani PlayStation 4 na srpsko tržište stiže 29. januara 2014. Bićemo spremni ;)

Vidimo se na premijeri u Srbiji, a do tada na Facebooku pogledajte PINK PS4 i druge fotke konzole. Kako će se konzola prodavati, odnosno da li će se kupovati direktno ili će se praviti liste kupaca za sada ne znamo, ali je cena poznata i iznosiće oko 58.000 dinara, što je oko 510 evra. Dakle, skuplje nego u EU.

Dok je kod nas stigao ja se već izigrao, još mi i dosadio :-D tačno 2 meseca posle evropske premijere. Što je najcrnje oni koji hoće da kupe konzolu u Srbiji a nisu je preorderovali moraće fa čekaju mart.

Poslednja izmena:
PlayStation 4 od 29. januara u Srbiji!
Autor: MONDO
Sony je najavio da dugo očekivani PlayStation 4 na srpsko tržište stiže 29. januara 2014. Bićemo spremni ;)

Vidimo se na premijeri u Srbiji, a do tada na Facebooku pogledajte PINK PS4 i druge fotke konzole. Kako će se konzola prodavati, odnosno da li će se kupovati direktno ili će se praviti liste kupaca za sada ne znamo, ali je cena poznata i iznosiće oko 58.000 dinara, što je oko 510 evra. Dakle, skuplje nego u EU.

Što bi bilo ko sa ove teme gledao fotke na fejsu, 'leba ti,kad nas većina ako ne i svi imamo kući istu :-D

I kod nas u Sarajevo stižu veće kolicine 29.1. 450 eura. Ko kolega iznad, ja već 2 mjeseca igram na njoj i generalno prezadovoljan konzolom.

O kom martu vi pricate? To mozda vazi za prodavnice, ukoliko neko hoce da kupi konzolu ima je odmah na ''Kupujem prodajem''.

Sta ima bolje od domace garancije, folija i robe bez tackice :d:d

A put u Mađariju je džabe .... i ceo dan gubljenja vremena .... da bi na konzoli od 400 imao povraćaj 80 evra .... i to ako mađari ne jave ovim našima da nosiš konzolu ;) ... a kod Ištvana je 410, i stigne sutradan na adresu.....

Pa dobro ne bi valjda isao sam tamo
Vas troje da podeli gorivo i te kao bi se isplatilo

Baci broj od Istvana na PM :)

Ako sam dobro shvatio, za 80e treba da:

Iscimas jos par ljudi da podele gorivo a uvek je naravno lako organizovati vise ljudi
Zesce se iscimas sa voznjom, osim ako ne zivis 20km blizu
Dobijes povracaj tek kada se jednog dana ponovo vratis u istu prodavnicu
Rizikujes da nesto zeznes, jer to ipak radis prvi put i marfi ne spava
Uspesno sakrijes od drzavnih organa svercovanu konzolu
U slucaju kvara, sam nosis nazad u madjarsku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno