Proveri i druge ponude sa Amazona, ako je Prime usluga - ne šalju za Srbiju.
Trenutno je akcija, pa su neki case jeftiniji, ali očekuj oko $13 za slanje.
Ja sam naručio Slim Armor za G2, i već su poslali.
Ovo je ok cena za N5 uz vaucer. Cak i jeftinije nego g2 u vipu i telenoru.
i napokon sam kupio telefoncrni n5 16gb za 340e
koliko telefon brutalno lezu u ruci.. to je havarija.. svaka cast na ovoj gumiranoj plastici. sada cu valjda manje spamovati teme ovde na benchu
![]()
i napokon sam kupio telefoncrni n5 16gb za 340e
koliko telefon brutalno lezu u ruci.. to je havarija.. svaka cast na ovoj gumiranoj plastici. sada cu valjda manje spamovati teme ovde na benchu
![]()
Nek je sa srećom Loznice Welcome
Gizmo ti brate ko da zivis u Švajcarskoj... Pa be kad ti fali pet din za hleb niko neće da ti da a kamoli popust od 10000 din, a taj što ima sigurno ima bar 10 ljudi kojima bi poklonio dok ne dodje do foruma
Bas tako A i što bi kod nekog u očima stalno bio dužan i da taj misli kako ti je učinio neznam koju uslugu i sve to zbog crvene
ps. @fkloznica, čestam i da i zameniš za još bolji![]()
Inace.. Mnogo mi se svidja font,velicina ikonica i sam lancer na n5. Da li mogu da namestim novu da ovako izgleda ? Mislim na velicinu i izgled ikonica itd itd. Jos jedna stvar,imam nekako osecaj da ce ova gumirana plastika vise da se grebe nego staklo koje je bilo na zadnjoj strani n4,cudno ali tako jesve u svemu za sada kida
Koja ti je serija i jel imas i ti sum pri snimanju u tihom okruzenju?
Inace da nema te mane, stvarno se covek zaljubi u njega posle sat vremena![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari