Šta je novo?

LG Nexus 5

Iskreno zadovoljan sam... Sad bez sale duze mi traje nego na n4...ali kao sto vojkan rece ja sam cesual korisnik... Razgovori, novine, fb, to, dripler i to je to.... Osetno manje traje nego na g2 koji sam imao kratko između ova dva ali dovoljno za moje potrebe izlazi na blizu pet sati screen on sto je za mene puna kapa.... A i sa vojkanom pričam pre neko veče na ts ljudi pise o bogovima veruj mi ni jedan do sad nisam nasao... Ni piksele, ni dugme da se klati ni ekran prosvetljava pa ni ta vibracija koju neko pomenu danas. Dal je to sreca ne znam ali stvarno je mašina ovaj aparat

Ja se svima izvinjavam ja kad napišem post sa moba i ja ga neki put dva puta čitam da ga razumem... Tj nigde tačke... Rečenice kilomerarske

^^da.. verujem.. ali moras da imas srece da naidjes na ispravan mob :d znam da je i n4 imao probleme sa power dugmetom i tim motorom za vibracije koji je zujao dok kuckas poruku kao da neko busi zid. :) imao sam oba primerka sa tim manama,pricam o n4 :)

Pa dobro znači ovaj Vojkanov I vredi oko 350e tako možda 330 :p

^^da.. verujem.. ali moras da imas srece da naidjes na ispravan mob :d znam da je i n4 imao probleme sa power dugmetom i tim motorom za vibracije koji je zujao dok kuckas poruku kao da neko busi zid. :) imao sam oba primerka sa tim manama,pricam o n4 :)

E imaćeš i sad primerak nexusa 5 sa svim mogućim bagovima zato što samo mračiš, kupuj više jedva smo preživeli ovog đilkoša i njegove brige pri izboru, hoćeš sad ti da nas dokusuriš... :D

brate tad i hsvu ističe ugovor, ja u tom slučaju odoh logout a vi kako hoćete :D

loznice, nemoj kafić skupo je :D

E imaćeš i sad primerak nexusa 5 sa mogućim bagovima zato što samo mračiš, kupuj više jedva smo preživeli ovog đilkoša i njegove brige pri izboru, hoćeš sad ti da nas dokusuriš... :D

Ja se izvinjavam :D bio sam malo odsutan, šta je uzeo čika Đilke na kraju? Jabuku ili android?

Uh, malo više si bio odsutan :)
Uzeo je LG G2.

menjao buraz fon, sad je dobio ispravan primerak, nema problema sa vibracijom i sve radi kao podmazano

ne menjao ovde od prodavca od kog je uzeo, vibracija je zujala kao motorna testera, znaci kad sam cuo hteo sam da poludim jako iritantno, ali srecom resili smo u roku od par sati sve i sad ima ispravan primerak.

ne menjao ovde od prodavca od kog je uzeo, vibracija je zujala kao motorna testera, znaci kad sam cuo hteo sam da poludim jako iritantno, ali srecom resili smo u roku od par sati sve i sad ima ispravan primerak.

znao sam da je to falinka na nekim modelima.*** od n4 nisu to znali da poprave.. poslao sam ti nesto na PM da ne trujemo ovde temu. vidim da skoro neces videti pm pa da te ovde pitam :d

gde je uzeo mob i koliko je platio.. ?

Poslednja izmena:
Kakav je Nexus 5 kad je u pitanju reprodukcija muzike?
U odnosu na Samsung, Apple, Sony.

Slim + franco

Prilozi

• uploadfromtaptalk1388353494864.jpg
    uploadfromtaptalk1388353494864.jpg
    40.8 KB · Pregleda: 308
dobar rez.. mada vidim nisi smanjivao navbar,zauze ti skoro pola ekrana :D

ovo je default za test, inače je 361 dpi + 40 dp :)

Ako ima neko neki case ili bumper za n5 a da bi prodao nek mi posalje ponudu i sliku, ne mogu da nadjem nista normalno imam neki jadni silikon i hocu da povratim kad ga vidim, a bas da ga drzim bez icega nisam bas siguran mislim da se ova gumirana plastika lako grebe

Trazim aplikaciju koja moze promeniti raspored dugmadi u nav baru kod N5. Uzasno me nervira sto je back strelica skroz levo.
Need Help!

Softkeyz

Hvala puno... Moze li link, posto ne vidim da postoji aplikacija sa tim imenom na playstoru. Da li mora telefon biti rutovan, posto moj nije.

Normalno da mora biti root-ovan, i ta aplikacija se plaća.
Ali naravno možeš naći apk na netu ;)

Nazad
Vrh Dno