Ocekujte debeli pad cena N5. Stize u Telenor![]()
I, znajući te, da im nudiš 250€![]()
a takvi koji daju urednu garanciju iz telenora ima 0.0005%. znam ja jer ganjam g2 sa telenora,i za sada su svi imali "garanciju" telenora koja je prevara najveca.. tako da ko navata pravog prodavca to jest lika koji je stvarno uzeo iz telenora mob,njemu svaka cast
Ja sam bio navatao tako dvojicu, kako moze da bude prevara ako ti covek pokaze lepo fiskalni racun, pisanu garanciju? Za G2 stvarno ne znam, ali sam Vip-a i Mts-a ih ima koliko hoces isto...
Da, ali na oglasima su se telenorovi cenili kao i ovi bez garancije, tako da ko nadje takav telefon iz telenora, dobije urednu garanciju koja ce vaziti kod nas sto je ekstra.
Ahahaha pa koji će ti garancija kad 98% korisnika neksusa telefon rootuje i ubacuje romove... Čim rutujes =garancija ne važi... A nemogu da provale dal je rutovan samo u slučaju da crkne ploča pa nemogu da upale tel u svakom drugom slučaju mogu... Dakle zaključak je garancija ti netreba ako stvarno hoćeš da koristis neksus u full performansama
ma lik garant prodaje tel iz Madjarske pa se malo reklamira.
mislis 98% korisnika NE rutuje i NE ubacuje romove..Ahahaha pa koji će ti garancija kad 98% korisnika neksusa telefon rootuje i ubacuje romove...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari