Šta je novo?

LG Nexus 5

I, znajući te, da im nudiš 250€ :)

Pazi stvarno! :)

Prilozi

• n5.jpg
    n5.jpg
    136.9 KB · Pregleda: 309

i od njega da cujem da nahvali n5 :D

Poslednja izmena:
Ja neznam koliko fkloznica nudi ali dobro znam telenor tako da očekujem sportsku cenu aparata kod njih negde od 40-45k za neki paket od dve hiljade... Jako primamljiva ponuda hahaha

Ma sto se mene tice slepci... Ja to vise i ne računam kao kupovinu telefona

Da, ali na oglasima su se telenorovi cenili kao i ovi bez garancije, tako da ko nadje takav telefon iz telenora, dobije urednu garanciju koja ce vaziti kod nas sto je ekstra.

a takvi koji daju urednu garanciju iz telenora ima 0.0005%. znam ja jer ganjam g2 sa telenora,i za sada su svi imali "garanciju" telenora koja je prevara najveca.. tako da ko navata pravog prodavca to jest lika koji je stvarno uzeo iz telenora mob,njemu svaka cast

Ja sam bio navatao tako dvojicu, kako moze da bude prevara ako ti covek pokaze lepo fiskalni racun, pisanu garanciju? Za G2 stvarno ne znam, ali sam Vip-a i Mts-a ih ima koliko hoces isto...

a takvi koji daju urednu garanciju iz telenora ima 0.0005%. znam ja jer ganjam g2 sa telenora,i za sada su svi imali "garanciju" telenora koja je prevara najveca.. tako da ko navata pravog prodavca to jest lika koji je stvarno uzeo iz telenora mob,njemu svaka cast

Kako misliš prevaru?

Ja sam bio navatao tako dvojicu, kako moze da bude prevara ako ti covek pokaze lepo fiskalni racun, pisanu garanciju? Za G2 stvarno ne znam, ali sam Vip-a i Mts-a ih ima koliko hoces isto...

zavisi o kom telefonu se radi.. ako je neki od 150,200e naravno da ces naci lika jer je on to uzeo za dinar pa prodaje za 200e da bi doplatio i npr kupio iphone5. kod skupljih telefona je teze naci to.. garancija se zasniva na garanciji neke privatne firme u prevodu telefon je verovatno uzet kao neka kompenzacija sa uvoznikom, u sustini ti kao korisnik od te garancije nemas nista.. mozes samo da obrises d***.

Da, ali na oglasima su se telenorovi cenili kao i ovi bez garancije, tako da ko nadje takav telefon iz telenora, dobije urednu garanciju koja ce vaziti kod nas sto je ekstra.

Ahahaha pa koji će ti garancija kad 98% korisnika neksusa telefon rootuje i ubacuje romove... Čim rutujes =garancija ne važi... A nemogu da provale dal je rutovan samo u slučaju da crkne ploča pa nemogu da upale tel u svakom drugom slučaju mogu... Dakle zaključak je garancija ti netreba ako stvarno hoćeš da koristis neksus u full performansama

Ne znam sta je tu smesno, ima ljudi i ovde na temi koji koriste stock nexus. Meni je licno lepse kad imam neki papir, ili da barem kupim licno telefon u inostranstvu. Tebi verovatno to nista ne znaci.

Meni je smešno i to baš nakaze da nema ljudi koji drže sve na stock ali je to možda 10% a drugo jel si ti nekad nosio telefon na garanciju kod naših operatera... Pa oni ce pre da te nabede da si ga polio vodom nego da ga poprave... Da ce ti odgovor da je oštećenje nastalo zbog tvoje greške pa ti posle ako imas snage tuzakaj se sa njima

Ahahaha pa koji će ti garancija kad 98% korisnika neksusa telefon rootuje i ubacuje romove... Čim rutujes =garancija ne važi... A nemogu da provale dal je rutovan samo u slučaju da crkne ploča pa nemogu da upale tel u svakom drugom slučaju mogu... Dakle zaključak je garancija ti netreba ako stvarno hoćeš da koristis neksus u full performansama

O Bože šta neću pročitati :lupko:
Naravno da nexus možeš da vratiš u full stock stanje za 5 minuta, nije to "samsung knox" pa da ti provale root.

Još nisam čuo da je nekome crko ekran osim ako nije slomljen, a tada naravno ne važi garancija :D
Ali i ako crkne ekran radi usb port, povežeš ga na komp i unroot-uješ, ne treba ti ekran za to ;)

Ok to nisam znao da moze... Poenta celog odgovora je da je garancija kod nas papir koji ničemu ne služi ako je neki ozbiljniji kvar... Kolegi je na s3 kad je izašao crkla ploča... Naredili su čoveka da mu je telefon imao vodu unutra... Mislim da se još tuži sa njima

To da probaju sve da ti ne uvaže garanciju je tačno, kad nam je takva država...

I to bi trebalo da znaci da je bolje da kupujemo sve bez garancija, malo smo otisli u off, ali ako tebi tako odgovara, ne znaci da i drugima to odgovara. Ja za sada nikad nisam imao problem sa garancijom, wave kad je crko zamenili mi za nov uredjaj, s2+ kad je otisao zvucnik, zamenili za novi. Dalje nisam imao problema sa telefonima, niti bih voleo, ali eto, to parce papira je meni znacilo.

Ja ne verujem u garancije i generalno mi nista ne znaci taj papir u nasoj miloj i dragoj Srbiji. Ali zato kad prodajem, znam da cu bolje i lakse prodati ako imam taj papir bas zbog zentara koji ne kupuju bez toga. Zato sam i kupio telefon sa garancijom, ***.

Ahahaha pa koji će ti garancija kad 98% korisnika neksusa telefon rootuje i ubacuje romove...
mislis 98% korisnika NE rutuje i NE ubacuje romove..:)

garancija na neksusu se ionako odnosi samo na tehnicke probleme sa hardverom,a ne na performanse...barem u knjizici pise tako...

Samo nek telesmor sto pre baci u prodaju, a preprodavci odrade svoje...:-devil-:

Vrh Dno