kad sam na wifiju onda 2g, kad gasim wifi odmah prebacujem 3g (ne čekam "da zatreba", tad nemam živaca). ovaj put je jedno 9h bilo na 3g a 7h wifi + 2gkombinacija 2g i wi fije i oko 20 % brajtnesa u proseku.. ili ? i dalje cekam review !?!![]()
pa ništa posebno, lajt user samBaterija otprilike kao i n4 sto je ok,samo jos da Vojkan napise kako se koristio tel.![]()
Jel bi mogao, ako ti nije teško, da iskucas proceduru kako si naručio, odakle, koliko je to koštalo, koliko je trebalo da stigne itd...Slike sa dbrand skinom, da mu malo dam na koloritu
Inace, skin lepo prijanja i fina tekstura, umesto glomaznih case-ova i sl.
Plastika jeste dobra, ali evo razloga... Kao glavni, eto kao sto rekoh da unesem malo kolorita, uvek sam imao samo crne telefone, a ova kombinacija crno/narandzasto mi izgleda cool, dakle pored toga stiti i povrzinu od habanja...
Posle nekog vremena moze i da se skine, ali za sada mi je skroz ok, s tim sto i ova povrsina prilicno fino prijanja u ruci, jer je blago hrapava... ima i drugih kombinacija, mozda i lepsih, ali nekako rekoh aj da probam sa bojom...
Pri tome, za sada se nije nimalo skupila prasina, prilicno dobro je "legla", kvalitetno je secena i cini mi se da je lepak dobar, ne deluje da ce da se odlepljuje ili uvija i sl., prionula je taman kako treba i dokle treba bar sto se poledjine tice...
Naruceno regularno kreditnom karticom sa sajta:
http://dbrand.com/submodels/nexus-5/
Isprobajte kombinacije:
http://dbrand.com/purchase/nexus-5/
Iznelo me oko 9€ sa postarinom, posto sam ja uzeo samo poledjinu... salju obicnim pismom, stigne za nekih 10 dana iz Kanade...
Slike sa dbrand skinom, da mu malo dam na koloritu
Inace, skin lepo prijanja i fina tekstura, umesto glomaznih case-ova i sl.
Ekstra izgleda, crna + žuta najbolji kombo.![]()
Kako bre narandžasta, pa ono na slici je žuta...To sam i narucio, al mi stigla narandzasta, pa reko aj nema veze, mozda se zeznuli, ili sam ja lud pa ne razlikujem narandzastu i zutu
Nekako, me Nokia privukla na tu zutu...
Mozda je ocekivao kako neki kazu "paljivo" zutu?? :d
Ovo stvarno jeste zuta i ja pitam kakva naranzasta? Poslali su to sto si narucio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari