kad sam na wifiju onda 2g, kad gasim wifi odmah prebacujem 3g (ne čekam "da zatreba", tad nemam živaca). ovaj put je jedno 9h bilo na 3g a 7h wifi + 2gkombinacija 2g i wi fije i oko 20 % brajtnesa u proseku.. ili ? i dalje cekam review !?! 😀
pa ništa posebno, lajt user sam 🙂 tapatalk, whatsapp, browser, fb, blic i sl aplikacije, čačkanje po settingsu, ne igram igre, razgovora toliko koliko piše, 12ak min valjda. u principu ja sam prijatno iznenađen baterijom jer sam po testovima na netu (gsmarena i erica najviše) očekivao da bude kanta kao na gnexu ali je daleko bolja od toga. i ravnomerno se prazni za razliku od gnexa pa otprilike znaš na čemu si u svakom trenutku.Baterija otprilike kao i n4 sto je ok,samo jos da Vojkan napise kako se koristio tel. 🙂
Jel bi mogao, ako ti nije teško, da iskucas proceduru kako si naručio, odakle, koliko je to koštalo, koliko je trebalo da stigne itd... 🙂Slike sa dbrand skinom, da mu malo dam na koloritu 🙂
Inace, skin lepo prijanja i fina tekstura, umesto glomaznih case-ova i sl.
Plastika jeste dobra, ali evo razloga... Kao glavni, eto kao sto rekoh da unesem malo kolorita, uvek sam imao samo crne telefone, a ova kombinacija crno/narandzasto mi izgleda cool, dakle pored toga stiti i povrzinu od habanja...
Posle nekog vremena moze i da se skine, ali za sada mi je skroz ok, s tim sto i ova povrsina prilicno fino prijanja u ruci, jer je blago hrapava... ima i drugih kombinacija, mozda i lepsih, ali nekako rekoh aj da probam sa bojom...
Pri tome, za sada se nije nimalo skupila prasina, prilicno dobro je "legla", kvalitetno je secena i cini mi se da je lepak dobar, ne deluje da ce da se odlepljuje ili uvija i sl., prionula je taman kako treba i dokle treba bar sto se poledjine tice...
Naruceno regularno kreditnom karticom sa sajta:
http://dbrand.com/submodels/nexus-5/
Isprobajte kombinacije:
http://dbrand.com/purchase/nexus-5/
Iznelo me oko 9€ sa postarinom, posto sam ja uzeo samo poledjinu... salju obicnim pismom, stigne za nekih 10 dana iz Kanade...
Slike sa dbrand skinom, da mu malo dam na koloritu 🙂
Inace, skin lepo prijanja i fina tekstura, umesto glomaznih case-ova i sl.
Ekstra izgleda, crna + žuta najbolji kombo. 🙂
Kako bre narandžasta, pa ono na slici je žuta...To sam i narucio, al mi stigla narandzasta, pa reko aj nema veze, mozda se zeznuli, ili sam ja lud pa ne razlikujem narandzastu i zutu 🙂
Nekako, me Nokia privukla na tu zutu...

Mozda je ocekivao kako neki kazu "paljivo" zutu?? :d
Ovo stvarno jeste zuta i ja pitam kakva naranzasta? Poslali su to sto si narucio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari