Šta je novo?

LG Nexus 5

Pa ako je telefon licno za tebe, sta ce ti kutija? Telefon upali, skine onu foliju i u dzep.. Ako pitaju nesto, moj telefon.. Mislim tako sam ja bar mislio da odradim...

E čitam ovo i neverujem šta pišete ... Više neznam ni ko je pitao ali da odgovorim za jedan komad koji ti je u dzepu i sa kojeg je skinuta folija ni jedan carinik neće da pravi problem pa sve i tri kutije da ima... Tako da opusti se slobodno telefon u dzep kutiju u torbu i to je to niko nigde neće da pravi problem

Pa ako je telefon licno za tebe, sta ce ti kutija? Telefon upali, skine onu foliju i u dzep.. Ako pitaju nesto, moj telefon.. Mislim tako sam ja bar mislio da odradim...

Upravo tako.

E čitam ovo i neverujem šta pišete ... Više neznam ni ko je pitao ali da odgovorim za jedan komad koji ti je u dzepu i sa kojeg je skinuta folija ni jedan carinik neće da pravi problem pa sve i tri kutije da ima... Tako da opusti se slobodno telefon u dzep kutiju u torbu i to je to niko nigde neće da pravi problem

Nikad ne znaš na kakvog ćeš drkoša da naiđeš na tom kontrolnom punktu i da l' će da te zeza ili neće.

Kakav god da je neće da te zeza sigurno... uostalom ako mu je tolika frka nek da ovde 400e i gotovo... A nema zasta da mu bude frka ja sam iz toronta donosio svojevremeno telefone za mene,i prijatelje i nikad me niko nista nije pitao... A i ako mu naplate carinu i porez A nece milion posto ako mu je aparat upaljen u dzepu bice mu cena kao da je kupio ovde i gotovo... Nagađamo ovde bez veze i svako ima različita iskustva... Ja sam x puta prelazio granicu sa punim autobusom putnika nikad nisam video da je nekom naplaćeno ako ima nov telefon jedan komad i to u dzepu

stigao konačno, pljusnuo sam mu odmah OmniROM, sutra da sečem karticu pa da čačkam ostalo :)

medo sramota je da još nisi ni rutovao nexus ccc

Ti bolje sto si tvoj već rutovao već danas bi morao glasovno točka radis Hehe

i koliko mrtvih piksela na kraju ? :D da li ti je klimavo power dugme i da li imas probijanja svetlosti na ekranu ? :D daj baci neki mini review.. i sto si grunuo odmah omni rom,ima toliko boljih u onoj sekciji na xda

Poslednja izmena:
i koliko mrtvih piksela na kraju ? :D da li ti je klimavo power dugme i da li imas probijanja svetlosti na ekranu ? :D daj baci neki mini review.. i sto si grunuo odmah omni rom,ima toliko boljih u onoj sekciji na xda

zato što slušam đilkoša koji mi priča kako mu mnogo dobro radi, pa se onda setim da na g2 imaju 3 roma pa ovaj možda i jeste najbolji... :)

šalim se, pa pazi bilo je 3 ujutru, odem na xda pogledam prvu stranu i odaberem ovaj, volim te romove koji sami razvijaju feature, ne ove kengure tipa purity i sl

dugme da mi nisi rekao ne bih ni izvalio ali da, klimucka
svetlo valjda malko probija kod status bara, mada meni posle amoleda ceo ekran probija :D
mrtve pixele nema, ignoriši ovog provokatora :)

ne znam koliko nekom znači info ali je ekran dosta oštriji od gnexa, bez nekog većeg naprezanja se vidi. autobrigtness šljašti ubija :) za bateriju i kameru je još rano da pišem, ostalo se manje-više valjda zna...

Poslednja izmena:
opa..pa znaci ipak imas jedan od par bagova sa kojim dolazi telefon :D imas i slim rom on isto razvija svoje feature a dosta je dobar :D moj favorit uvek.. kakva je na ruku ta plastika bele boje ? i da li je telefon bolji od gnexusa :D

edit: da autobrajtnes je previse agresivan,zato se mnogi ljudi i zale na bateriju

Poslednja izmena:
Ahajahaha da li je bolji od gnexusa pa on je bolji od svega ostalog jel tako djilkose hehehe

Tako je selektore :d

Da, da, slim team je poseban, zna Vojkan :p

da da i slim je super :) ja bih vanir ili carbon ili aokp, ne znam ima li ih, pogledaću...
plastika je cool, mat je pozadi kao što i medveđa oluja kaže, a naravno da nije bolji od galaxy nexusa :)

E ljudi sa vojakanom se slobodno ispišite sad posto neće da mi nadje drajvere verovatno narednih meseci neće moći da kuca hehehe

borat sine.. baguje ti net ili tapatalk.. svaki komentar ti je +1 i to odmah u dve kopije

@Vojkan

preporucujem ti ovaj ljubicast/roze gumenjak ako budes duze furao taj tvoj beli n5.. kako samo lepo lezi boja.. ima da narucim ovaj gumeni kejs iako nemam mob :D

Pozdrav svima sa foruma!

Duze vreme vas citam i dosta ste mi pomogli oko izbora novog smart phona. Nakon dugog vaganja, moja odluka je pala na N5. Narucio sam ga preko rodjaka iz swice i stigo mi je pre nedelju dana. Kostao je 360€. Crni, od 16 gb, sa 2 god garancije. Tel je ispunio sva moja ocekivanja. Odma je podigao 4.4.2 kit kat. Sve pliva, bez i jednog laga ili kocenja. Mozda je malo veliki za moje shake, ali verujem da cu se vremenom navici.

Trenutno sam u potrazi za nekim omotom, ali po Beogradu nema jos nista da se nadje za njega. Ovi spigenovi case-ovi mi deluju vrhunski. Da li su se oni pokazali kao najbolja zastita? Ni ovi Cruzerovi ne izgledaju lose. Jos sam u dilemi da li da jos malo sacekam ili da pazarim preko neta. A tu nemam ni malo iskustva, treba otvoriti paypal nalog, ebay ili proizvodjaci direktno isporucuju??? Kako se to isporucuje za srbiju, da li se carina placa? Zapetljancija ziva bar za mene... Need help.

P.s. Sorry ako je off, ali ja temu za dodatnu opremu vezano za telefone nisam nasao.

Dobro dosao.... Sto se mene tiče samo spigen naravno ko je sprema da da 30$ za case za mob.Sto se tiče naručivanja najlakše ti je u Intesa banci otvori karticu za plaćanje preko interneta ona je džabe. Onda otvoriš pp nalog sa njom pa otvoriš eBay nalog i vezes pp sa eBay nalogom posle toga naručujes najnormalnije sve sto ti treba

Оф топик... На мом налогу на Амазону сам унео своју стварну адресу у Србији и сад ми је пало на памет да имам рођака у Бечу који би могао да ми безбедно шаље робу овамо, па се питам да ли могу да на свој налог на Амазону додам његову адресу у Бечу и да ја одавде на његову адресу наручујем и својом картицом плаћам робу коју Амазон иначе не шаље за Србију?

Naravno, ja to tako radim samo što umesto Austrije imam rodbinu u Nemačkoj. Samo dodaj novi Shipping Address, možeš da ih imaš više, pa kada kupiš nešto biraš na koju adresu želiš da ti stigne, da li tvoju u Srbiji ili u Beč kod rođaka. Ja plaćam American Express karticom Bance Intese, a radi i njihova Visa Internet, super je. Imaš i da se prijaviš za Amazon Prime trial koji traje 30 dana, a u tom periodu ti je besplatna i brža isporuka na skoro sve što naručiš.

Evo prvi ciklus baterije

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387716989984.jpg
    uploadfromtaptalk1387716989984.jpg
    45.7 KB · Pregleda: 282
kombinacija 2g i wi fije i oko 20 % brajtnesa u proseku.. ili ? i dalje cekam review !?! :D

Vrh Dno