Pa ako je telefon licno za tebe, sta ce ti kutija? Telefon upali, skine onu foliju i u dzep.. Ako pitaju nesto, moj telefon.. Mislim tako sam ja bar mislio da odradim...
E čitam ovo i neverujem šta pišete ... Više neznam ni ko je pitao ali da odgovorim za jedan komad koji ti je u dzepu i sa kojeg je skinuta folija ni jedan carinik neće da pravi problem pa sve i tri kutije da ima... Tako da opusti se slobodno telefon u dzep kutiju u torbu i to je to niko nigde neće da pravi problem
stigao konačno, pljusnuo sam mu odmah OmniROM, sutra da sečem karticu pa da čačkam ostalo![]()
ne loži se![]()
i koliko mrtvih piksela na kraju ?![]()
i koliko mrtvih piksela na kraju ?da li ti je klimavo power dugme i da li imas probijanja svetlosti na ekranu ?
daj baci neki mini review.. i sto si grunuo odmah omni rom,ima toliko boljih u onoj sekciji na xda
stigao konačno, pljusnuo sam mu odmah OmniROM, sutra da sečem karticu pa da čačkam ostalo
medo sramota je da još nisi ni rutovao nexus ccc
Tako je selektore :d
Da, da, slim team je poseban, zna Vojkan![]()
da da i slim je superja bih vanir ili carbon ili aokp, ne znam ima li ih, pogledaću...
plastika je cool, mat je pozadi kao što i medveđa oluja kaže, a naravno da nije bolji od galaxy nexusa![]()
E ljudi sa vojakanom se slobodno ispišite sad posto neće da mi nadje drajvere verovatno narednih meseci neće moći da kuca hehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari