Šta je novo?

LG Nexus 5

Evo i alata :d

Socket_wrench_and_sockets.jpg

Ja na početku klipa pomislio šta ovaj gedoriše :d

vojkane aj probaj ovaj rom pa javi :D cini se da je ok

Loznice, jel si ti telefon uzeo na ugovor? Ja nisam ni obraćao pažnju, tek sad vidim da u Telenoru može samo da se rezerviše, nije još uvek u prodaji...

edit:

Ništa, ja sam pomešao nešto onda, ipak si za keš kupio. Bilo mi čudno, reko kako uzeo u Telenoru a nema ga još :)

Poslednja izmena:
trebao da ga uzmem preko telenora od nekog lika,ali on nije mogao jos da ga kupi.. preracunao se ludak :D pa sam svoj kupio bez garancije od nekog sto ga dovukao iz australije :D

Ma jedu ***** oni malo, šta sad našli da dižu cene...

Prošla im decembarska akcija ;)

Pa bilo je cudno da je jeftiniji uz paket od g2 a cena bez paketa im je ista.. 60k. Verovatno mu je sada cena uz paket ista kao kod g2

Ne znam što se toliko iznenađujete, uvek su bili sa cenama iznad konkurencije, ***, mreža za elitu i ove sa malo dubljim džepom. Meni samo nije jasno kako su preuzeli prvu poziciju na našem tržištu...a, da, voli naš narod da fura najskuplje :D

Pa daju najmanje minuta, pa dosta ljudi prekorači račun i eto profita. A narod generalno ne zna da postoji prenos broja i posle dve godine dođu opet u Telenor i uzimaju mobilni za dinar na istom paketu.

Nije to mreža za elitu, ništa kod njih nije elitno. To je mreža za šišanje ne informisanih ljudi. Meni u imeniku na prste može da se nabroji ko je ostao u telenoru.

Znaci ladno su podigli cene u odnosu na pre 2 dana kada sam gledao!
Opet neka greska kod Telenora, a takvih u poslednje vreme imaju bas dosta.
Sve u svemu ekstra im je promocija :) Moguce da ce ovih dana ljudima koji rezervisu Nexus 5 poklanjati granu badnjaka, pa taman kada im Nexus stigne sredinom januara svako od korisnika moze tu istu granu da im...

Ispravka:
u paketu prenesi i surfuj 500 je poskupeo za 3000
u paketu prenesi i surfuj 1000 je poskupeo za 4440 dinara!!!

@Gizmo, sada vise i sa vaucerom nema mnogo smisla?!?

Poslednja izmena:
Ma ima i dalje smisla, ali uopšte nije u redu, 4500 dinara poskupljenje nije malo... Kada se uračuna vaučer -10 hiljada, ima da me ispadne prvih 6 meseci ono kroz račun umesto oko 5100 sad je oko 5800 mesečno, stvarno su ološ...

Ne znam koji je q vipu, nikad gori sa ponudom telefona dok telenor nikad jaci i aktuelniji.

^^Ti si furao oba,objasni ljudima koji je bolji :)

Jel dobio neko N5 iz telenora? Koliko se ceka nakon rezervacije? A i dobra im je fora sa poskupljenjem... Jako dobra...

Proverio sam malopre. Nexus 5 u Telenotu očekuju da im stigne u nedelji od 13. do 19. januara.

I još jedna stvar koja je meni bila novost (mada verujem da većina ovo već zna). Uz onaj vaučer popust od 10.000din važi ako se obavežete na neku od pretplata koja iznosi više od 1600din mesečno. Ako je pretplata manja od ovog iznosa, onda se sa vaučerom ostvaruje popust od 5000din.

malo da se vidi ova očajna baterija :D
SlimKat, Franco r30, blagi UV, bez igara

Screenshot_2014-01-06-08-48-58.png Screenshot_2014-01-06-08-49-05.png Screenshot_2014-01-06-08-49-43.png

Na tolikom uptime-u ja imam 8h30 min ekrana :p

ali nemaš nexus, džaba ti sve :D

...a ni oči ako 8.5h buljiš u telefon za jedan dan :)

Vrh Dno