Šta je novo?

LG Nexus 5

A smetalo ti na G2 video onakav, da li će ispraviti update ccc. Ajde onda uzmi N5 da se i ti skrasiš konačno :)

Poslednja izmena:
Promesao si me sa nekim drugim clanom ovog foruma.. kameru g2 nikada nisam komentarisao,jer mi je kamera tek na 5tom mestu sto se tice mobova

Proveri i druge ponude sa Amazona, ako je Prime usluga - ne šalju za Srbiju.
Trenutno je akcija, pa su neki case jeftiniji, ali očekuj oko $13 za slanje.
Ja sam naručio Slim Armor za G2, i već su poslali.

Znam, toliko je bilo i kad sam naručivao Neo Hybrid. Ma jok, idem preko Amazon.de, pa kod brata od devojke da stigne, ionako sam poručio neku torbicu za Nexus 10, pa ću sačekati case kako bi mi poslao sve to zajedno busom. Tamo imam Prime, bedža poštarina i bruka koliko brzo stižu stvari, dva, tri dana bukvalno. Samo ostaje nedoumica, koji case uzeti, lomim se...

To nije predviđeno da se prodaje, već da se pokloni, ali kad ljudi hoće da zarade na svemu umesto da pomognu nekom, stvarno bi bio lep gest... Nije problem u tih hiljadu ili hiljadu ipo dinara, to stvarno nije visoka cifra za popust koji se dobija. Kao što Đilke kaže na Telenor temi, poklon koji se plaća, stvarno je glupo što je tako. Nemam običaj da tražim nešto za bedža, ovo je verovatno i prvi put da tako nešto radim na forumu, ali baš me je interesovalo da li među forumašima ima osoba kojima nije samo novac na pameti...

i napokon sam kupio telefon :D crni n5 16gb za 340e :D koliko telefon brutalno lezu u ruci.. to je havarija.. svaka cast na ovoj gumiranoj plastici. sada cu valjda manje spamovati teme ovde na benchu :D

Gizmo ti brate ko da zivis u Švajcarskoj... Pa be kad ti fali pet din za hleb niko neće da ti da a kamoli popust od 10000 din, a taj što ima sigurno ima bar 10 ljudi kojima bi poklonio dok ne dodje do foruma

i napokon sam kupio telefon :D crni n5 16gb za 340e :D koliko telefon brutalno lezu u ruci.. to je havarija.. svaka cast na ovoj gumiranoj plastici. sada cu valjda manje spamovati teme ovde na benchu :D

šta sam ti rekao? kakvi caseovi kakvi bakrači, ovo je fantazija u ruci :)

O čestitam, neka te služi bolje nego četvorka :D

Gizmo ti brate ko da zivis u Švajcarskoj... Pa be kad ti fali pet din za hleb niko neće da ti da a kamoli popust od 10000 din, a taj što ima sigurno ima bar 10 ljudi kojima bi poklonio dok ne dodje do foruma

Pa ja i nisam tražio da neko da pre meni nego nekom koga poznaje... ma ustvari šta se ja zamlaćujem, stvarno zaboravljam da smo u Srbiji, ko će ovde nekom iz dobrote nešto da pokloni. Kad budem uzimao tražiću na oglasima i to je to...

Bas tako A i što bi kod nekog u očima stalno bio dužan i da taj misli kako ti je učinio neznam koju uslugu i sve to zbog crvene

^^mozda cu ja moci da ti dam ako ga ortak ne udeli nikome pre toga.. cini mi se da nece da ga prodaje,ali moram da proverim sa njim.

Bas tako A i što bi kod nekog u očima stalno bio dužan i da taj misli kako ti je učinio neznam koju uslugu i sve to zbog crvene

Čekaj pa zar je moguće da neko razmišlja na taj način, da odmah mora usluga za uslugu? Da si nekom dužan zato što je dobio nešto besplatno, a nije ga prodao, već dao nekom kome će stvarno biti od koristi? Pa to je...

Nažalost većina je takva...

Sistem sa vaučerima u telenoru je dno. Npr. meni Đilkoš da vaučer, ja neću dobiti vaučer jer sam već vaučer iskoristio da mogu Đilkošu da uzvratim ako mu neko uzima (devojka, otac, drug...) ili nekom drugom da poklonim.
Nisam u telenoru i nemam taj vaučer, ali realno ako je vrednost vaučera 10000din... ko danas poklanja 10000din? Kapiram kada se poklanjaju maske, folije, nalozi, po koji evro donacije ali 10000din nije mala cifra.

ps. @fkloznica, čestam i da i zameniš za još bolji :)

Poslednja izmena:
Ajde da pojasnimo neke stvari. Vaučer je parče papira koje ne vredi 10k dinara, tačka. Nisi ti dobio od Telenora 10k dinara pa daješ nekom drugom. Dobio si papir na kojem kaže da onog koga tim papirom privučeš u Telenor dobija 5k dinara popusta na telefon koji vredi toliko i toliko ako im plaćaš pretplatu ispod 1600 dinara, ili 10k popusta ako plaćaš više od 1600 dinara. Telenor je taj koji profitira najviše u celoj priči... To što dobitnici vaučera hoće da zarade na konto toga što telenor hoće da zaradi, to je već nešto drugo.

Ja u ovom trenutku nemam nikoga ko bi imao ikakve koristi od njega, pošto ne znam da iko od ljudi koje poznajem planira kupovinu telefona preko Telenora. Da imam vaučer, i da znam da nekome sa foruma koristi taj popust, rado bih ga udelio jer me nije koštao ništa, ne bih pokušavao da zaradim na njemu...

Hvala jos jednom.. Da se zahvalim i vojkanu oko pomoci za instal custom recoverija ;)

Inace.. Mnogo mi se svidja font,velicina ikonica i sam lancer na n5. Da li mogu da namestim novu da ovako izgleda ? Mislim na velicinu i izgled ikonica itd itd. Jos jedna stvar,imam nekako osecaj da ce ova gumirana plastika vise da se grebe nego staklo koje je bilo na zadnjoj strani n4,cudno ali tako je :) sve u svemu za sada kida

Sve je to tačno. Ali kapiram i onog ko je dobio vaučer, niti popust na pretplatu niti popust na telefon, pa bar nešto.

Mislim Loznice da mozes sve na novi da podesis... I ikonice I sve ostale stvari... Ja ikone drzim na 110% i mislim da su iste veličine kao na defolt...

Gizmo brate ubio si ga sa tom dobrotom... Ajde pokloni ti meni deset hiljada i ja ću ti za uzvrat dati hiljadu dinara... Gledaj to tako i biće to lakše

Inace.. Mnogo mi se svidja font,velicina ikonica i sam lancer na n5. Da li mogu da namestim novu da ovako izgleda ? Mislim na velicinu i izgled ikonica itd itd. Jos jedna stvar,imam nekako osecaj da ce ova gumirana plastika vise da se grebe nego staklo koje je bilo na zadnjoj strani n4,cudno ali tako je :) sve u svemu za sada kida

Koja ti je serija i jel imas i ti sum pri snimanju u tihom okruzenju?

Inace da nema te mane, stvarno se covek zaljubi u njega posle sat vremena :)

Koja ti je serija i jel imas i ti sum pri snimanju u tihom okruzenju?

Inace da nema te mane, stvarno se covek zaljubi u njega posle sat vremena :)

311k.. Cu da probam kada se nadjem u tihom okruzenju :) za sada jedina falinka mizarno mali light bleed u gornjem desnom uglu i delimicno klimavo power dugme :) sa time cu moci da zivim

Vrh Dno