Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako bese,PS4 ima browser u sebi za surfovanje po netu? Kako to funkcionise,da li sa tim moze da se skida i neki torent i slicno?

Back to topic.
Black friday je proso.
Za youtube klipove postoji posebna tema.

Ovi snimci nisu bili vezani za black friday, već za PS4 launch date 🙂

Jel ima neko sa foruma ko je nabavio vec konzolu? Gastarbajter neki ili slicno 😛

Onda da sacekamo treci 😉

Choose one, and only one!

a9d1xwd460sv1.jpg

@Carnex ehh zbog nje bih se mozda i vrijedilo valjati ispred prodavnice par dana :d

De preskacem, evo stig'o do pola igre :d

Naravno, ako bude nesto drugo pre GT7, tipa Uncharted 4, kupuje se konzola odma' 🙂 Ovako je malo glupo uzeti ga zbog Killzonea i onda duvati u prste i skidati demoe 🙂

Well, Infamous je krajem marta. Nema zurbe. Mada cene ce ostati iste, ne vidim previse poente za kasnijom kupovinom, pogotovo ako izbace ovaj odlicni 500e killzone/camera/ds4 bundle iz prodaje.

Inace, fun fact, Sony je prodao samo 10% PS3 konzola po orginalnoj launch ceni. Sve ostalo je prodato po pricedropovina [velika velika vecina posle dolaska Slim-a i ~350-300$ cene].

Poslednja izmena:
U utorak će stići prvi 'redovni primerci', mada kol'ko čujem na drugim mestima planiraju i nabavke od više stotina primeraka, ja zaista ne znam kako planiraju to da prodaju.

Ja imam neke insajderske informacije od uvoznika da je preorderovano preko 500 konzola kod nas na ukupno nekoliko sajtova maloprodaja. Danas stiže oko 30ak komada koji sutra stižu onima koji su platli unapred po onoj staroj ceni 45999 i PS4 + Killzone 51000. Ko nije platio čeka kraj decembra i kraj januara u zavisnosti od pozicije na preorder spisku 😉.

Ako je tako - odlično, ko bi rekao da kod nas ima 500 pojedinaca koji uzimaju nove konzole na prvi dan.

Ja prosto ne mogu da verujem da će 500 ljudi da kupi konzolu za 500 evra...a košta 400 nešto mi tu ne štima...mada ko zna...

da se ne lazemo ovo je u Srbiji SF.. ne znam nijednu zgodnu devojku koja se igra

Pa ne igra se ni ona sigurno. Kupuje decku ili bratu garantovano.
Ili je neki lik kupio PS4 i zamolio prvu zgodnu ribu na ulici da je slika dok drzi kutiju.

Poslednja izmena:
Cccc kakve predrasude🙂

Ti što su preorderovali dobijaju PS4 za 400€, a PS4 + Killzone za 450€. 500 je za ove koji su se kasno setili 😉

P.S svež info - konzole su na carini dolaze u sredu ujutro.

Poslednja izmena:
46.000,00 dinara baš i nije 500 Evra.

To je bilo za malu količinu konzola inače je cena 56999 ili tako nešto što mu tačno dođe 495 evra...to mu dođe klasičan srpski bašibozluk...da je skuplje 20-30 evra pa čovek da kaže (veći troškovi itd..) ali ono jok...a neki idu još dalje u bezobrazluku pa kažu da je ok cena 63.000 din a da je sa popustom 56999...to je naravno sve za golu konzolu...

Poslednja izmena:
PS4+PS Vita=816 funti in UK:zgran:

Evo razloga zasto su ljudi voljni da plate 100-200e skuplje od regularne cene:

[dal je ovo fake ili nije, svejedno, svi smo videli snimke stampeda, i to je dosta]

Ogromna potraznja + nedovoljan broj konzola [iako su oboreni svi rekordni konzolnih prodaja] = vece cene u preprodaji

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno