Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto su do sada uvek radili slim verzije konzola ne znam kako misle da naprave PS4 slim za par godina?
Mozda u ovoj generaciji preskoce taj korak i do kraja imamo ovakvu konzolu. Mozda dodaju beli i silver eventualno.

white_ps4_6__by_naeki_design-d6abima.jpg

^^Zasto je nemoguce ocekivati slim za par godina? Uporedi plocu ps3 cechc i ps3 cech 4001 super slim.

Pa zar par godina taj amd cip ce biti velicine nokta i hladice ga pasivno tako da je sve moguce.

^^Zasto je nemoguce ocekivati slim za par godina? Uporedi plocu ps3 cechc i ps3 cech 4001 super slim.

Vec je manji od ps3 slima (onog prvog).
Sto vise smanjuju kuciste postaje opasnije jer sony stavlja napajanje unutra.
Verovatno ce uspeti da smanje za 10% al svi cemo valjda kupiti pre toga jer slim nece izaci za najmanje 3 godine.

Posto su do sada uvek radili slim verzije konzola ne znam kako misle da naprave PS4 slim za par godina?

Kako tehnologija napreduje i smanjuje se proizvodni proces, a bogami i gabarit raznih uredjaja, ja mislim da ne bi bilo cudno da slim bukvalno bude PS4 presecen na pola. Pogledajte samo Apple sta je uradio sa MacBook Airom ili iPad-om.. koliko snage u tankom kucistu.. Evo neka moja vizija slim PS4-ke:

Pa ako izbace napajanje moze da bude velicine ps2 slima. U dzep da stavis.

Ne volim to linkovanje starih postova i kopanje po istoriji, ali pošto Boris zna da nije zlonamerno, vredi se podsetiti RnD-a sad kad smo na toj temi 😀

Na sve sam bio spreman samo da se ne pali 'fen za kosu' ventilator 🙂

Ma znam bre, zezam se, legendaran mi je taj tvoj poduhvat 🙂

Video sam skoro neki snimak Assassins Cread-a,kao snimano je polovina ekrana PS4 a druga polovina Xbox One,da li postoje slicni snimci sa recimo ovim novim R9 grafikama?

Well, mogao sam malo krace da opisem. 🙂 Ali, u globalu, jedan account uvek mora na da se koristi u guest modu. Steta sto nije situacija ista kao na PS3.

Kome nije frka vita/trofeji/u striming kao recimo meni,to i nije neki problem.

Ma gde, tu mu je vec bio kraj, to je inace poor man's klima uredjaj 🙂

Sutra je tu :3 ja i drugovi smo se vec dogovorili sutra pada kupovina, ima da budemo prvi u redu, ako ne onda cemo vristati da posjedujemo explosiv na sebi :d

Aha hehe 😀 moze, moze samo jos da budem sretan pa da uspijem kupiti jedan primjerak :d al odmah poslije moram na predavanje na fax 🙁 al eto ako bude sve po planu islo onda kad dodjem biti ce par slikica 😛

Za nas koji smo na vreme preorder kod ComputerLanda stizu konzole 03.12 , juce me obavestili . 😉

Šteta, baš sam se nadao da će biti u nedelju s obzirom da u decembru rade svaki dan.

Mene su isto zvali juče, kaže lik ima Killzone bundle za 440€ i ja uzeo to. ***. koliko vidim u UK sama konzola 430€, u Hrvatskoj 440€ ali kod njih SONY kancelarija ne dozvoljava da bilo ko zvanično dobije pre 29.01.2014.

btw. pre tri dana stiglo ovo sa slike iz UK, a juče sam pazario 1TB HDD WD10JPVX (video sam na YT da Ameri taj masovno stavljaju). Inače AC sa base-a izašao 49€ i stigao za tačno 6 dana, zajedno sa ovim Heritage setom koji sam nešto pre poručio sa zavvija. Poštar doneo obe istovremeno plus nije ništa tražio da platim. Na PS Store-u AC je u digitalnoj verziji (standard edition) ravno 72€.

Poslednja izmena:
Killzone bundle košta 4.000 više od one prvobitne cene, umesto 46.000 će sad biti 51.000. Mislim, nije da mi igra ne treba ali bi bilo dobro da bar imam izbor.

Pa kad pogledaš da je konzola sama bila 45999din a sada košta 56999din, onda je Killzone bundle za 51000 itekako povoljan 😉

Stoji, i verovatno bih svakako dodao tih 4.000, samo mi je bez veze što par dana pred izlazak ipak menjaju cenu.

Zdravo,
da li neko zna, da li će moći da se koristi jedna igra na vise konzola? Odnosno da se jedna igra instalira na više konzola.
Čitao sam o tome po net-u, da će moći i da ce moći samo da se igra Single player, na taj način.

Da li neko nešto zna o ovome? Ako može neko od Vas koji dobijete PS4 u Decembru, da probate to, pa da nas obavestite.

Zdravo,
da li neko zna, da li će moći da se koristi jedna igra na vise konzola? Odnosno da se jedna igra instalira na više konzola.
Čitao sam o tome po net-u, da će moći i da ce moći samo da se igra Single player, na taj način.

Da li neko nešto zna o ovome? Ako može neko od Vas koji dobijete PS4 u Decembru, da probate to, pa da nas obavestite.

Ako misliš na igre na disku naravno da će moći i SP i MP na kolko god hoćeš konzola.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno