whaat? 🙂
^^Zasto je nemoguce ocekivati slim za par godina? Uporedi plocu ps3 cechc i ps3 cech 4001 super slim.
Posto su do sada uvek radili slim verzije konzola ne znam kako misle da naprave PS4 slim za par godina?
Ne volim to linkovanje starih postova i kopanje po istoriji, ali pošto Boris zna da nije zlonamerno, vredi se podsetiti RnD-a sad kad smo na toj temi 😀
Na sve sam bio spreman samo da se ne pali 'fen za kosu' ventilator 🙂
Sutra je tu :3 ja i drugovi smo se vec dogovorili sutra pada kupovina, ima da budemo prvi u redu, ako ne onda cemo vristati da posjedujemo explosiv na sebi :d
Mene su isto zvali juče, kaže lik ima Killzone bundle za 440€ i ja uzeo to.
Killzone bundle košta 4.000 više od one prvobitne cene, umesto 46.000 će sad biti 51.000. Mislim, nije da mi igra ne treba ali bi bilo dobro da bar imam izbor.
Zdravo,
da li neko zna, da li će moći da se koristi jedna igra na vise konzola? Odnosno da se jedna igra instalira na više konzola.
Čitao sam o tome po net-u, da će moći i da ce moći samo da se igra Single player, na taj način.
Da li neko nešto zna o ovome? Ako može neko od Vas koji dobijete PS4 u Decembru, da probate to, pa da nas obavestite.
Ako misliš na igre na disku naravno da će moći i SP i MP na kolko god hoćeš konzola.
MP samo ako na toj drugoj kupiš MP pass, jer možeš da ga aktiviraš samo na jednoj. Čitam šta piše kod ovog AC IV koda u kutiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari