Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima odlican deal za PS plus na americkom amazonu oko 20 eura 1 year. Zanima me ukoliko ga kupimo preko proxya, da li se moze aktivirati npr. preko UK naloga jer sam mislio njega otvoriti po uzimanju PS4?

Mislim da mozes da ga iskoristis samo na US nalogu. Thanks za info, ja sam ga upravo kupio; trenutno imam PS+ na UK acc, ali cu kada istekne da otvorim US acc i tamo iskoristim ovaj kod. Ionako nameravam da kupujem na US store, jer je mnogo jeftinije nego UK...

Bitno je samo da se za billing address na Amazonu stavi neka US adresa, i to iz neke od drzava koje nemaju sales tax, npr Alaska ili Delaware.

A cek, kad bi htio da igras online, bi li te random bacalo na americke servere ili?

Prodaja odlicno ide po Evropi, ima nekoliko snimaka stampeda iz Nemacke i Francuske, kako masa trci po supermaketima, pokusavajuci da ugrabe pokoji PS4 za koji nije bio postavljen preorder. Bilo je rusenja robe, cele police su bile rusene, stackovi laptopova i PS3 bundleova ruseni.... Stvarno su manijaci. Francuzi i Australijanci javljaju da je sve zivo rasprodato, i da ko sada preorderuje konzolu dobija je krajem februara/pocetkom marta.

Evo reda koji je bio formiran za kupovinu PS4 konzole u glavnom Sony store-u u Berlinu

Inace, ovo je prvo vece PS4 konzole u evropi, PSN je ocekivano pao pre par sati 😀

Poslednja izmena:
Nesto mi se cini da ti se dopada ps4, mozda i gresim..

Dobro je da ga ti prozivas sto si PC fanboy jer ne moz drugo da kupis :d:d

Nemadoh ja srece danas da kupim primjerak 🙁 ko kad manijaci cekaju po 7 dana i spavaju i jedu ispred prodavnice, jednio da covjek dodje sa rafalom pa izreseta jedan sanzer pa da se razbjeze ko misevi.

Kako je ovo ponizavajuce...

Fanatizam. Gde ide ovaj svet. Bas me zanima sta ce da bude kod nas.

Hleba i igara

Takodje sam uzeo PS+ sa amazona za $30, razmisljam da uzmem jos jedan pa da prodam kasnije 😀

Nekima je to dozivljaj, veci nego da sede u kaficu i piju istu kafu tri sata.

Zombijima mozda. Kome je ovo dozivljaj taj nije u vinkli. Molim te, taksativno nam pojasni koji je dozivljaj da se smrzavas u redini od citav kilometar x sati da bi kupio stvar koju mozes kroz dve nedelje kupiti tako sto ces nonsalantno usetati u prodavnicu?

Licno, ovo sebi nikada u zivotu ne bih dozvolio.

Poslednja izmena:
Naravno, mozda 20% crazy fanova ima, ostalo su preprodavci i klosari kojima preprodavci plate da cekaju..

Jos je gori onaj koji ga preplati 300 ojra. Al sto bi rekli: budale se ne seju, one same nicu. Sto se kafica tice, promasio si nacisto (ako si mene etiketirao).

Ma za mene su *****i ti ljudi sto tako rade pfffft, stvarno prelaze sve granice, jos pogotovo ovdje kod mene gdje je BAS zima al ni to ih ne sprjecaje :d nek se oni slobodno mrznu i valjaju, vise volim sacekati onda sedmicu-dvije.

s986r.gif

Poslednja izmena:
Dosta ljudi koja ceka konzole prvog dana su obicni ljudi, koji ili zele da poklone konzolu nekome, zele da igraju svoju omiljenu franshizuy [COD/BF] ili uzivaju u sportskim igrama.

Ovaj put na lanunchu nijedne konzole nije bilo velikog system sellera, ali 3rd party support je odlican. 80mil PS3 fanova je spremno da najzad napuste 720p rezoluciju, a isti broj Xbone korisnika ce nazalost morati da i dalje ostane na tom rez-u. Well ok, priznajem, Forza 5 im je 1080p. Samo sto su isekli sve sto su mogli da bi to postigli.

Sto se mene tice, KZSF i Rezogun su dosta za pocetak, taman da imam sta da igram dok ne stignu Driveclub, SecondSon i Destiny. A krajem sledece godine, nadam se da ce me Order i Uncharted oduvati sa nogu. U svakom slucaju, PS4 ce mi najvise biti Gran Turizmo masina. Jos samo da docekam i to da izadje. 🙂

Poslednja izmena:
Sta bi tek rekli za ljude koji cekaju izlazak novih patika 3 dana ispred radnje?

Apsolutno isto kao i za ove. Nije bitno koji je proizvod u pitanju (nek stoje u redu i za pletene carape, kupus od 1din, japanske tresnje), mislio sam je to jasno. Ovo je skolski primer zombiranja mozga i fetisa prema ______(ubaci po zelji). I sta ste se uhvatili koji krasni za kafice? Ko vam je dao municiju za to i da li je to uopste tema? Ajd onda da ubacimo i danasnji svinjokolj na dan bivse nam Republike. Ja sam izneo svoj pogled na takvu vrstu ponasanja, a sto se mene tice mogu i na Mesec da zavijaju.

Obelezis dan izlaska konzole...? Pa nije to godisnjica braka ili rodjenje deteta.

Back to topic....ja u zivotu nisam video takav stampedo kao na onom snimku,da li je moguce da su polupali sve zivo po radnji da se domognu konzole.Zanima me da li je ova kompilacija radjena samo u EU ili i USA launch day?

UNCONFIRMED PS4 JAILBREAK

Može li neko ovo proveriti? (posle iskustva sa PS3, deluje prosto neverovatno da je tako brzo "razbijen")

Kod:
______ _ _____
| ___ \ | | | _ |
| |_/ / ___ ___ | | __ ____ | |/' | _ __
| / / _ \ / __| | |/ / |_ / | /| | | '__|
| |\ \ | __/ | (__ | < / / \ |_/ / | | 2011-present
\_| \_| \___| \___| |_|\_\ /___| \___/ |_| twitter.com/Reckz0r

"Buy an Apple, Microsoft, LG, Samsung, Nintendo..but don't buy a Sony." - George Hotz

------------------------------------------

I have been away for a while, so my question to you is; did you miss me? I am aware that ya'll were all thirsty for a cup of a fine Reckz0r release, so here I am...with a fine fuckin' glass of a RECKZ0R release, yeaaaaaaaaaaaaaaaaaah! (did that sound sarcastic?)

Before I get off started ridiculing Sony, I'd like to pay homage to Sir George Hotz, who looked into the eyes of Sony and made them ejaculate as they bowed down in fear. Very artistic of you, Geohotz.

Now that, George Hotz has resigned from engaging in all types of sexual activities with an computer, and as all fans of PlayStation are crying for the comeback of GeoHotz..I'd let you all know, you don't need that lil fuckin' faggot. You really don't.

Well, alright....LET'S GET STARTED ALREADY!

As you all know, PS4 runs Orbis OS, that is highly based on FreeBSD (which is a opensource operating system), and as the PS4 is closely identical to a PC, I guess you all knew that PS4 and the Xbox One will probably end up getting pwned soon, and now..its time.

NOTE: I did not find this vulnerability within PS4, nor did I write the exploit, while I was browsing thru an Brazilian console-hacking forum known as condinh0 (I am sure you all know this if you hang out at TOR). A person named x-s4nd3r released the devkit of PS4, as well as the exploit within 5 days of PS4 release. Although most of you don't know how to apply that jailbreak on the PS4, I am making this tutorial to sort this shit out for you.

-EXPLOIT DETAILS-
Console: PlayStation 4
Type: Privilege Escalation/Buffer Overflow (allows to run assigned code)
Created on: 25 November 2013

-AUTHOR-
Name: x-s4nd3r
URL: http://twitter.com/xs4nd3r (feel free to get him v&)

FILES:

PS4 DevKit: https://depositfiles...files/deitivkle
Jailbreak Package (exploit): https://depositfiles.../files/xwurigoq

***IMPORTANT***** - You need the DAY ONE Update to jailbreak the PS4, otherwise these files will be considered unrecognizable.

GUIDE:

1. Create a folder on your USB storage device. This is where you'll put the exploit.

2. Create a "SANDERPS4" folder. Inside that folder, create another folder named "EXP."

3. Extract the PSORBISEXP.PUP file from the package, and save it in the EXP folder.

4. Make sure your PlayStation 4 is turned off.

5. Connect the USB storage device to your PlayStation 4, and press the power button for at least 7 seconds. The PlayStation 4 will start in Safe Mode.

6. Select "Update System Software."

7. Follow the on-screen instructions to install the jailbreak.

8. If your PlayStation 4 doesn't recognize the jailbreaking file, make sure that the folder and file names are correct.

9. Voila! JAILBROKEN!

---------------------------

You now have the ability to run unassigned/assigned code and pirated games on your PS4, but do NOT go online, if you do go online, your console will be immediately banned.

Have fun piratin'

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno