Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj sto mrzim sva ta odlaganja i nepostovanje dogovorenog ... prvobitno je trebalo 29. da im stigne u radnju pa onda 03.12 tj danas i sad na kraju kada sam ih opet pozvao kao tek u cetvrtak ... Bas me zanima sta ce u cetvrtak reci....:smoke:

I hate you guys. Zalite se sto kasni par dana a sta JA da radim sada...

Mislim da jedno 50% prodatih X1 moze da zahvali tome sto se PS4 ne moze nabaviti, a ljudi nestrpljivi.

Ti nisi nigde narucio padawan? 🙂

Jok. Ne volim te preordere koji se posle rastegnu, nadao sam se da ce biti u normalnoj prodaji po pristojnim cenama, nisam ocekivao zmbi invaziju.

Meni su u computerlandhames rekli između 15 i 20.12. Navodno da je već trebalo biti ali dobavljaći, carina isl.. jako dosta ljudi koje znam se preorderovali ps4 što u complandu što u pcpracticu. Jedino me čudi što game-s ne nudi preorder a u ponudi imaju igre što za ps4 što za xbone.

Meni su u computerlandhames rekli između 15 i 20.12. Navodno da je već trebalo biti ali dobavljaći, carina isl.. jako dosta ljudi koje znam se preorderovali ps4 što u complandu što u pcpracticu. Jedino me čudi što game-s ne nudi preorder a u ponudi imaju igre što za ps4 što za xbone.

Ja sam ih pitao (game-s) i rekli su da ništa nema dok ne bude zvanično za SRB. a da oni to očekuju da bude zajedno u paketu sa SLO. i HR., a to će opet biti negde na proleće...naravno ovo ništa nije zvanično već samo info dobijen od jednog prodavca...

Poslednja izmena:
Nisam platio sve. Samo trećinu. Tako su mi predložili jer nisam ni planirao odmah sve da platim što je inače praksa kod drugih prodavaca. Ovo mi dođe kao na rate. Pa kad god da bude. Biće nekad. Ali to što pominju mart nije realno. Konzole jesu rasprodate ali i ovi naši prodavci su radili preodere. Druga stvar ne to što će oni naručiti onoliko konzola koliko imaju preordera ili možda nekoliko više. Cena mora u Srbiji biti veća jer oni moraju da zarade a i ne zaboraviri da moraju da plate i dobavljaču koji plaća carinu pa se nakarika to.

Game-s nabavlja preko exxtrema a exxtreme od roaminga a roaming je uvoznik. Ovo je provereno.

Ma mi sto smo preorder na vreme moramo u cetvrtak dobiti konzolu..
kakav crni 15.12 ili 20.12 , ako je tako onda nek mi vrate kintu lepo i uzecu na drugi nacin ...

ps. uzmi sad telefon u ruke i pozovi computerland i saznaces pravu informaciju...
meni rekose jutros , da ocekujem u cetvrtak i to je to 😉

Poslednja izmena:
Informaciju sam dobio od njih tj. radnika u orangeshopu kod vuka pre 2 satam. Ja sam.preorderovao u subotu. Možda ćete dobiti vi u četvrtak ako ste preorderovali ranije. Ajde ih nazovi pa javi šta su ti rekli.

pa da , ti si u subotu , a ja sam preorderovao 18. oktobra 😉 ^ ^
mi cemo u cetvrtak a vi ( ostali ) cete verovatno krajem decembra 🙂

Ja već pisao kako stoje stvari ali vas izgleda mrzi čitati.

Onaj ko je preorderovao u samom startu dobija sad ovih dana. Dolazi 30ak konzola, a ima preko 500 preordera. Sledeća malo veća tura stiže između 15. i 20. decembra i nakon toga tek početkom februara. Onaj ko je nedavno preorderovao može da se nada konzoli u februaru, kao Goxy npr 😉. Od ovih prvih konzola koje stižu neće sve biti PS4, nego će biti i PS4+Kilzone bundle. A kasnije (15. - 20.12) će dolaziti Killzone+2xDS4+PS4+Camera.

Tako sam i mislio, ako se ne ispostavi drugačije. Znaćemo u četvrtak da vidimo da li su informacije dobijene od computerlandgamesa o datumu tačne. Taman imam 2 nedelje fore da prodam PS3 🙂)

Poslednja izmena:
Ja već pisao kako stoje stvari ali vas izgleda mrzi čitati.

Onaj ko je preorderovao u samom startu dobija sad ovih dana. Dolazi 30ak konzola, a ima preko 500 preordera. Sledeća malo veća tura stiže između 15. i 20. decembra i nakon toga tek početkom februara. Onaj ko je nedavno preorderovao može da se nada konzoli u februaru, kao Goxy npr 😉. Od ovih prvih konzola koje stižu neće sve biti PS4, nego će biti i PS4+Kilzone bundle. A kasnije (15. - 20.12) će dolaziti Killzone+2xDS4+PS4+Camera.

Otpao ti jezik

Poslednja izmena:
Možete kod mene preorderovati killzone za 50 evra kad mi stigne bundle u februaru 🙂 obzirom da ja isključivo igram sportske simulacije a Fifa 14 mi je stigla pre 4 dana. Uhvatiće mi se paučina ni disku :-D

Poslednja izmena:
Jeste ali ja ti dajem sa posvetom za 50 :-D

I ja sam se napeo,kes spreman al se mora cekati.Izem ti ja nase prodavnice kad narucuju na kasiku i jos da im se plati unapred pa gde to ima?Kao da narucujem auto po zelji sa dodatnom opremom pa sad cekam da ga urade pa tek onda posalju,nego obicnu konzolu.

Izem ti ja nase prodavnice kad narucuju na kasiku i jos da im se plati unapred pa gde to ima?.

U zemlji gde prodaja igara ide toliko dobro da se zatvaraju radnje, gde carina radi šta hoće i gde je za mnoge originalna igra misaona imenica. Realno, s obzirom na to koliko je komplikovano kod nas uraditi nešto, dobro je što ćemo uopšte imati PS4, i to skoro na dan izlaska.

Cekam makar drive club pa da je uzmem. Sta ce mi nova konzola kad me vise privlaci gt6 od svega sto je na launchu izaslo.

U zemlji gde prodaja igara ide toliko dobro da se zatvaraju radnje, gde carina radi šta hoće i gde je za mnoge originalna igra misaona imenica. Realno, s obzirom na to koliko je komplikovano kod nas uraditi nešto, dobro je što ćemo uopšte imati PS4, i to skoro na dan izlaska.

Prodaju se original igre i bolje i vise nego ikada, ali ne u radnjama...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno