Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kasnije (15. - 20.12) će dolaziti Killzone+2xDS4+PS4+Camera.[/QUOTE]

Pa to je to. Ja dam preorderovao taj bundle sa kamerom, extrakontrolerom i killzonom zato su mi i rekli taj datum 15-20.12

Pa to je to. Ja dam preorderovao taj bundle sa kamerom, extrakontrolerom i killzonom zato su mi i rekli taj datum 15-20.12

A koja ce cena biti?[/QUOTE]

Zavisi od vremena kada je poručen taj bundle. Ako je nedavno ide po novoj paprenoj ceni, a ako je ranije rađen preorder onda po onoj dosta nižoj 😉.

BTW nevezano za Sonamy-jev komentar, nije mi jasno što je ovo "doziranje na kašičicu" toliki problem. Pa zvanično u Srbiji, Hrvatskoj, Bugarskoj ... prodaja počinje 29.01.2014. U svim ostalim zemljama postoji centralno SONY zastupništvo koje prodavcima preti visokim kaznama ako se usude da prodaju makar jednu konzolu pre tog datuma. Ovi naši lepo iskoristili zaostalost naše zemlje i nepostojanje SONY-ja ovde da nabave bar nekoliko komada koji su inače za Nemačko tržište. Tako da smo mi ovde sjajno prošli. Ja baš nisam ljubitelj naših muljatora ali svaka im čast za ovo.

1464750_640606175981854_851719946_n.jpg

Stigle PS4 konzole danas u ComputerLand , sutra idem po svoju konzolu 🙂

Pa kako ne danas bogati?! Bacite review 🙂

Danas im bleji u magacinu od sutra se tek mogu preuzeti konzole........ ^^

A evo i okvirnih cena za sledece kupce koji plate avans......

Sony PlayStation 4 - 495

Sony PlayStation 4 - Includes Killzone Shadow Fall 545

Includes Killzone Shadow Fall + Camera + Extra DualShock 4 Controller - 620

Odes u Madjarsku sam posle NG, kupis za oko 400-410evra, vratis porez i izadje te oko 330e PS4.
Bas do Segedina kosta mozda 20evra, a kolima izadje oko 50evra.
Usput kupis za razliku 20kg sunke. 😀

Odes u Madjarsku sam posle NG, kupis za oko 400-410evra, vratis porez i izadje te oko 330e PS4.
Bas do Segedina kosta mozda 20evra, a kolima izadje oko 50evra.
Usput kupis za razliku 20kg sunke. 😀

A kako na carini ne prijavis konzolu kad cike na nasoj granici pitaju ima li ko sta da prijavi? Sta ako zele da pretraze ceo bus ili auto?
Moze li neko da pojasni kako bi to odradio, nikad nisam svercovao nista :d

A kako na carini ne prijavis konzolu kad cike na nasoj granici pitaju ima li ko sta da prijavi? Sta ako zele da pretraze ceo bus ili auto?

Nista - platis carinu i porez i cao zdravo. Opet te izadje isto kao da si kupovao ovde samo ne stavljas profit ovim nasim diletantskim firmama u dzep. Uostalom, toliko ljudi donosi iz Madjarske tehnicku robu da ni ne moras sam to sve da radis.

Nista - platis carinu i porez i cao zdravo. Opet te izadje isto kao da si kupovao ovde samo ne stavljas profit ovim nasim diletantskim firmama u dzep. Uostalom, toliko ljudi donosi iz Madjarske tehnicku robu da ni ne moras sam to sve da radis.

Nije baš ništa ako je nadrndan carinik može da oduzme robu...tj. da je zapleni i onda ćao zdravo...mada mislim da je šansa za tako nešto mala.

Pa izvadi iz kutije i kažeš to je moja konzola koju nosim sa sobom,kao kad bi nosio lap top,ako uzmeš jednu tako ne mogu da ti naplate carinu.

Pa izvadi iz kutije i kažeš to je moja konzola koju nosim sa sobom,kao kad bi nosio lap top,ako uzmeš jednu tako ne mogu da ti naplate carinu.

Molim vas manite se ovakvih saveta, nisu sisali vesla na carini i zna se kakva je procedura kad nosis "svoje stvari" tj. sta se ocekuje da imas kod sebe.

Opa opa znaci imamo prvog sa foruma koji je ugrabio PS4 🙂
Cekamo utiske, okaci neke shotke 😉

S obzirom na to da ce mi se Battlefield 4 skidati jos oko 30h, ni nemam sta mnogo pametnije da radim od spavanja... 🙂. Bilo mi nesto zao da dajem 9000 din za BF4 kod nas, pa ga kupio u USA store za $60, skoro duplo manje.

Konacno da neko uzme za nesto konkretno, ovi ce svi da cekaju neku prelazak kraljice eSkluzivu :d

For your viewing pleasure, Killzone:

dM2XxqF.jpg

lpKqtDP.jpg

(nesto me zeza share, ne mogu da skinem jos slika trenutno)

Molim vas manite se ovakvih saveta, nisu sisali vesla na carini i zna se kakva je procedura kad nosis "svoje stvari" tj. sta se ocekuje da imas kod sebe.

Da je baš tako ne bi postojala gomila ljudi koji žive od "Segedina" i sitnog vikend švercovanja tehnike i svega ostalog. 🙂

Da je baš tako ne bi postojala gomila ljudi koji žive od "Segedina" i sitnog vikend švercovanja tehnike i svega ostalog. 🙂

Povlacim rec onda, posto je ocigledno toliko jednostavno da treba samo izvaditi PS4 iz kutije. Jadne ove ovce sto su kupovali od Computerlanda kad su mogli prosto da sednu na taksi za Segedin i odrade to za 2 sata, a pri tom ustede. Ima ogromne razlike izmedju ljudi sa kupujemprodajem i ljudi koji bi otisli kao muve bez glave nadajuci da PS4 koji im sedi na zadnjem sedistu nece biti sumnjiv, posto su carinici ocigledno odseceni od sveta.

Ja nešto sumnjam da će situacija u Mađarskoj biti bolja od one u Nemačkoj. Da ne sumnjam ne bih od CL-a kupio ni u snu, ali možda i grešim. Videćemo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno