A kasnije (15. - 20.12) će dolaziti Killzone+2xDS4+PS4+Camera.
Pa to je to. Ja dam preorderovao taj bundle sa kamerom, extrakontrolerom i killzonom zato su mi i rekli taj datum 15-20.12
Odes u Madjarsku sam posle NG, kupis za oko 400-410evra, vratis porez i izadje te oko 330e PS4.
Bas do Segedina kosta mozda 20evra, a kolima izadje oko 50evra.
Usput kupis za razliku 20kg sunke. 😀
A kako na carini ne prijavis konzolu kad cike na nasoj granici pitaju ima li ko sta da prijavi? Sta ako zele da pretraze ceo bus ili auto?
Moze li neko da pojasni kako bi to odradio, nikad nisam svercovao nista :d
Nista - platis carinu i porez i cao zdravo. Opet te izadje isto kao da si kupovao ovde samo ne stavljas profit ovim nasim diletantskim firmama u dzep. Uostalom, toliko ljudi donosi iz Madjarske tehnicku robu da ni ne moras sam to sve da radis.
A kako na carini ne prijavis konzolu kad cike na nasoj granici pitaju ima li ko sta da prijavi? Sta ako zele da pretraze ceo bus ili auto?
Moze li neko da pojasni kako bi to odradio, nikad nisam svercovao nista :d
Pa izvadi iz kutije i kažeš to je moja konzola koju nosim sa sobom,kao kad bi nosio lap top,ako uzmeš jednu tako ne mogu da ti naplate carinu.
Kad vec niko nece da se pohvali...
![]()
Molim vas manite se ovakvih saveta, nisu sisali vesla na carini i zna se kakva je procedura kad nosis "svoje stvari" tj. sta se ocekuje da imas kod sebe.
Da je baš tako ne bi postojala gomila ljudi koji žive od "Segedina" i sitnog vikend švercovanja tehnike i svega ostalog. 🙂
Konacno da neko uzme za nesto konkretno, ovi ce svi da cekaju neku prelazak kraljice eSkluzivu :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari