milojkovstojko
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.08.2013
- Poena
- 170
a da li ce se i kad dobije android 5.0 poboljsanit kamera (sumnjam), brzina (dovoljno brz i ovako), baterija (mozda malo). Tesko da moze nesto primetno da se promeni.
Otkud znas ? Jedino ako gledas u pasulj.N4 ce verovatno dobiti android 5.0, zato ga ne vredi menjati tako brzo
To je vise hype da se ima najnovija verzija,nego sto ona zapravo i donosi neka poboljsanja.
Nije baš tako. Mnogo više ima korisnika npr. S2 koji su još na nekoj 2 verziji androida, niti znaju da treba update niti bi se baktali sa tim, to im dođe ko špansko selo. Nemaju ljudi vremena za to niti ih interesuje, ja prvi sve manje imam vremena, hoću sve da mi radi bez bilo kakvih custom romova i prčkanja. Druga stvar je što ti sve posmatraš kroz benč i gekove ovde, nama je najbitnije, ostalim potrošačkim masama koji niti znaju za benč forum niti znaju šta je update ama ič to znači. Takvi će kada im istekne ugovor 2god. kupiti ponovo najjači model da bi imali najjači i najbolji model i zdravo.Pare su u pitanju. Ko bi onda kupio nov telefon, ako zna da ce dobiti update. Razmisli dobro, jel bi ti ugrozio da si na njihovom mestu.
Da li baterija inače duže drži nakon par prvih punjenja? Vidim da neki pričaju o tome tu i tamo.
+1 i ja tako razmisljam. Stavim mu jos semaphore i miran do sledeceg updateaDok ne izadje cataclysm 4.4 ja nista ne diram![]()
Sta nema bre, ja juce instalirao KitKat launcher na note 2 i radi "Ok Google" tj otvara pretragu glasom!?
Ja licno cekam PA rom sa 4.4 kitkatom. Bezveze mi je da stavljam stock rom posle PA iskustva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari