Ne znam šta više čekaju da ga izbace :-(
Upravo, zavistnost.To je zavisnost, da moras nesto novo da probas.
4.2.2 na 4.3 nista nije posebno doslo, ali na 4.4 je vec druga prica.
Upravo, zavistnost.
Koje su po tebi bitne razlike između 4.3 i 4.4? Po tebi, ne da se gađaš sa linkovima punih gomile stvari koji običnim smrtnicima ništa ne znači, nego po tebi da navedeš.
Ha ha samo si ljubomoran jer tvoj telefon nece jos dobiti upgrade na 4.4, pa se kao tesisAjde da stavimo 4.3 na boji hardver od N5 pa da vidimo koliko je to optimizovanije, pa realno da se kaže koliko je optimizovano i bolje radi 4.4 od 4.3. Glupo je da kažemo da 4.4 na boljem hardveru N5 bolje radi od 4.3 na slabijem hardveru N4. A za slabije zahtevne uređaje, pa da vidimo da li će dobiti manje zahtevni uređaji, kada to vidim da dobiju onda možemo da kažemo. A koliko sam shavtio ovaj update neće dobiti slabiji uređaji sa npr. 512Mb RAM-a. Do tada je sve na papiru/sajtu. Ja sam video google servise da su update najviše, ikonice i to je to. Kažem ja kao običan korisnik koji je gledao video klip.
Kratkog je to vijeka i za Nexus, samo 18 mjeseci.cim se predstavi novi upgrade odmah se dobije za sve uredjaje ( nexus)
Ako procuri za S2 custom flesovacu prvo tamo da vidim kako radi.
Po meni je 18 meseci sasvim dovoljno. Ja licno tesko da mogu da ostanem na istom telefonu toliko, mada N4 ce verovatno biti prvi koji ce preziveti kod mene vise od godinu dana.
Slično je i kod mene, SGS sam imao skoro dve i po godine.Ja bih ga gurao dokle hardverski moze samo da dobijam zvanicni update, ne dosadi mi telefon.
Potpuno se slazem, nema nas mnogo koji mogu da odmah kupe najbolji model. Mnogi cekaju da cena osetno padne pa tek onda kupuju. Pa je 18 meseci podrske za nas kratak rokMa gdje dovoljno, slabo ko kupuje telefon cim se pojavi. Ja bih ga gurao dokle hardverski moze samo da dobijam zvanicni update, ne dosadi mi telefon. Mada bice kastomizacija sta nas briga, gurace ga entuzijasti dokle god je moguce, nije ovo samsung i sl. Vidimo koliko dobro i dugo Sgs guraju pri teskim uslovima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari