Šta je novo?

LG Nexus 4

Jeste i potrebno i poželjno :)

Znači sve ponovo instalirati i podešavati, ajd' dobro :)

Pa da, ali to je i najzanimljivije :D

Ima i tu istine :)

Posto dolazi sasvim preuredjen system vise nije pozeljno nego mora :)

Kada ce krenuti OTA 4.4 za nexus4?

Pa potrebno je jedno nedelju dana ako ne i malo vise da OTA stigne na sve uredja. A krece valjda kada izbace i factory image na sajt.

EDIT
Znam da ima par ljudi koji su kupovali dbrand pa ako moze neko da mi se javi porukom, imam par pitanja u vezi iskustva sa tim. Hvala :)

Poslednja izmena:
Mislim da ako radiš OTA nema brisanja svega, bar je ranije bilo. Ako te mrzi sve da instaliraš ponovo, čekaj OTA.

da li neko od vas koristi aplikaciju srbija vesti (b92, kurir i druge novine...... ). Desava mi se da sam skine sve slike i stavlja u folder thumbalis, tako sam pre neki dan obrisao 3000 slika.

njegov folder? ako je to, napravi fajl .nomedia i stavi ga tamo

PA KitKat 4.4
Sinoc sam ga skinuo sa punjaca, preko noci je otisao 1% baterije. Bio sam kuci sve vreme te je u opticaju bilo 2G+WiFi, GMail, WhatApp, Fejs, Viber... Htedoh da ga izvucem do kraja al me mrzi vise da sedim na ovom romu, idem nazad na Slim 4.3 stable2 dok ne dodje nesto konkretno sa 4.4 :)

Prilozi

• Screenshot_2013-11-03-18-33-59.png
    Screenshot_2013-11-03-18-33-59.png
    164.3 KB · Pregleda: 227
  • Screenshot_2013-11-03-18-34-07.png
    Screenshot_2013-11-03-18-34-07.png
    110.1 KB · Pregleda: 227
  • Screenshot_2013-11-03-18-34-31.png
    Screenshot_2013-11-03-18-34-31.png
    96.7 KB · Pregleda: 228
Poslednja izmena:
Ne znam u cemu je fora sa ovom sivom bojom za signal i wi fije.. Pa sada nikada neces znati kada ti brljave google servisi ?

Ne znam u cemu je fora sa ovom sivom bojom za signal i wi fije.. Pa sada nikada neces znati kada ti brljave google servisi ?

Misliš u status baru? Mislim da se to ispisuje u quick toggle baru, postanu braon umesto bele boje na par trenutaka, ako je to to uopšte.

momci mozda sutra napustam n4 tabor.. :( do nekog sledeceg vidjenja..makar nece imati ko vise da vas smara i da spamuje temu ko lud. :D

To niko ne zna.. Ali 70% n5 a 30% g2 :) sve je moguce.. :)

Probao sam da instaliram na drugov n4 taj PA Kitkat 4.4 i telefon upade u bootloop. Isao sam preko touch cwm-a, wipe data/factory reset, cache, install. U cemu gresim? Bio je na 4.3 PA.

lose sam se izrazio..cekam ga da se pojavi ovde,ili da ga ganjam preko italije jer imam vezu neku tamo

Citam neke od komentara i prosto ne mogu da verujem ocima kako pricate o necemu sto je ustvari telefon. :d

Vala mi se odužilo ovo čekanje. Ne znam šta više čekaju da ga izbace :-(

Nazad
Vrh Dno