Šta je novo?

LG Nexus 4

Jel radi nekome na pa 4.4 bbs ili bilo koji program za pracenje stanja baterije i wakelockova?
Meni nijedan nije hteo da radi.

ne rade ti programi sa 4.4.. ima tekst negde na netu da je google to s*ebao

imam velike probleme na cm10.2, počeo je da se gasi i resetuje sam od sebe.. šta mislite, da li menjanje kernela može da pomogne (hells) ili moram novi clean install? užasno me mrzi da sve ponovo nameštam :/ ne znam da li wipe cache i dalvika nešto mogu da pomognu?

flesni stock rom preko fastboot komandi ..
Sve sam probao...problem je nastao kada je covek flesovao kataklizmu i ostao bez IMEIA i Baseband-a...Pa vratio iz CWM-a bekap nekog stock-a koji je imao...i ostao na bootloop-u, radio wipe svega vracao drugi bekap i isto.
Ja uradio restore factory sistema iz WUG-a pa iz terminala (ubuntu) i opet isto vrti but beskonacno...
Uradim jos jednom stock pa iz fabrickog rekoverija uradim wipe i PODIGNEM SISTEM..Vec je bila spremna kutija za lelenor...
I meni se desavalo da bi karbon i kataklizma obrisu baseband i imei...

imam velike probleme na cm10.2, počeo je da se gasi i resetuje sam od sebe.. šta mislite, da li menjanje kernela može da pomogne (hells) ili moram novi clean install? užasno me mrzi da sve ponovo nameštam :/ ne znam da li wipe cache i dalvika nešto mogu da pomognu?

Šta imaš, Nightly?
Prepiči ovaj milestone što su izbacili preko tog što imaš i ostavi njihov kernel, wipe cache i dalvik uradi, data nemoj, trebalo bi da radi... Ako te i dalje zeza onda clean install ili drugi rom

Šta imaš, Nightly?
Prepiči ovaj milestone što su izbacili preko tog što imaš i ostavi njihov kernel, wipe cache i dalvik uradi, data nemoj, trebalo bi da radi... Ako te i dalje zeza onda clean install ili drugi rom

da, ovaj poslednji nightly nakon milestone-a.. misliš da je bolje da vratim nazad na milestone?

Pa stabilniji je verovatno... Sa nightly je sve moguće

ne rade ti programi sa 4.4.. ima tekst negde na netu da je google to s*ebao

To sam i ja odmah pomislio.
Pa nije android toliko divan i battery friendly da bi zabranili pristup 3d party aplikacijama za merenje potrosnje.
Previsoko misljenje o sebi imaju:)

To sam i ja odmah pomislio.
Pa nije android toliko divan i battery friendly da bi zabranili pristup 3d party aplikacijama za merenje potrosnje.
Previsoko misljenje o sebi imaju:)

Ako je tako, nigdje nas nema :D Je l' barem unapredjen stock mjerac potrosnje :)

Nije,isti je s tim sto je android os uvek ispred ekrana:)
I sredili su onaj awake bug.

Ko mi pomogne da vratim telefon u zivot ima pice i klopu od mene :D

Skini onaj Wugo nexus toolkit sa xda foruma, i tamo imas opciju back to stock, i da selektujes da je soft bricked, i onda propratis uputsvo i to je to

Uspeo sam da udjem u sistem, hocu sada da vratim sve kao na pocetku i necu vise da diram nista. Kako da vratim stock?

Rekao sam ti skini taj wugo toolkit, tamo imas sve, cak i da zakljucas botloader, sve je tamo

Evo sada cu da pokusam, pa javljam sta sam uradio

Imas u Toolkitu opciju da manuelno (tezi put) kucas komande preko CMD-a, ako ne volis automatiku (laksi put) kao neki :D

aj javi sta si uradio.. ne znam kako si upao u sve te probleme kada si imao rootovan fon sa najnovijim custom recoverijom, znaci sve namesteno samo da flesujes sta ti je zelja.. ?

Cuti, izvukao sam se na kraju, uspeo sam da vratim na stock. A pokusao sam PA da fleshujem i fleshovao sam pogresan neki izgleda. Nisam se uopste snasao, na s2 mi je sve bilo lakse sto se ovoga tice. ;\

koliko ja pratim mobove ne postoji laksi uredjaj za flesovanje i razna drndanja od nexusa :D nista sacekaj da prodje par dana pa pokusaj opet,moras jednom uspeti :)

Sada bih fleshovao jedino pod uslovom da mi neko napise postupak, jer da ulazim u slicne probleme nemam zivaca. Vec sam mislio da je sve izgubljeno :D

nista lakse, odes na sajt xda posvecen nexus4, i tamo skines bilo koji rom i instaliras preko custom recoverya, stvarno nista lakse, i jos bitno je znati da se nexus4 jos zove i mako, pa kad vidis u nekom romu mako to znaci da je za nexus4

pre instala tog fajla odradis factory reset preko custom recoverija a pored custom roma skines i google apps paket da bi imao play store i razna google s*anja :)

znaci skines custom rom i gapps zip fajl. stavis ih na mob. ugasis pa upalis mob i odes u custom recovery odatle uradis factory reset i onda preko njega prvo instal custom roma pa gapps fajla i onda reboot

A nisam znao sta tacno treba da flesujem, bilo je nekoliko stvari pa sam se zabunio.

he he he, zato uzmes nesto ko sto sam ja uzeo i nemas brige oko guzve, a uz to i bolje od nexus4

Vrh Dno