Šta je novo?

LG Nexus 4

Ja sam stvarno jako jako razocaran cinjenicom da n4 jos nije dobio updejt. Pa ako svom telefonu nisu dali 4.4 pa sta ostali da se nadaju. Pa stvarno bezobrazluk, da bog da nestali sa lica zemlje

Uhh cackao sam danas G2,mnoooogo dobar phone! A i ja sam rekao samo nexus :D

Ja sam stvarno jako jako razocaran cinjenicom da n4 jos nije dobio updejt. Pa ako svom telefonu nisu dali 4.4 pa sta ostali da se nadaju. Pa stvarno bezobrazluk, da bog da nestali sa lica zemlje

Kukavče izašao KK prije par dana i već se razočarao što nisi dobio. Pa pitaj one ostale što vrte top modele a nisu još možda ni 4.3 dobili. :)
Kad god dodje dobro dosao, a doci ce najdalje do nove godine racunam. Nije to daleko.

#ebes launcer ionako vecina ne koristi stock launcher :)

Loznica sacekaj Galaxy S5 :d

Poslednja izmena:
Kukavče izašao KK prije par dana i već se razočarao što nisi dobio. Pa pitaj one ostale što vrte top modele a nisu još možda ni 4.3 dobili. :)
Kad god dodje dobro dosao, a doci ce najdalje do nove godine racunam. Nije to daleko.

ja msilim da ce KK izaci za ostale modele kada izbace 4.4.1 za n5.. ipak mi se cini da su predstavili i izbacili n5 nekako haoticno,isto mislim da 4.4 nije na onom nivou kakvog bi ga oni hteli..

p.s. vise nikada samsung ,dosta sam ga furao.. :)

Poslednja izmena:
Za KitKat se pisalo da će doći u narednim sedmicama na N4, znači negdje tokom novembra. Ali kad smo kod toga meni se uopšte ne žuri sa tim, odlično radi i 4.3.

da li neko ima da preporuci neku lepu temu za cataclysm rom?
Edit: da li su teme za n4 univerzalne, ili svaki rom ima samo odredjene?

Pa i gnex je njihov telefon pa neće da nam daju update na 4.4 džabe i peticija...

Stigao za 9 dana, sad se fura stealth izgled :) :)

Prilozi

• DSC01692.jpg
    DSC01692.jpg
    594.7 KB · Pregleda: 206
  • DSC01694.jpg
    DSC01694.jpg
    611.7 KB · Pregleda: 209
  • DSC01696.jpg
    DSC01696.jpg
    777.4 KB · Pregleda: 206
Ne neshvatam te pogrešno ali nažalost cena neuspeh modela jako brzo pada, loša je kamera(u poređenju sa -G2), baterija dosta slabija i mislim da mi je to i presudno između ta dva modela posto mi je bitnije 700mah ja A baterija nego da li ću stock imati 4.4 ili 4.5 Android

Pa dobro, niko te ne tera da kupiš nexus, ionako nije ni zamišljen da ga fura svako...

Pa dobro, niko te ne tera da kupiš nexus, ionako nije ni zamišljen da ga fura svako...

Pa niko me i ne tera ali poenta kupovine nexusa i jeste i to kod većine korisnika najnoviji softver posto kamera i baterija sigurno nisu ja bi voleo da mi ti kažeš koji je tvoj razlog zbog kog nosiš nexus kao i ja moj je softver i podrška inace da nije bilo toga nikad nebi prešao sa HTC na neki drugi brend... Te podrške na dalje neće biti tako da bi voleo da mi das konkretno zašto da ostanem na nexus seriji i molim te bez odgovora zato sto je nexus nexus i tako tih gluposti...

Kako sad neće biti podrške, šta pričaš?

Kako sad neće biti podrške, šta pričaš?

Pa pročitaj par poslova nazad i linkova i videćeš da će n4 dobiti ćopavi kit kat u poređenju sa n5...meni nov softver koji se od prethodnog razlikuje samo zato sto u setingsu piše 4.4 A ne 4.3 ne treba, tako ce verovatno i za n5 biti kad izađe i sledeća generacija kao sto su sad ispalili gnexus tako ce n4 za sledeći update i tako u krug

Ćopav zbog launcher-a koji nećeš ni koristiti :p
Ali dobro, nije im fora da bude drugačije od n5...
Ali opet, alternative nema pa sad ćuti i trpi ili pređi na nešto drugo, mi tu ništa ne možemo.

Mene je Google opasno razočarao... Šta su radili svo ovo vreme? Samo jedan uređaj ima 4.4. Nikad neće naučiti, slepci ne mogu ni svoje uređaje da apdejtuju odmah.

aj pricajte o tome sta se dobija a sta ne onog trenutka kad budete imali kitkat na vasem nexusu, nema poente prepirati se sad

Ćopav zbog launcher-a koji nećeš ni koristiti :p
Ali dobro, nije im fora da bude drugačije od n5...
Ali opet, alternative nema pa sad ćuti i trpi ili pređi na nešto drugo, mi tu ništa ne možemo.

A sto necemo koristiti taj stock launcher pa zar to nije vanila android?, cisto android iskustvo i te gluposti. Ok je kad preko TW roknes novu i uzivas ali sta ti preko "cistog" androida treba? I u cemu je uopste svrha updejta na 4.4 ako ce mi telefon izgledati kao sad na 4.3. Samo nemojte pocinjati o poboljsanjima ispod haube jer realno nikog nije briga, i vecina korisnika nece primetiti nikakva poboljsanja,jer ih realno i nema. Meni se svidja izgled 4.4 i ako mi to ne daju ne moraju da mi daju ni taj broj 4.4

Uzmi ti nesto drugo,nemoj nexus.
Posto vidim da ne znas razliku izmedju nove i stock google launchera,zapitam se da li je uopste smartfon za tebe.

Samo nemojte pocinjati o poboljsanjima ispod haube jer realno nikog nije briga, i vecina korisnika nece primetiti nikakva poboljsanja,jer ih realno i nema.

Hahahaha pa to mi je najbitnija stvar kod apdejta, za izgled ću i onako sam da se pobrinem...
I što Chobby reče probaj ti sa nekim drugim modelom.

Izgleda, ja sam Novosađanin od oktobra ;-)

Vrh Dno