zato si sa g2 siguran da ces dobiti jos jedan updejt i to je toda me ne shvatis pogresno ja se lomim izmedju g2 i n5
![]()
Ne uzimam vise proizvode koji nisu nexus.. Jedino nekada ako predjem na ios i to je to
Ja sam stvarno jako jako razocaran cinjenicom da n4 jos nije dobio updejt. Pa ako svom telefonu nisu dali 4.4 pa sta ostali da se nadaju. Pa stvarno bezobrazluk, da bog da nestali sa lica zemlje
Kukavče izašao KK prije par dana i već se razočarao što nisi dobio. Pa pitaj one ostale što vrte top modele a nisu još možda ni 4.3 dobili.![]()
Kad god dodje dobro dosao, a doci ce najdalje do nove godine racunam. Nije to daleko.
Do nove godine ce doci sigurno samo do koje
Pa kad ti se toliko žuri, ti ubaci onaj PA 4.4.
Pa dobro, niko te ne tera da kupiš nexus, ionako nije ni zamišljen da ga fura svako...
Kako sad neće biti podrške, šta pričaš?
Ćopav zbog launcher-a koji nećeš ni koristiti![]()
Ali dobro, nije im fora da bude drugačije od n5...
Ali opet, alternative nema pa sad ćuti i trpi ili pređi na nešto drugo, mi tu ništa ne možemo.
Samo nemojte pocinjati o poboljsanjima ispod haube jer realno nikog nije briga, i vecina korisnika nece primetiti nikakva poboljsanja,jer ih realno i nema.
Hangouts je do jaja!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari